Naar boven

Koud bier op je studentenkamer? Vind jouw tafelmodel koelkast met deze vijf tips!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Een tafelmodelkoelkast op je studentenkamer is behoorlijk onmisbaar. Ga maar na: altijd toegang tot koud bier of wijn, zonder dat iemand anders erbij kan. Of 's morgens meteen een koud pak appelsap aan je mond zetten, om de eerste dufheid weg te spoelen. Maar wat is nou de beste tafelmodel koelkastvoor jou? Wij hebben vijf tips.

Tip 1: vriesvak zónder ontdooien

Wil je een tafelmodel koelkast met vriesvak, dan heb je misschien last van koudwatervrees: moet je dan niet constant het vriesvak ontdooien? Nergens voor nodig! Als je voor een tafelmodel koelkast met vriesvak kiest, dan is de Severin KS 9828 ideaal: een compact model, zuinig met energie én je hoeft het vriesvak nooit zelf te ontdooien dankzij het handige ontdooisysteem. Dus je kunt gewoon zorgeloos ijsjes en bitterballen in je vriesvak bewaren, zonder dat je een micro-Antartica creëert. Heb je liever iets meer ruimte in de koelkast, dan kun je ook voor de Zanussi ZRG11600WA kiezen; zonder vriesvak, maar met veel ruimte bovenin voor flessen en karaffen.

beste tafelmodel koelkast

> Alle tafelmodel koelkasten zonder vriesvak;
> Alle tafelmodel koelkasten met vriesvak.

Tip 2: ijskoud de mooiste

Als de tafelmodel koelkast middenin je studentenkamer of studio staat, wil het oog ook wat natuurlijk. Maak van je tafelmodel koelkast een echte eyecatcher en kies voor een retromodel, zoals de Frilec BERLIN168-9A++. Een super hip retro design, maar wel energieklasse A++. Je zou er de rillingen van over je rug krijgen, zo mooi.

Afb._Carousel_1
Sjiek!

De retro koelkast van Frelic is afgewerkt met RVS-accenten.

Afb._Carousel_2
Wow...

Hoe mooi staat dit op je studentenkamer?

Tip 3: draairichting van de deur bepalen

Als je niet al te veel vierkante meters tot je beschikking hebt, is het slim om vooraf te bepalen waar je de tafelmodel koelkast gaat neerzetten en aan welke kant je de deur open kunt doen. Als je nog niet precies weet waar je komt te wonen of hoe je jouw studentenkamer gaat indelen, kun je kiezen voor een koelkast waarbij je de draairichting van de deur zelf kunt wisselen, zoals de Inventum KK501.

> Alle tafelmodel koelkasten met verwisselbare draairichting.

Tip 4: passen, meten én luisteren

Ter aanvulling op tip 3: bedenk ook alvast of je een magnetron – of andere apparatuur – óp je tafelmodel koelkast kwijt wil en of dit gaat passen. Koelkasten kunnen behoorlijk in afmeting variëren, dus houd je meetlint in de aanslag. Als je echt klein behuisd bent is de Exquisit KS85-9RVA+ jouw tafelmodel koelkast: extra smal met een breedte van maar 45,5 centimeter. Staat de koelkast in een ruimte waar je ook slaapt? Let dan ook op de decibellen die jouw koelkast produceert: gemiddeld is dat 39 tot 43 dB. Met de Candy CCTOS 542XH heb je sowieso een stille kracht in je kamer.

beste tafelmodel koelkast

Tip 5: energiekosten drukken

Woon je exclusief en moet je elke maand ook de kosten voor gas, water en licht betalen? Dan wil je een zuinige koelkast. Wat dacht je van de Miele K 12023 S-3? Met een A+++ energielabel weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor je koelkast.

Een laatste tip: hoe wordt je bier snel koud?

Situatie 1:

  • Je hebt zo snel mogelijk koud bier nodig en je hebt een vriesvakje tot je beschikking. Wat doe je? Je bier daarin leggen natuurlijk. Wel even in de gaten houden dat je niet vergeet ze er ook weer uít te halen.

Situatie 2:

  • Je vriesvakje is al gevuld met ijsjes, pizza’s en ondefinieerbare bevroren hompen. Wat doe je dan? Leg je biertjes onderin je koelkast: koude lucht is zwaar en zakt naar onder. Daar zal je bier dus sneller koud zijn.

 


Wat moet er altijd in jouw tafelmodel koelkast liggen?