Naar boven

Klaar iedere klus met je Kärcher schoonmaakvriend

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Alles in en om het huis stralend schoon? Kärcher heeft altijd de juiste en snelste oplossing. Zowel voor de ramen en vloeren in je huis, als voor allerlei buitenklusjes. Van je zomerse terras tot je splinternieuwe motor: Kärcher biedt alle hulp die jij nodig hebt bij de grote schoonmaak. In dit blog ontdek je vier van de topmodellen en kun je er twee winnen!

Veelzijdige hogedrukreiniger

Je vuile terrasvloer te lijf gaan? Gebruik dan de Kärcher K 5 Premium Full Control Plus Hogedrukreiniger (145 bar) inclusief slanghaspel. Ook handig bij de schoonmaak van je tuinmeubelen, auto, motor of fiets. Met de +/- knoppen en het LCD display op het hogedrukpistool stel je de juiste druk in voor ieder oppervlak. Ook het straaltype stel je eenvoudig in door te draaien aan de 3-in-in Multi Jet spuitlans. Met een oppervlakteprestatie van 40 m² per uur is deze hogedrukreiniger vooral geschikt voor de regelmatige reiniging van gemiddelde vervuiling. Een schone leefomgeving is dus dichterbij dan je denkt. Jij hebt het (letterlijk) helemaal zelf in de hand.

Kärcher

Krachtige reiniging

De Kärcher K 7 Premium Full Control Plus Hogedrukreiniger (180 bar) gaat nog een stapje verder. Deze krachtpatser is geschikt voor intensieve reiniging van hardnekkige vervuiling. Dat komt mede dankzij de indrukwekkende oppervlakteprestatie van wel 60 m² per uur. Efficiëntie ten top. Ook voor dit apparaat geldt dat jij meer controle hebt dan ooit. Je kunt namelijk heel eenvoudig de regeling van druk en reinigingsmiddel instellen en controleren. Zelfs het wisselen van de spuitlans is verleden tijd. Ook met de spuitlans van dit model kun je namelijk in een handomdraai van hoge druk naar reingingsmiddelmodus schakelen. Een hogedrukreiniger die werkelijk iedere uitdaging aan kan dus.

Kärcher
Intense reiniging voor hardnekkig vuil
Kärcher
Geschikt voor allerlei oppervlakken
Kärcher
Voor een stralend resultaat

Streeploos schone ruiten

Ramen zemen zal nooit je grootste hobby worden. Toch zal het met de Kärcher WV 2 Premium Plus Yellow Ruitenreiniger wel een stuk eenvoudiger en sneller gaan. Door de opzuiging heb je namelijk geen last meer van druppels en worden je ramen makkelijker streeploos schoon. Klinkt ideaal, toch? Het wordt nóg leuker. Naast je (dak)ramen, kun je met deze ruitenreiniger namelijk ook andere gladde oppervlakken schoonmaken. En dat doe je merkbaar sneller dan met een traditionele wisser en zeem. Dit model wordt geleverd met smalle zuigmond, reinigingsmiddel en sproeifles met microvezeldoek. Dit snoerloze apparaatje is dankzij de duurzame accu ook nog eens bijzonder gebruiksvriendelijk. Het resultaat? Schitterende ramen in een mum van tijd.

Kärcher

Non-stop schoonmaken

De perfecte oplossing voor een eenvoudige, non-stop reiniging is de Kärcher SC 4 Stoomreiniger. Je komt namelijk nooit zonder water te zitten, dankzij het twee tanksysteem (0.5/0.8 liter). Ook de indicatie voor het watertekort helpt je daar een handje bij. Het apparaat is uitgerust met een continu navulbare, afneembare watertank. Deze stoomreiniger heeft een vermogen van 2000 Watt en is in 4 minuten helemaal klaar voor gebruik. Je kunt hem gebruiken van keuken tot toilet en van vloer tot wandtegels. Daarbij heb je enkel water nodig, dus geen reinigingsmiddelen. Goed voor het milieu en de portemonnee dus. Stoppen? Daar heeft-ie nog nooit van gehoord. Dit apparaat geeft dus non-stop stroom zonder onderbreking. Kies je voor de Kärcher SC 4 Stoomreiniger, dan kies je voor enorme tijdsbesparing.

Kärcher
Een schoon huis gegarandeerd
Kärcher
Bespaar tijd met de stoomreiniger
Kärcher
Bij allerlei klusjes te gebruiken

Win een Kärcher schoonmaakhulp!

(Deze winactie is helaas afgelopen)
Tijd om de klus te klaren. Maar dat laten we je natuurlijk niet in je eentje oplossen. Daarom kun je de K 5 Premium Full Control Plus Hogedrukreiniger óf de SC 4 Stoomreiniger winnen! Om kans te maken op één van deze Kärcher schoonmaakvrienden, hoef je alleen je gegevens in onderstaand winformulier in te vullen. That’s it. Veel succes!


Welke grote schoonmaakklus staat nog op jou te wachten?