Naar boven

Snoerloos tuingereedschap van BLACK+DECKER™!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Elektrisch, maar toch snoerloos de heg snoeien, grasmaaien of bladblazen? Het kan met BLACK+DECKER. Megakrachtig tuingereedschap met een Lithium-ion accu. Ultieme bewegingsvrijheid dus. Lees snel verder en win!

Weg met kabels!

Elektrische schroevendraaiers en accuboormachines kent iedereen wel. Maar vreemd genoeg is snoerloos tuingereedschap nog helemaal niet zo bekend bij het grote publiek. Met het nieuwe BLACK+DECKER snoerloze tuingereedschap kan daar wel eens verandering in komen. De elektrische heggenscharen, bladblazers en grastrimmers in deze lijn gebruiken allemaal een 18V of 36 Lithium-ion batterij. Daarmee zijn ze net zo krachtig als bekabeld tuingereedschap, maar bieden wel totale bewegingsvrijheid. Nooit meer hannesen met kabels dus. Bovendien hebben sommige van de snoerloze BLACK+DECKER-tools een speciale POWERCOMMAND-knop met een superkracht waarmee klusjes nog sneller geklaard worden.

Snoerloos tuingereedschap van Black+Decker

Vrijuit knippen en trimmen

Draadloos wordt alles handiger. In huis, maar ook in de tuin. De haag, struiken of je gazon knippen, kan bijvoorbeeld best een lastig karwei zijn. Niet alles is even makkelijk te bereiken en sommige takken blijken soms net wat te sterk. Met de nieuwe snoerloze BLACK+DECKER heggenscharen of bijvoorbeeld deze snoerloze grastrimmer wordt het allemaal een stuk makkelijker. Door de krachtige 18V of 36V Lithium-ion accu zit je niet vast aan een kabel en kom je overal. Er zijn verschillende bladlengtes beschikbaar, voor zowel kleine als grote hagen. Ook zijn er meerdere acccutypes, met vermogens van 2.0Ah voor korte klusjes tot 4.0Ah voor als je langer bezig moet zijn. De accu’s zijn bovendien onderling op de toestellen uitwisselbaar. Nog meer flexibiliteit dus.

powercommand-heggenschaar

POWERCOMMAND voor extra kracht waar nodig

Speciaal voor de lastigste klusjes heeft BLACK+DECKER POWERCOMMAND in het leven geroepen. Onder deze veelzeggende naam vallen de tuingereedschappen die met een druk op de knop nog net even wat meer kunnen. Een soort superkracht dus, die jij kunt controleren. Kom je tijdens het snoeien van de heg klem te zitten door een dikke tak? Druk dan op de knop van je POWERCOMMAND heggenschaar en je knalt er zo doorheen, zonder het mes of de heg te beschadigen. En deze POWERCOMMAND snoerloze bladblazer (18v en 2.0Ah) haalt na een druk op de knop een blaassnelheid van wel 209 km/u. Dat is 20% krachtiger dan de standaardmodus. En met die snelheid worden zelfs de meest hardnekkige blaadjes verwijderd en is de klus 10% sneller geklaard. Klik voor voor alles van BLACK+DECKER POWERCOMMAND.

powercommand-bladblazer


Waarom kan jouw tuin wel wat snoerloos gereedschap gebruiken?