Naar boven

Bespaar tot wel 31% op je stookkosten met tado°!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Tado° is goed voor je portemonnee én het milieu. De slimme thermostaat is op afstand te bedienen, past op 95% van alle CV-ketels én leert zelfs de thermische eigenschappen van je huis kennen! Echt slim dus. In dit blog lees je er alles over!

Comfortabel besparen

We gaan steeds slimmer met energie om. Dat is niet alleen goed voor onze portemonnee, maar ook voor het milieu. Toch is het niet altijd makkelijk. Energie besparen is fijn, maar zeker in de winter wil je ook gewoon genieten van een warm en comfortabel thuis. Om je een handje te helpen, zijn er tegenwoordig slimme thermostaten. Een uitstekend voorbeeld is tado°. Die zorgt dat je nooit meer hoeft na te denken over je stookkosten. Je geniet van de perfecte warmte als je thuis bent en bespaart zodra je de voordeur achter je dichtmaakt. Efficiënt!

tado-slimme-thermostaat-slider1
tado° bespaart energie!
tado-slimme-thermostaat-weer
tado° weet wanneer je thuis of weg bent
tado-slimme-thermostaat-slider-app
tado° is op afstand te bedienen

Altijd precies genoeg warmte

Tado° vervangt je huidige thermostaat en vormt een centrale verbinding tussen de verwarming, het internet en je smartphone. Hij werkt met 95% van alle verwarmingen*. Doordat tado° gekoppeld is aan je smartphone en het internet weet hij altijd precies waar je bent en wat voor weer het buiten is. Hij leert zelfs de thermische eigenschappen van je huis kennen. Alles om te alle tijden precies genoeg warmte te geven en energieverspilling tegen te gaan.

*Als je op dit moment een draadloze thermostaat bezit, heb je de tado° extensie kit nodig.

Alles zelf in de hand

Met tado° gaat alles automatisch. En als je graag zelf de controle houdt, kan dat ook. Zo kun je de thermostaat heel gemakkelijk handmatig instellen met behulp van het heldere touchscreen met led-verlichting. Maar dat is niet alles. Met de tado° app (gratis beschikbaar via de Apple App Store, Google Play Store en de Windows Store) kun je de thermostaat zelfs op afstand bedienen. Vanuit de trein de verwarming aanzetten. Ideaal! Nog iets moois: met tado° kun je allerlei andere slimme apparaten in je huis bedienen. Automatisch het alarmsysteem aanzetten, de verlichting uitschakelen als je je huis verlaat… Tado° werkt met het zogenoemde IFFTT-protocol en kan zo de basis vormen voor je eigen huis van de toekomst. Als je daar nog niet warm van wordt!

Tado° in het kort
  • De slimme thermostaat die de locatie van je smartphone gebruikt om energie te besparen
  • Hoogste score (A+++) op het Energielabel , bespaart tot 31% op de stookkosten
  • Compatibel met 95% van alle verwarmingsinstallaties
  • Locatie- en weerafhankelijke temperatuurregeling via de smartphone-app
  • Zelf lerend ten aanzien van de thermische eigenschappen van de woning
  • Op afstand bestuurbaar en afleesbaar via smartphone en internet
  • Eenvoudig te installeren

tado° bestellen


Heb jij nog energiebesparingstips?