Naar boven

Hulp in huis? Nest staat voor je klaar

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Last van slapeloze nachten? Dat is nu over. Nooit meer piekeren over je energierekening of over de veiligheid van je huis. De Nest Learning Thermostat helpt jou met besparen, en de Nest Cam en Nest Protect zorgen ook nog voor een veiliger huis. Zo kun je altijd met een gerust hart gaan slapen. Lees snel verder!

Alles onder controle

Het is altijd vervelend als de energierekening weer op de mat valt. Je verwarming vormt wel meer dan 50% van deze energierekening. Daarom is het de hoogste tijd om je verwarming beter te regelen! Als je thermostaat is geprogrammeerd, kun je een hoop energie besparen. De Nest thermostaat, oftewel Nest Learning Thermostat, helpt je daarbij. Hij programmeert zichzelf, zet de verwarming automatisch lager als je er niet bent en is vanaf overal te bedienen. Zo krijg je meer inzicht in je energieverbruik en houd je alles onder controle.

Slimmer dan jij

Goed, laten we eens kijken naar wat deze slimme thermostaat nou precies kan. Zoals bij iedere thermostaat, kun je de temperatuur hoger of lager zetten. Anders aan de Nest Thermostat is dat hij zelf leert welke temperatuur jij fijn vindt op welk tijdstip. Zo programmeert hij zichzelf en hoef jij je hier niet mee bezig te houden. Hij heeft zelfs door wanneer je niet thuis bent. Dan zet hij de verwarming lager, zodat je geen energie verspilt. Handig he? Nog een extraatje aan deze thermostaat: hij staat stijlvol in ieders interieur. De 3e generatie Nest Learning Thermostat ondersteunt ook OpenTherm waarmee hij de ketel modulerend kan aansturen. Zo bespaar je nog meer energie!

Nest2
Voortaan is dit een thermostaat

Slim, maar ook stijlvol

Nest1
In één handomdraai

de juiste temperatuur

Nest3
Alles wat je nodig hebt

om energie te besparen

Bedien hem op afstand

Maar, denk jij nu, dan kom ik zeker thuis in een koud huis? Dat moeten we natuurlijk niet hebben! En dat is gelukkig ook niet zo. De Nest Learning Thermostat leert wanneer je thuis bent en welke temperaturen je prettig vindt en bouwt daarmee automatisch een schema. Je kunt de Nest Learning Thermostat trouwens ook op afstand bedienen met je mobiel, tablet of laptop. De slimme thermostaat weet precies op welke tijd hij de verwarming aan moet zetten om ervoor te zorgen dat jij altijd thuis kunt komen in een heerlijk verwarmd huis. Je kunt trouwens met de app de energiegeschiedenis bekijken, zo zie je precies hoeveel energie je verbruikt hebt en waarom. Zoveel inzicht heb je nog nooit gehad!

Nest Cam: Geen plek te gek

Nest houdt zich niet alleen bezig met je energiebesparing, maar ook met je veiligheid. Dat doen ze met de Nest Cam. Dankzij deze HD beveiligingscamera houd je altijd contact met wat er in je huis gebeurt. Je ontvangt een melding op je mobiel als er iets aan de hand is en dan kun je live meekijken met de haarscherpe HD-video (1080p). Zo kun je een oogje in het zeil houden als je jonge kinderen of huisdieren hebt. De camera is heel makkelijk te besturen met je telefoon of tablet via de Nest-app. Meer weten over de Nest Cam? Neem dan hier een kijkje.

Voel je veilig met Nest Protect

Elke seconde telt bij een huisbrand. Daarom is het van belang dat je geïnformeerd bent over wat en waar het gevaar is. De Nest Protect. speurt snel naar brandend langzaam smeulend vuur en naar koolmonoxide. Hij vertelt je met een heldere stem wat er aan de hand is en waar dat gebeurt. Ben je niet thuis? Dan stuurt hij een berichtje naar je om je te waarschuwen. Zo blijf je op de hoogte, waar je ook bent. Je kunt hem trouwens ook heel makkelijk uitzetten vanaf je mobiel als je bijvoorbeeld je tosti hebt laten aanbranden. Er is overigens ook een Nest Protect verkrijgbaar met batterij.


Welk product van Nest lijkt jou handig?