Naar boven

Tefal Supreme Gusto: pannen die koken makkelijker én leuker maken

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Een goede pan maakt het bereiden van eten makkelijker en het eindresultaat lekkerder dan ooit. Maar wat is nou een goede pan? Het antwoord vind je in dit blog.

Pantastisch!

We winden er geen doekjes om: de pannen uit de nieuwe Tefal Supreme Gusto serie, zijn uitstekende pannen, net als de andere pannen van Tefal. Dat zal geen verrassing voor je zijn, want het merk is absoluut een expert op pannengebied. En dat bewijst Tefal nogmaals, door de Supreme Gusto serie uit te brengen. Tot deze serie behoren de Tefal Supreme Gusto Grillpan, de Supreme Gusto Koekenpan (in drie maten verkrijgbaar), de Supreme Gusto Pannenkoekpan en de Supreme Gusto Wokpan. En die zijn alle vier ‘pantastisch’.

Tefal Supreme Gusto

Koken wordt een eitje

Dat roepen we natuurlijk niet zomaar, maar dat doen we op basis van de voordelen die de Tefal Supreme Gusto pannen te bieden hebben. We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  • Gemaakt van gietaluminium, dus licht van gewicht (drie keer lichter dan een gietijzeren pan). Aluminium zorgt bovendien voor de beste warmteverdeling in de pan, waardoor eten mooi gelijkmatig gaart;
  • Uitgerust met een comfortabele handgreep die niet warm wordt;
  • Voorzien van de duurzame en 100% veilige Tefal PowerGlide anti-aanbaklaag. Hierdoor is aanbakken geen optie en zijn de pannen makkelijk schoon te maken;
  • Uitgerust met Tefal’s Thermo-Spot: de stip die egaal rood kleurt zodra de pan de ideale baktemperatuur bereikt;
  • Om te voorkomen dat spetters de pan uitspringen, hebben de pannen hoge randen;
  • Ook zijn de pannen uitgevoerd met schenktuiten, zodat je zonder knoeien sauzen en kooksappen kunt uitschenken;
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie.

Kortom, koken wordt een eitje én een feestje met deze pannen!

Ontdek de nieuwe Tefal pannen

Tefal Clipso Minut Easy Snelkookpan: ook pantastisch

Waar de Tefal Supreme Gusto pannen vooral uitblinken in gebruiksgemak, blinkt de Tefal Clipso Minut Easy Snelkookpan uit in snelheid. Deze nieuwe snelkookpan bereidt een maaltijd tweemaal zo snel als een traditionele kookpan. En da’s ideaal voor het stomen van verse groenten en voor maaltijden waarvan de bereidingstijd lang is, zoals hachee en stoofvlees. Bovendien is koken met een snelkookpan heel erg gezond omdat vitamines en mineralen niet verloren gaan. En door de veel kortere kooktijd, bespaar je ook veel energie! De Tefal Clipso Minut Easy Snelkookpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Om alle voordelen van deze snelkookpan te ontdekken, ga je naar de productpagina. Klik op onderstaande button en we brengen je er supersnel(kookpan) naartoe!

Ontdek de Clipso Minut Easy Snelkookpan

 


Reageer hier en praat mee!