Naar boven

Philips Juicers: je dagelijkse portie gezondheid, zoals jij het wil

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Wist je dat voldoende groente en fruit je vrolijker maakt en je meer energie geeft? Het verbetert zelfs je geheugen en je nachtrust. Sappen en smoothies drinken is dus een goede gewoonte om je dagelijkse vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Maar doe je dat dan met een sapcentrifuge, slowjuicer of (high speed) blender? Hier leggen we de verschillen uit.

Sapcentrifuges: verse, heldere sapjes

Wil je je kind ’s ochtends een gezonde start geven met een vers helder sapje, waarin je stiekem ook groente hebt toegevoegd? Kies dan voor een Philips sapcentrifuge. Hiermee wordt het sap van de pulp gescheiden en worden vitaminen en mineralen behouden. Je kunt zelfs hele stukken groente en fruit in deze Philips Juicers doen. Lekker snel en makkelijk! En natuurlijk ook gezond.

Philips Juicers

Slowjuicers: het beste uit je ingrediënten

Ben je op zoek naar een geconcentreerder sap met wat meer vezels? Kies dan voor een Philips slowjuicer. Hiermee wordt zorgvuldig al het goede uit je ingrediënten gehaald, met zo min mogelijk pulp. Door de robuuste motor verwerk je zowel zacht fruit als harde groenten. Of kies bijvoorbeeld eens voor tarwegras of noten. Lekker en verantwoord, want je bent verzekerd van maximaal behoud van vitaminen en mineralen.

Philips Juicers
Gezonde, voedzame sappen
Philips Juicers
Drankjes met zo min mogelijk pulp

Blenders: voor de veelzijdige kok

Na het sporten drink je het liefst een volle, voedingsrijke smoothie met eiwitten en proteïne, toch? Ook ’s ochtends kan dat een goede start van je dag zijn. Daarvoor kun je het best een Philips blender gebruiken. Hiermee creëer je in een handomdraai een voedzame smoothie. Energie met een bite! Natuurlijk kun je de blender bij veel meer recepten gebruiken, bijvoorbeeld bij het maken van soepen of sauzen. Ook het schoonmaken is eenvoudig dankzij de vaatwasbestendige, losse onderdelen.

Luxe sapjes met High speed blenders

De echte sapjeskoning is de Philips Avance HR3865/00 – Innergizer Power Blender. Hiermee verwerk je vrijwel alle ingrediënten, van fruit en groenten tot ijsblokjes. Dankzij de ProBlend Extreme technologie haalt ‘ie zelfs 97% van de voedingsstoffen uit fruit en groenten, waardoor deze makkelijker door je lichaam worden opgenomen. Ideaal voor je dagelijkse inname van voedingsstoffen en vezels. De blender bevat meerdere snelheidsstanden en een pullstand om je ingrediënten, zoals knoflook, fijn te hakken. En dankzij het vooraf ingestelde programma voor smoothies kun je deze heel eenvoudig zelf maken. Vervolgens neem je die mee in de meegeleverde, kleine kan; fijn voor onderweg. Ook dit apparaat is eenvoudig schoon te maken.

Meer informatie over Philips sap- en smoothiemakers
Philips Juicers
Kies je favoriete ingrediënten
Philips Juicers
Een energieboost na het sporten
Philips Juicers
Voor je dagelijkse voedingsstoffen en vezels
Philips Juicers
Geheel naar eigen smaak

Cashbackactie op Philips Juicers

Heb jij inmiddels al een keuze kunnen maken? Bekijk hier de verschillen tussen bovenstaande Philips Juicers. Of het nu een Philips sapcentrifuge, slowjuicer of blender wordt; tot en met 2 juli ontvang je tot wel 50 euro retour! Niet verkeerd, toch? Bekijk hier de actievoorwaarden en de Philips smoothie- en sapmakers waarop je korting krijgt.

Cashback actieActievoorwaarden

Philips Juicers

 

 


Wat is jouw favoriete groente- of fruitsapje?