Naar boven

Klantreview: Doe-het-zelvers aan de slag met Bosch

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Bosch heeft de meest ergonomische accuklopboormachine voor maximaal gebruiksgemak in de doe-het-zelf markt op de markt gebracht. Hoogste tijd om die te testen dus! Speciaal voor jou geven deze doe-het-zelvers hun eerlijke mening.

Ergonomisch design voor het beste resultaat

Je hoorde het de eerste ‘tester’ al zeggen, de klantreview ging over De Bosch PSB 18 LI-2 Ergonomic accuklopboormachine. Klinkt goed, maar wat is er nieuw aan deze machine? Het heeft vooral te maken met het design. Het nieuwe design van de accuklopboormachine zorgt ervoor dat je hand optimaal in lijn is met de aandrukkracht en de motor. Dit doet veel goeds voor het resultaat, maar ook voor de juiste houding en minimale inspanning. Hoewel we dat vaak vergeten, weten we allemaal hoe belangrijk het is. Toch, klussers?

quote-Rick-Drent
Hij is ook lekker licht, waardoor je hem gewoon goed kunt vasthouden. Ook bovenhands.
Rick

Boren in massief hout en steenhard metselwerk

Deze Bosch accuklopboormachine is speciaal gemaakt voor de zware klussen van doe-het-zelvers. Zoals je in de video zag, boor je zelfs met gemak in massief hout en metselwerk. Dit komt door de krachtige 18V 2,5 Ah Li-Ion accu. Je kunt de machine voor allerlei verschillende klussen gebruiken. Niet alleen voor het boren in de muur, in een boomstam of in een kastje, maar bijvoorbeeld ook voor de bouw van een carport, een tuinhuis of een terrasoverkapping.

Bosch-accuklopboormachine

Speciaal voor doe-het-zelvers

De accuklopboormachine is eigenlijk door iedereen goed te bedienen. Het unieke ontwerp zorgt er namelijk voor dat het schroeven en boren stukken gemakkelijker gaat. Dankzij het compacte formaat, het lichte gewicht en de vorm is hij zeer goed te bedienen. De onmiddellijke stop door de anti-terugslag sensor (zie 2:50 minuut in de video) zorgt ervoor dat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Ook het wisselen tussen de boortjes of de verschillende standen, gaat – zoals in de video te zien en te horen was – zeer eenvoudig.

quote
Ik kan heel eenvoudig de boortjes verwisselen!
Johanna

Ga naar de Bosch accuklopboormachine


Wat heb jij voor het laatst 'geklust'?