Naar boven

Brabantia’s nieuwste Touch Bin: de blikvanger in je keuken

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Klaar voor Brabantia's nieuwste designs en kleuren? Het lifestylemerk verbeterde het design van de Touch Bin en de newIcon nóg verder. Met deze stijlvolle, kleurrijke prullenbakken verrijkt Brabantia het interieur van jouw keuken.

Een nieuw ontwerp voor de Touch Bin

Brabantia heeft de Touch Bin 30 liter voorzien van een nóg beter design. Deze populaire afvalemmer heeft nu een verbeterd deksel en is bovendien verkrijgbaar in 14 unikleuren. Met zijn verbeterde ontwerp, geweldige kwaliteit en de beste prijs-kwaliteitsverhouding ooit heeft de Touch Bin New de harten van internationale consumentenpanels al veroverd. Raakt ie ook het jouwe?

Brabantia Touch Bin
Fleur je keuken op met vrolijke kleuren
Brabantia Touch Bin
Of creëer een vuurrood kookpaleis

Design dat je raakt

Brabantia heeft alle mogelijke moeite gedaan om te zorgen dat jij dat niet hoeft te doen. In elk geval niet als je de Touch Bin New gebruikt. Het (nieuw ontworpen) deksel opent stil en soepel bij de lichtste aanraking. En zoals alle Touch Bins is ook deze 30 liter-versie serieus makkelijk in gebruik, van het openen tot zakken verwisselen en schoonmaken. Natuurlijk zijn er bijpassende PerfectFit afvalzakken verkrijgbaar – je krijgt zelfs een gratis probeerverpakking bij je nieuwe Touch Bin. En 10 jaar garantie krijg je ook.

Kleur van top tot teen
De juiste afvalemmer moet natuurlijk ook de juiste kleur hebben. En daarom is de Touch Bin 30 liter verkrijgbaar in een regenboog van kleuren. Van trendy tot tijdloos, van het vrolijkste Daisy Yellow, stijlvol Moss Green en Clay Pink, tot elegant Matt Steel, Metallic Mint en zelfs Platinum. Van top tot teen, als je dat wilt, want de meesten hebben een body en kap in dezelfde kleur.

Pedaalemmer de luxe

Maar daar blijft het niet bij. Brabantia introduceert nu namelijk de newIcon Sense of Luxury collectie. Deze pedaalemmers lopen over van stijl en zijn zéér chic. Zes prachtige mineral-kleuren, die je 12, 20 of 30 liter newIcon pedaalemmer in je interieur laten opgaan of juist laten opvallen. Duurzaam en mooi; een newIcon pedaalemmer is een echt stijlicoon!

Brabantia Touch Bin

NewIcon, nieuwe kleurtjes

Brabantia voegt 6 luxe kleuren toe aan de bestaande collectie van 13 stijlvolle tinten. Nieuwe, getextureerde kleuren om je 12, 20 of 30 liter newIcon mee op te laten vallen – of juist niet. Stuk voor stuk uitgezocht op basis van de voorspellingen van toonaangevende trendwatchers. Kies voor het serene en luxueuze Mineral Infinite Grey, Mineral Eternal White of Mineral Golden Beach. Of maak een statement in rijk en expressief Mineral Windsor Red, Mineral Reflective Blue en Mineral Mustard Yellow. Jouw kleur, jouw keuze!

Brabantia Touch Bin
Hét stijlicoon in je huis
Brabantia Touch Bin
Opvallend of juist neutraal?
Brabantia Touch Bin
Volgens de laatste trends

Stevig, stil en stabiel

Een newIcon pedaalemmer is meer dan een mooi ding – je krijgt maximaal waar voor je geld. Stevig, stil en altijd stabiel, makkelijk schoon te houden en duurzaam. De newIcon pedaalemmers zijn verkrijgbaar in een 3 of 5 liter versie en in 12, 20 en 30 liter. Bovendien krijg je 10 jaar garantie en een probeerverpakking Brabantia PerfectFit afvalzakken. Makkelijk passend en altijd netjes uit het zicht.

Let’s clean up

Wist je dat newIcons gemaakt zijn van 40% hoogwaardige gerecyclede materialen? Na gebruik is 98% van de emmer en de verpakking recyclebaar. Bovendien doneert Brabantia voor elke verkochte newIcon pedaalemmer aan The Ocean Cleanup; een vernuftig schoonmaaksysteem dat met behulp van stroming de oceanen van de wereld vrij wil maken van plastic. En wist je dat Brabantia in Nederland ook kleine initiatieven steunt, zoals de plasticvissers van ‘Plastic Whale’? Plastic Whale strijdt voor plasticvrije wateren door met zoveel mogelijk mensen plastic te gaan vissen. Vervolgens gebruiken ze dat afval om skateboards en zelfs hun eigen vissersboten van te maken. Een initiatief dat Brabantia met liefde helpt groeien! Mooi toch?

 


Reageer hier en praat mee!