Naar boven

Nespresso: “Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaan we ver in de keuzes die we maken”

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 5 minuten

Eén nipje Nespresso en je komt al tot rust; wegdromend bij de intense smaak. Kopje na kopje garandeert dit merk hoge kwaliteit, want al vanaf het plukken van de koffiebes wordt naar perfectie gestreefd. En dat proef je. Ontdek meer over het productieproces, speciale services en de innovatieve machines van Nespresso.

Een productieproces vol toewijding

Aan het kopje Nespresso waar jij van geniet, gaat heel wat toewijding vooraf. Het begint allemaal bij het ontdekken van de beste terroirs en de meest smaakvolle koffiebessen. De koffiebessen worden bij voorkeur met de hand geplukt. Hierbij vallen de groene bessen of bessen die te rijp zijn af. Alleen bessen van hoge kwaliteit komen door de keuring van de Nespresso specialisten. Nespresso werkt samen met 70.000 boeren in 12 verschillende landen met als doel: het bieden van duurzame kwaliteit. Ook het verdere proces van vervoeren, branden, malen en verpakken van de koffie gebeurt onder vele zorgvuldige kwaliteitscontroles. Het unieke branding- en malingsproces van elke koffieboon resulteert in bijzondere melanges en geeft elke koffievariëteit een eigen aroma en smaakprofiel. Zo transformeert een eenvoudige koffiebes zich tot een exclusieve koffie in een aluminium capsule.

Nespresso koffie
Met de hand geoogst
Nespresso koffie
Voor de beste bonenselectie

The Positive Cup

De aanpak van Nespresso blinkt niet alleen uit in perfectie, maar ook in duurzaamheid. De toekomst van koffie gaat hen nu eenmaal aan het hart. Daarom heeft het merk in 2003 het Nespresso AAA Sustainable Quality™ programma (ook wel The Positive Cup) opgezet. Bij de start van dit programma maakten zo’n 300 boeren deel uit van het programma. Inmiddels zijn dat er 70.000 in 12 verschillende landen. Het doel van dit programma is om drie doelstellingen te behalen voor 2020. Namelijk 100% duurzaam gewonnen koffie, 100% verantwoord beheerd aluminium en een 100% CO2 efficiënte operatie. Ook voor het inkomen van boeren en bescherming van de natuurlijke omgeving maakt Nespresso zich sterk. Een kopje vol positiviteit dus!

Nespresso Essenza Mini en Lattisima One

Hoewel het productieproces en de duurzame aanpak interessant zijn, gaat het jou natuurlijk vooral om de heerlijke koffie. En daar heb je een goede koffiemachine voor nodig. De Essenza Mini is de kleinste Nespresso-machine tot nu toe. Bij het ontwerp heeft Nespresso de nadruk gelegd op haar koffiekennis en expertise, zonder compromissen te sluiten. Hierdoor is de Essenza Mini een combinatie geworden van gebruiksvriendelijkheid, minimalistische eenvoud en de hoge kwaliteit van Nespresso, zodat je keer op keer een heerlijk kopje koffie kunt bereiden. Kortom, een ultra-compacte koffiemachine die je ondanks het bescheiden formaat de grote en vooral smaakvolle wereld van Nespresso laat ontdekken.

Nespresso

Essenza Mini Bundle
Lijkt de Nespresso Essenza Mini je wel wat, maar wil je ook koffie met melk kunnen maken? Dan is de Essenza Mini Bundle wat voor jou. Hierbij krijg je naast de Essenza Mini de Aerroccino3. De gebruiksvriendelijke melkopschuimer die na één druk op de knop in een aantal seconden zacht en fijn (naar keuze warm of koud) melkschuim maakt. Zodoende kun je er alle melkrecepten mee bereiden. Heerlijk toch?

Nespresso Lattissima One
Als toevoeging op het Lattissima-assortiment presenteert Nespresso de Lattissima One – speciaal ontworpen voor liefhebbers van koffie met verse melk. De Lattissima One bereidt met slechts één druk op de knop een heerlijke espresso, lungo, cappuccino of latte macchiato van topkwaliteit, gewoon bij jou thuis. Het nieuwe melksysteem waarmee de machine is uitgerust, blinkt uit in eenvoud, maar is toch innovatiever dan ooit. Door middel van de hoeveelheid melk in het melkreservoir bereidt de machine het juiste melkrecept. Bovendien past het compacte design van de Lattissima One in elke keuken.

Nespresso

Inclusief cadeaupakket van 60 euro!

Drink jij niets liever dan latte macchiato? Cappuccino? Of andere koffierecepten met melk? Dan hebben we een verleidelijk aanbod voor je. Koop je in de periode tot en met 29 oktober 2017 een Nespresso-machine met melkfunctie en 50 capsules Nespresso koffie, dan ontvang je na registratie bij Nespresso een cadeaupakket ter waarde van maar liefst 60 euro. Dit pakket bestaat uit één View bonbonnière, vier Pure receptglazen, een Masterclassvoucher en een ‘Nespresso Vandaag’ voucher. De capsules in bovenstaande foto zijn overigens geen onderdeel van het cadeaupakket. Geen probleem, want bij aanschaf van een Nespresso-machine met melkfunctie krijg je een welkomstpakket cadeau met daarin veertien koffiecapsules, zodat het genieten meteen kan beginnen.

De voorwaarden die bij deze actie horen, tref je hier aan.

Alle Nespressomachines met melkfunctie

Extra services voor de klant

Naast de hoge kwaliteit koffie, staat Nespresso uiteraard ook bekend om de vele services die zij leveren. Werkt je machine bijvoorbeeld niet meer helemaal naar behoren? Dan haalt Nespresso de kapotte machine gewoon bij je op. Je ontvangt zelfs tijdelijk een vervangende machine, zodat je geen koffie-loze periode hoeft te doorstaan. Ook is het onlangs gelanceerde Nespresso&More een fijn voordeel voor vaste klanten. Naarmate je langer klant bent of naarmate je meer koffie bestelt, komen er steeds meer voordelen bij. Zo ontvang je bijvoorbeeld een exclusieve masterclass, gratis ontkalking, korting op accessoires en nog veel meer. Ook kun je gratis gebruikmaken van de bezorgoptie Nespresso Morgen bij een bestelling vanaf 100 capsules of bij een waarde vanaf €40 in uw winkelmandje. Vóór 23.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Kies het moment dat jou het beste uitkomt, overdag of ‘s avonds. Als je met Nespresso Vandaag voor 12.00 uur bestelt, heb je de capsules zelfs ’s avonds al in huis.

Bekijk alle actieartikelen

Nespresso

 


Wat is jouw favoriete Nespresso?