Naar boven

De messen zijn geslepen… met Chef’sChoice Messenslijper

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Wanneer je denkt dat een scherp mes onveilig is, heb je het goed mis. Botte messen zijn namelijk stukken onveiliger. En daar weet Chef’sChoice alles van. Daarom helpt hun (elektrische) messenslijper je om langer en veiliger gebruik te maken van je favoriete keukenmessen. Zoals dat ene goed in de hand liggende keukenmes.

Chef’sChoice houdt je messen scherp

Ook jij hebt vast een favoriet mes dat je werkelijk altijd gebruikt. Die wil je natuurlijk zo lang mogelijk goed houden. De messnede even aanzetten of een bot mes opnieuw scherp slijpen, doe je met een Chef’sChoice messenslijper. Gewoon met een manuele variant of juist met een elektrische. Dat is dan weer jouw choice. Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Chef’sChoice messenslijpmachines voor thuis en voor op het werk. Dus zowel in gewone huishoudens als in professionele restaurantkeukens is dit de ideale hulpchef. Van koksmessen tot fileermessen en van broodmessen tot keukenmessen.

Chefschoice-slide-4
Een maaltijd op topniveau
Chef'sChoice messenslijper
Koken met veilig gereedschap
Chefschoice-slide-3
Voor ware chefkoks en hobbykoks

Van hobbykoks tot professionals

De slijpers zijn allen voorzien van 100% diamanten slijpschijven: het hardste materiaal ter wereld dat ieder staal snel en efficiënt slijpt. Welk soort mes u heeft, doet er dus niet toe. Chef’sChoice scherpt ieder mes met succes. Op droge wijze overigens, dus je hebt er geen water of olie bij nodig. Ook zorgt het harde diamant ervoor dat je wel duizenden messen kunt slijpen op een Chef’sChoice messenslijper. Dit doet hij in meerdere fasen. De drievoudig schuin aflopende Trizor snede is namelijk sterker en blijft langer scherp dan een traditionele snede. De slijphoek stel je – dankzij de gepatenteerde precisie-geleidingen – heel nauwkeurig in voor een probleemloos resultaat. Scherp!

Chef'sChoice messenslijper

Slijp je kwalitatieve koksmessen

Nu vraag je je vast af welke messenslijper de beste keuze is voor jouw kookgewoontes. Iedere Chef’sChoice messenslijper die we in dit blog noemen, slijpt diverse gladde en gekartelde messen. Zowel Europees als Aziatisch. Maar net als iedere chef, heeft iedere slijper heeft natuurlijk zijn eigen specialiteiten. Wanneer je (misschien zelfs professioneel) dagelijks in de weer bent met minstens vijf kwalitatieve koksmessen is de Chef’sChoice CC120: EdgeSelect Professional Diamond Hone Sharpener de juiste keuze voor jou. Deze elektrische messenslijper kent wel drie fasen: de voorslijpfase, de slijpfase en polijsten.

Chef'sChoice messenslijper

Hoge eisen staan voorop in de keuken

Staat kwaliteit en vakmanschap bij jou voorop? Dan kies je voor de Chef’sChoice 312: Diamond UltraHone Knife Sharpener. Dit is simpelweg goed gereedschap met de allerhoogste kwaliteitseisen. Nadat je deze messenslijper gebruikt, heeft je mes zelfs nog een scherpere snede dan wanneer hij pas net uit de winkel komt. Deze elektrische messenslijper heeft twee fasen, namelijk de slijpfase en polijsten. Ideaal voor de echte hobbykoks dus!

Chef'sChoice messenslijper

Verwen je favorieten

Is jouw keukenlade een verzameling van messen, maar gebruik je dagelijks enkel dezelfde favoriete messen? Dan kun je het best kiezen voor een hybride slijper. Oftewel: elektrisch slijpen in combinatie met het betere handwerk. De Chef’sChoice 220: Hybrid Diamond Hone Knife Sharpener is geschikt voor huishoudelijk gebruik en hobbykoks. De slijpfase is elektrisch, maar de polijstfase is handmatig. En zo zorg je ervoor dat je messen 100% veilig en scherp zijn. Tijdelijk overigens extra aantrekkelijk, want je ontvangt gratis een praktisch tomaten-, kaas- en worstmes van Diamant Sabatier.

Chef'sChoice messenslijper

Van alle markten thuis

Ben jij een echte kookliefhebber? Dan neem je er vast graag de tijd voor. De handmatige Chef’sChoice 464: Pronto Diamond Hone Knife Sharpener kunnen we je dan zeker aanbevelen. Van tijd tot tijd houd je je messen scherp door ze door deze Chef’sChoice messenslijper te halen. De slijper bestaat uit twee fasen: de slijpfase en de polijstfase. Ook wanneer je op zoek bent naar een handige, compacte messenslijper hebben wij de ideale kandidaat. Want zowel voor links- als rechtshandigen is de Chef’sChoice 478: Diamond Hone Knife Sharpener met 2 slijpfasen het ideale maatje in de keuken. En ook de prijs/kwaliteitsverhouding is zeer scherp!

Bekijk alles van Chef'sChoice


Welk mes uit jouw bestekla gebruik jij het vaakst?