Naar boven

Automatisch tuinieren met GARDENA is een fluitje van een cent

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 6 minuten

Lekker achteruit leunen, voetjes omhoog en genieten van een drankje terwijl je gazon wordt gemaaid en besproeid. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Met de automatische pompen, sproeiers en robotmaaiers van GARDENA is onderhoud aan je tuin een fluitje van een cent. Start met automatische tuinieren en geniet volop van een altijd uitstekend verzorgde tuin én niet geheel onbelangrijk; je vrije tijd!

Automatisch de tuin besproeien

Anno 2017 hoef je niet meer aan de buren te vragen of ze de planten water willen geven of de sproeiers willen aanzetten als je op vakantie bent. Laat het bewateren van je tuin volledig automatisch over aan GARDENA. Het enige wat je hoeft te doen is een eenmalige installatie, waarna de apparaten van GARDENA het werk voor je doen. Dat wil toch iedereen? Het automatisch bewateren van je tuin kan zelfs op meerdere manieren en is geschikt voor verschillende doeleinden.

Gardena smart system

Wat heb je ervoor nodig?

De besproeiingscomputer is het hart van de automatische tuinbesproeiing en neemt na een eenvoudige installatie de volledige besproeiing van je tuin over. Wat moet je ervoor doen? Simpelweg de tijden en dagen instellen op het LCD display, koppelen aan je waterkraan en klaar is kees. De besproeiingscomputer is geschikt voor het GARDENA Microdrip System, het Sprinkler systeem en andere sproeiers. Deze groepen worden hieronder nauwkeurig uitgelegd. Afhankelijk van het model zijn de computers ideaal voor 1 tot max. 6 besproeiingsoppervlakten. Toch niet helemaal tevreden met de instellingen? Geen probleem, die zijn weer te veranderen.

Bekijk de GARDENA besproeiingscomputers

Ook te verkrijgen in SMART variant
De besproeiingscomputer is ook te verkrijgen als SMART Variant. Wat is hiervan het voordeel? Via je mobiele applicatie kan je de bewatering van je tuin nauw in de gaten houden en aansturen. Stel het heeft in de nacht hard geregend en het sprinklersysteem staat in de ochtend gepland, dan is het zonde om water te verspillen. Via jouw mobiele telefoon kan je de programmering wijzigen. Zo bespaar je geld en water!

Automatische bewatering van je heg, potplanten of moestuin

We vergeten allemaal wel eens om de plantjes water te geven. Na een week tref je een uitgedroogde bodem aan met ietwat verlepte planten. Oeps. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn de automatische Micro Drip bewateringssets wat voor jou! De sets zijn geschikt om een heggenreeks, potplanten, moestuintje of bloembedden automatisch te voorzien van water. De compacte, handige en eenvoudig te installeren sets worden geleverd inclusief benodigdheden. Let op of er een besproeiingscomputer wordt meegeleverd, anders is aanschaf hiervan noodzakelijk. Na een eenmalige installatie zorgt het druppelsysteem ervoor dat elke (pot)plant, bloem of heg automatisch 1 minuut per dag wordt bewaterd. Indien je op vakantie bent kun je ervoor kiezen om een vakantiebewateringsset aan te schaffen. Hier wordt een voorraadvat bijgeleverd zodat je geen kraan nodig hebt. Handig he?

Bekijk hier het GARDENA Microdrip system

Gardena smart system

Sprinkler System: automatische besproeiing van je tuin

Ben je op zoek naar sproeiers die automatisch je tuin besproeien én automatisch uit de grond tevoorschijn komen als de waterdruk wordt verhoogd? Dan zit je met het GARDENA Sprinklersysteem aan het juiste adres. Dit innovatieve, betrouwbare en intelligente systeem bestaat uit (verzonken) zwenksproeiers die geschikt zijn voor zowel kleine (80m²) als grote oppervlakten (380m²). Kies voor sproeiers geschikt voor een klein oppervlak als je bijvoorbeeld hogere beplanting, moestuin of bloembed wilt bewateren. Indien je middelgrote tot grote gazons wilt besproeien, ga dan voor de verzonken turbine –of zwenksproeiers. De vorm van je tuin maakt niet uit, het Sprinklersysteem is voor alle maten en vormen geschikt.

Tip!

