Naar boven

Meezingen onder de douche met de PHILIPS – GROHE Aquatunes speaker

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Top 40-hits meezingen onder de douche of in bad naar je favo muziek luisteren? Dat kan! Twee topmerken (Philips en GROHE) hebben de handen ineengeslagen en de PHILIPS - GROHE Aquatunes speaker ontwikkeld. Deze luidspreker is waterdicht en speelt via Bluetooth jouw muziek af.

Cadeau van GROHE of cadeau van ons

Het mooie van de PHILIPS – GROHE Aquatunes speaker is dat je terwijl je aan het douchen of badderen bent, naar je favoriete muziek kunt luisteren. Maar… wij vinden het nog mooier dat je deze speaker gratis krijgt bij een van deze vier GROHE douchesystemen én dat je er eentje kunt winnen aan het einde van dit blog. Maar eerst: meer info over de PHILIPS – GROHE Aquatunes speaker, bedacht en gemaakt door twee topmerken.

philips_grohe_aquatunes_speaker_3

Samen douchen of badderen

De Aquatunes speaker heeft een strak design (een knipoog naar de handdouches van GROHE) en is uitgerust met de nieuwste Bluetooth-technologie waarmee je jouw muziek van je tablet, laptop of smartphone naar je badkamer kunt streamen. Je hoeft hiervoor trouwens niet je telefoon of iPad naast de badkuip of vlakbij de douchecabine te leggen, want Bluetooth heeft een bereik van 10 meter. De speaker zelf kun je simpelweg aan de douchestang bevestigen of neerzetten aan de rand van het bad. En met een merk als Philips achter de speakertechnologie mag je er van uitgaan dat de geluidskwaliteit prima in orde is. Welke features de PHILIPS – GROHE Aquatunes speaker nog meer heeft, lees je in het onderstaande kader.

De features van de PHILIPS I GROHE Aquatunes speaker
 • Laat je via Bluetooth (bereik: 10 meter) van je favo muziek op je tablet, smartphone of laptop genieten;
 • Waterdicht, stootvast en eenvoudig te bevestigen aan de douchestang;
 • Houd je meer van badderen dan douchen? Zet de speaker dan aan de rand van het bad;
 • Gemakkelijk te bedienen en draadloos op te laden met het meegeleverde laadstation;
 • Voorzien van een high performance-accu voor 8 uur luisterplezier;
 • Uitgerust met een kwalitatief hoogwaardige luidspreker van Philips;
 • Gratis bij een van de vier Grohe-douchesystemen of je wint ‘m hier.

philips_grohe_aquatunes_speaker_2

Singing in the rain

Zoals je hebt kunnen lezen, krijg je de PHILIPS – GROHE Aquatunes speaker gratis bij een van deze GROHE douchesystemen:

 • GROHE Rainshower douchesysteem 310 mm
 • GROHE Rainshower douchesysteem 210 mm
 • GROHE Euphoria douchesysteem XXL 210 mm
 • GROHE Vitalio Joy douchesysteem XXL 210 mm

Stuk voor stuk kwaliteitssystemen, want GROHE maakt al meer dan 140 jaar kranen en douches. Dus ook regendouches met zo’n brede douchekop, die je het gevoel geven alsof je wordt overvallen door een heerlijke, warme tropische bui. En dankzij de PHILIPS – GROHE Aquatunes speaker die er gratis bij krijgt, maak je daar een Singing in the rain-moment van. Hoe dan ook: kies je voor een GROHE Rainshower douchesysteem dan haal je kwaliteit in huis. Je kunt kiezen uit een douchekop van 210 of 310 mm doorsnee, en ongeacht de diameter waarvoor je kiest, krijg je een douchesysteem met slimme innovaties als GROHE EcoJoy® (voor waterbesparing), GROHE TurboStat® (in een handomdraai de gewenste watertemperatuur) en GROHE CoolTouch® (hierdoor wordt de kraan niet warmer dan de ingestelde temperatuur). Zo biedt GROHE je de ultieme douche-ervaring en wil je waarschijnlijk nooit meer onder de douche vandaan komen…

imageslider_grohe_rain
Grohe Rainshower douchesysteem
imageslider_grohe_euph
Grohe Euphoria douchesysteem XXL

Plezier en euforie onder de douche

Nu we er toch zijn: ook de GROHE Vitalio Joy en GROHE Euphoria douchesystemen zijn een genot om onder te dansen in je adam- of evakostuum. Hangt-ie, dan kun je in genieten van de hoofd- of handdouche (met drie straalsoorten) en de thermostaatkraan die ervoor zorgt dat je continu de juiste watertemperatuur hebt. De GROHE douches zijn allemaal voorzien van SpeedClean zodat je eventuele kalkaanslag met een simpele veeg van je hand kunt verwijderen. Kortom, een prima douchesysteem om kennis te maken met de luxe van GROHE. Geen zin in hak- en breekwerk in je badkamer? Dan hebben we goed nieuws. Dat hoeft ook niet! Kies je voor een GROHE douchesysteem, dan hoef je niet meteen heel je badkamer te renoveren, want het douchesysteem past meestal gewoon op de bestaande boorgaten van de (thermostaat)kraan die er nu al hangt. Dus wat wil een mens nog meer? Ohja; die PHILIPS – GROHE Aquatunes speaker…

philips-grohe-aquatunes-speaker


Welk liedje zing jij graag onder de douche?