Naar boven

Bedien draadloos de slimme lampen van Trust Smart Home

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

De Trust Smart Home lampen maken jouw huis niet alleen licht, maar ook slim. Met een telefoon, tablet of afstandsbediening kun je ze aanzetten, uitzetten, van kleur veranderen of dimmen. Sluit je een sensor aan, dan gaan ze automatisch aan en uit. Zo bespaar je stroom, houd je inbrekers buiten de deur en verhoog je de sfeer. Check dit blog voor meer info.

Bediening van je lampen: een koud kunstje

Met Trust Smart Home van KlikAanKlikUit maak jij van je huis een Huis van de Toekomst. Ben je in het park en zie je dat in de woonkamer het licht nog brandt? Tik gewoon je lamp uit. Op vakantie en wil je inbrekers op het verkeerde been zetten? Tik je lampen dan aan. Romantisch avondje op de bank? Switch dan naar warm licht. Thuiswerkdagje? Dan is koud licht juist beter. Allemaal een koud kunstje met de Trust Smart Home lampen!

Trust Smart Home

ZigBee: da’s smart!

De Trust Smart Home lampen zijn powered by KlikAanKlikUit, het bekende Nederlandse smart home-bedrijf. Bijzonder ten opzichte van eerdere slimme lampen van dit bedrijf is dat ze werken met ZigBee. Dat is een soort universele taal voor smart home-apparaten. De apparaten kunnen ermee zenden én ontvangen (‘tweeweg’). Dat geldt voor alle andere ZigBee apparaten, zoals thermostaten, camera’s en deurbellen. En dus ook voor smart lampen van Philips HUE, Ikea en Osram. Met het Z1 ZigBee Bridge Control Station bedien en monitor je ál je ZigBee apparaten. Da’s smart!

Zie het licht…

…met deze Trust Smart Home producten! Een startersset van 2 led-lampen met een afstandsbediening of 3 RGB led-lampen met een Z1 ZigBee Bridge is een mooi begin. Eventueel kun je het uitbreiden met bijvoorbeeld 2 dimbare led-lampen of een afstembare led-spot.

Trust Smart Home
Bij de RGB-verlichting van Trust Smart Home by KlikAaanKlikUit kun je kiezen uit 16,8 miljoen kleuren. De lampen en spots variëren van warm wit licht (2200K) voor een gezellige sfeer, tot koud wit licht (6500K) voor lezen of werken.

Ook handig…

…zijn de sensoren en controlestations. Zoals de draadloze bewegingssensor om bij beweging lampen of andere apparaten in te schakelen. En de wireless smartcontactsensor, waarmee je een lamp automatisch kunt laten uitschakelen als je wegloopt. Eén controlestation voor ál je (ook oudere) smart home-apparaten? De ICS-2000 is compatible met 433MHz, 868MHz en Zigbee HA/LL. Handig!

Lichtknop in je broekzak

Verlichting vergeten uit te zetten? Dan brengt de Trust Smart Home app verlichting. Met de gratis app van KlikAanKlikUit bedien en programmeer je namelijk al je smart home-apparaten op afstand. Zet je lampen bijvoorbeeld automatisch aan bij zonsondergang. Of bij detectie van beweging. Ook handig: dim het licht zonder je arm van de schouder van je geliefde te halen. Een toekomstproof huis is natuurlijk ook een energiezuinig huis. Dat zit wel snor, want de app monitort ook exact het energieverbruik van al je apparaten!

Optimaal Bereik

De lampen en andere ZigBee producten maken gebruik van meshing technologie. Dit houdt in dat alle aangesloten ZigBee producten signalen kunnen ontvangen en herhalen. Ze werken als versterker waardoor het bereik van je netwerk simpel kan worden vergroot. Zo kan je optimaal genieten van het comfort dat onze draadloze contactsensoren, bewegingssensoren en (kleuren)lampen bieden.

Zorg voor een optimaal draadloos ZigBee bereik dat jouw control station centraal in je huis staat, bijvoorbeeld in de woonkamer. Bij voorkeur in dezelfde ruimte waar je ZigBee lampen zich bevinden. Houd voldoende afstand van muren, metalen objecten/buizen en andere apparaten zoals routers, draadloze vaste telefoons, babyfoons en Bluetooth apparaten.

Bekijk alle producten van Trust Smart Home
 


Waarom zou jíj Trust Smart Home lampen willen hebben?