Je kan de besproeiingscomputers ook gebruiken op de GARDENA sproeiers. Let er wel op dat je de sproeiers weer naar binnen haalt als de temperatuur daalt tot onder 5 graden Celsius. Water zet namelijk uit nadat het heeft gevroren en kan voor defecten zorgen.

Automatisch het gazon onderhouden

Onderhoud aan je gazon is met de GARDENA robotmaaiers wel erg gemakkelijk. Je programmeert en begrenst je tuin één keer en je kunt direct genieten van je vrije tijd, terwijl de robotmaaier volledig zelfstandig en veilig je gras maait op tijden die jij hebt ingesteld. De geïntegreerde mulch functie zorgt ervoor dat een klein graslaagje op je gazon blijft liggen voor een optimale en natuurlijke bemesting. De maaiers zijn geschikt voor tuinen vanaf 380m² tot 1600m². Ook zijn er GARDENA SMART robotmaaiers, die zich onderscheiden van alle andere grasmaaiers. Met de SMART varianten kan je altijd en overal ter wereld kan je via een mobiele applicatie jouw gazon onderhouden én belangrijker nog; aansturen. De robotmaaiers zijn zowel te verkrijgen in hele Smart System sets als los.

Gardena smart system
Zelfstandig en veilig grasmaaien
Gardena smart system
Voor het mooiste gazon
Gardena smart system
Eenvoudig onderhoud aan je gazon

Ontvang het hele jaar €100,- retour op GARDENA Robotmaaiers

Kies voor €100,- retour, een gratis installatie of een gratis garage. Hoe werkt het? Heel simpel door je robotmaaier aankoop te registreren op de GARDENA refund website. Ook zit er op alle maaiers een tevredenheidsgarantie. Stel dat je niet tevreden bent over de prestaties van de robotmaaier, dan krijg je je geld gewoon terug. Deze actie loopt tot 31 december 2017, maar in de zomermaanden heb je uiteraard het meeste plezier van de robotmaaier. Let op: de gratis aanleg en de tevredenheidsgarantie gelden alleen voor de robotmaaiers, niet voor de Smart System sets. Voor de R40Li geldt alleen €100,- cashback.

Gardena smart system

Automatisch je tuin en huis voorzien van water 

Het heeft hard geregend en je kelder is overspoeld met water. Wat heb je nodig? Een automatische GARDENA dompel –of vuilwaterpomp. Je wilt water besparen door je WC of wasmachine door te spoelen met herbruikt water. Wat heb je nodig? Een automatische GARDENA hydrofoorpomp. Je wilt je tuin besproeien met water uit bronnen of putten. Wat heb je nodig? Een automatische GARDENA besproeiingspomp of hydrofoorpomp. Je merkt het al, GARDENA pompen bieden veel mogelijkheden en vormen het hart van het watercircuit in huis en tuin. De pompen werken automatisch door een vlotterschakelaar of aquasensor. Dit systeem schakelt een pomp automatisch in of uit op basis van het waterpeil. Stel dat je het fijn vindt om de pomp handmatig te bedienen, kan dat natuurlijk ook!

DompelpompenVuilwaterpompenGardena hydrofoorpompen

Gardena smart system

Nieuw: de GARDENA pompen met SMART functie
De nieuwste innovatie onder de GARDENA pompen zijn de SMART varianten. Kies voor deze pomp als je up-to-date informatie wilt ontvangen over de waterdruk in je huis of je sproeiers wilt aanzetten. Daarnaast zendt de pomp informatie over eventuele storingen naar jou toe, zodat je altijd goed op de hoogte bent van de status van je pomp.

Actie!

De garantietermijn van je pomp opkrikken van 2 naar 5 jaar? Dat kan, door de aankoop van je pomp aan te melden op de GARDENA actiesite. We kunnen het ons niet voorstellen, maar mocht je na aankoop toch niet tevreden zijn, krijg je gewoon je geld terug. Meld je aankoop wel binnen 30 dagen aan. Bekijk hier de pompen die meelopen in de actie!

Gardena smart system

Het GARDENA Smart System

Wil je dat je tuin automatisch besproeid wordt, je huis automatisch wordt voorzien van water en je gazon automatisch verzorgd hebben? En dat allemaal in 1 set? Kies dan voor een Smart System. Bekijk hier de Smart System pagina en het Smart System filmpje voor meer informatie.

Bekijk de Smart System pagina

 


Wat lijkt jou handig aan de automatische tuin?