Naar boven

Ingenieus: de Tefal Ingenio pannen met afneembare handgreep

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Vind jij het opbergen van pannen ook zo'n gedoe? Of meerdere pannen in de vaatwasser zetten: altijd zitten de handgrepen elkaar in de weg. Daarom hebben de nieuwste Tefal Ingenio koeken- en steelpannen een afneembare handgreep, en dat is verdraaid handig! Lees er alles over hieronder.

Dat is slim bedacht

Pannen nemen een hoop ruimte in beslag in je keukenkastjes of keukenla. Ook in de vaatwasser passen misschien net twee pannen en regelmatig steekt de handgreep van je koekenpan zo ver omhoog dat hij de sproeier in de weg zit. Toch kunnen we ook niet zonder onze handgrepen: dan zou koken een pijnlijke aangelegenheid worden. Daarom heeft Tefal nu iets slims bedacht: de afneembare handgreep. Doet precies wat hij moet doen als je ‘m nodig hebt (tijdens het kokkerellen dus), maar kan er weer af in de vaatwasser of bij het opbergen. Of als je gerecht na het aanbraden moet garen in de oven: dan verandert de pan gewoon in een ovenschaal. Bijdehand idee toch? De handgrepen zijn superveilig in het gebruik en passen op alle pannen uit de Tefal Ingenio lijn.

Tefal Ingenio

Koken met de Tefal Ingenio pannen

Naast de slimme afneembare handgreep, zijn de Tefal Ingenio pannen sowieso voorzien van alle handigheidjes die we van Tefal gewend zijn. We zetten ze even op een rij:

Eigenschappen van de Tefal Ingenio Expertise pannen
  • Veilige afneembare handgreep waardoor de pannen makkelijk stapelbaar zijn en heel weinig ruimte nodig hebben in de keukenkast.
  • De pannen kunnen tot 260°C in de oven gebruikt worden (zonder handgreep).
  • De pannen zijn voorzien van de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag Titanium Excellence. Deze extra dikke anti-aanbaklaag is de sterkste en meest duurzame anti-aanbaklaag van Tefal. En hij is gelukkig 100% PFOA  vrij.
  • De rode Thermo-Spot in het midden kleurt mooi effen rood als de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt.
  • De sterke rvs bodem vervormt niet en zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid.
  • De pannen kunnen gebruikt worden op alle warmtebronnen, ook inductie (met uitzondering van de Tefal Ingenio Essential lijn).
  • En ben je klaar met koken, dan kunnen de pannen gewoon in de vaatwasser!

Tefal Ingenio

Ontdek de diverse Tefal Ingenio pannensets

De Tefal Ingenio collectie bestaat uit diverse twee- en driedelige pannensets en een achtdelige pannenset. Zo zijn er sets met twee koekenpannen, sets met drie steelpannen en een set met een wok- en hapjespan. Liever van alles wat? Dan biedt de achtdelige set uitkomst. Alle sets zijn voorzien van een afneembare handgreep. Dus klikken maar! Daarnaast hebben alle pannen natuurlijk de handigheidjes die we hierboven genoemd hebben.

Voorgoed onder de pannen

Eigenlijk ben je met de koekenpannen en (steel)pannen van Tefal Ingenio met afneembare handgreep voor altijd onder de pannen. De pannen zijn ijzersterk en je kunt ermee koken, bakken of in de oven gebruiken. En waar hebben we dit principe van de afneembare handgreep toch eerder gezien? Juist: op de camping. Gelukkig heb je met deze pannenset óók een perfecte pannencollectie voor op de camping of op reis: de pannen zijn makkelijk stapelbaar en kunnen dus gewoon mee op avontuur.

 


Wat voor gerecht zou jij maken met een Tefal Ingenio pan?