Naar boven

Soep, saus & smoothies: mixen en koken doe je met de Moulinex Soup & Co

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Of je nu kiest voor een heerlijke maaltijdsoep of een licht amusesoepje. Soep is een pure verwennerij, vooral wanneer je het zelf maakt. En met de Moulinex Soup & Co wordt dat nét een stukje makkelijker. Ideaal op een koude zondag, als voorgerecht voor een feest(dag) of gewoon wanneer je trek hebt. Lees snel verder, want tijdelijk geldt een sappige cashbackactie. Aan tafel! 

Ork, ork, ork, soep eet je…

…met vrienden, je partner, familie of gewoon alleen. Met wie jij je soep ook eet, het is altijd genieten. Wanneer je ‘m zelf samenstelt, creëer je exact de smaak die jij wilt. Kies je voor vol en romig? Kruidig en pittig? Winters warm of zomers koud? Dat is geheel aan jou. De baas in de keuken ben je dus al. Maar met de nieuwe Soup & Co heating blender LM906110 van Moulinex ben je pas écht in control. Je eigen recepten mixen en koken wordt namelijk stukken eenvoudiger dankzij de diverse tijdbesparende automatische programma’s.

Zet de Moulinex Soup & Co naar je eigen hand

Met zijn automatische programma’s mixt de Moulinex Soup & Co eenvoudig recepten. Fijn gemixte soepen duren 30 minuten, grof gemixte soepen zijn in 40 minuten klaar. Maar jij bent natuurlijk zelf de expert. Jij hebt immers het recept bedacht of gemaakt. Daarom kun je met de snelheidsvariatie ook zelf de instellingen op het gebied van lengte en temperatuur bepalen. Ideaal! Zelf even geen inspiratie? Neem dan eens een kijkje in het bijgeleverde receptenboekje. Daarin vind je niet alleen recepten voor soepen, maar ook voor sauzen, fruitpurees en smoothies. Dat kan je nieuwe keukenhulp namelijk ook met gemak maken.

Moulinex Soup & Co

Mixen met Moulinex

Niets is lekkerder dan een verse soep, puree, saus, milkshake of smoothie met pure ingrediënten. De Moulinex Soup & Co heating blender LM906110 beschikt over 4 messen, inclusief 2 getande messen, waarmee hij de meest grove ingrediënten aankan. Er is zelfs een functie voor gemalen ijs, een snelheidsregeling en een pulsestand. Na het mixen moet je ‘m natuurlijk wel even schoonmaken. Een vervelend klusje? Dat valt gelukkig alles mee. Dankzij het automatische Autoclean-programma en de verwijderbare roestvrijstalen messen is de Moulinex soepmaker gemakkelijk te reinigen.

Moulinex Soup & Co

Keukenkluns? Geen probleem

Eigen recepten bereiden is fun, maar vaak kom je toch in de knoop met de tijd. Of maak je een fout bij het bepalen van de juiste hoeveelheden. En voor je het weet loopt je etentje in de soep. Dat willen ze bij Moulinex natuurlijk voorkomen. Daarom helpt de Soup & Co heating blender LM906110 op eenvoudige wijze bij het timemanagement. Bij de bereiding volg je de countdown op het scherm. Ben je juist een keer te vroeg klaar? Dan komt de warmhoudfunctie van 40 minuten zeker gelegen. Zowel kleine als grote hoeveelheden kun je in de blender kwijt. Namelijk 2 tot 8 kommen soep of glazen smoothies, afhankelijk van de gelegenheid.

Moulinex Soup & Co

Wél veel soeps: cashbackactie!

Heb jij al trek gekregen in een zelfgemaakte romige soep? Een unieke eigen saus? Of misschien in een fruitige smoothie? Met de Moulinex Soup & Co heating blender LM906110 is het allemaal mogelijk. Tijdelijk is de aanschaf van deze alleskunner zelfs extra aantrekkelijk. Van 15 november 2017 tot en met 27 januari 2018 geldt namelijk een dikke cashback van maar liefst 30 euro. Precies op tijd om je dierbaren tijdens de feestdagen te verrassen met je indrukwekkende kookkunsten. Wees er dus snel bij!

Moulinex Soup & Co

Laatste vraag: is de kwaliteit goed?

Jazeker. De Soup & Co heating blender LM906110 kent een hoge kwalitatieve uitstraling dankzij de robuuste roestvrijstalen beker en het bedieningsveld. Kwaliteit staat voorop, want het product kan tot 10 jaar gerepareerd worden. De reserveonderdelen zijn betaalbaar en worden razendsnel geleverd. De machine is nu eenmaal ontworpen voor eenvoudige reparatie. Oftewel, geen linke soep.Wat is jouw lievelingssoep?