Naar boven

Kluswinkel: ook voor starters en studenten

| Geschatte leestijd: 3 minuten

De douchekop lekt, er hangt een plank los en er steekt een schroef uit de bestekla. Maar hoe ga je dit opknappen als je het gereedschap er niet voor hebt? Simpel: door eerst deze toptien van klusartikelen voor starters en studenten te bekijken.

 • Eigenlijk is het hebben van een gereedschapskoffer net zo vanzelfsprekend als het hebben van een bed. Dus, heb je er nog geen eentje? Overweeg dan deze gereedschapsset van Kreator. Deze set bevat al het basisgereedschap dat je voor velerlei klussen nodig hebt. Denk aan een stanleymes, een combinatietang en schroevendraaiers. Het gereedschap is gemaakt van hoogwaardig chroom-vanadium en voorzien van rubberen handvatten zodat je het niet uit je handen laat vallen. Kortom, een must voor (beginnende) klussers.
 • Zit je graag ruim in de schroevendraaiers? Overweeg dan deze 49-delige schroevendraaierset van Stanley, inclusief opbergtas. Met deze set van hoge kwaliteit aan je zijde, is er geen schroefje meer veilig.
 • Net als een gereedschapsset mag een accuboormachine niet in je doe-het-zelf-collectie ontbreken. Is dat wel het geval, vul het 'gat' dan met deze accuboormachine van Powerplus. Deze boormachine is geschikt voor lichte schroef- en boorwerkzaamheden en beschikt over 21 koppelstanden zodat je de optimale kracht voor elke klus kan selecteren. Hij wordt geleverd met één accu, zes boren en zes schroefbits in een kunststof draagkoffer. En beter nog: hij is 25% afgeprijsd.
 • 4/10
  Compact én krachtig

  Skil Multischuurmachine

  Lees meer
  Ben je van plan om de deuren of kozijnen in je studentenhuis een nieuw kleurtje te geven? Dan zul je ze eerst moeten opschuren. Met 'handmatig' schuurpapier is hier geen beginnen aan, dus beter doe je het met een multischuurmachine. Met de Skil 7207AA bijvoorbeeld. Die is dankzij z'n driehoeksvorm geschikt voor het schuren van hoeken, randen en allerlei andere oppervlakken en klaart de klus door zijn krachtige motor in een mum van tijd. En beter nog: hij vangt het schuursel op in de meegeleverde stofzak.
 • 5/10
  Klussen waar je maar wilt

  Kreator opvouwbare werkbank

  Lees meer
  En waar ga je het gereedschap dat we hier uitlichten, op gebruiken? Juist ja, je nieuwe werkbank. De Kreator KRT672001 geeft de steun die je nodig hebt, bijvoorbeeld als je wil boren, schroeven, zagen of verven. Hij is in hoogte en breedte verstelbaar én opvouwbaar zodat je 'm gemakkelijk kunt opbergen en meenemen. Deze werkbank komt met vier klemmen zodat je het 'klusobject' stevig onder handen kunt nemen.
 • 6/10
  Geen enkele muur blijft onbedekt

  Elma latexverf

  Lees meer
  Goed uit de verf komen doe je met Elma. Althans; met de latexverf van Elma. Deze verf is geschikt voor droge ondergronden zoals gipsplaten, bakstenen en beton en dekt meteen, zodat je in één keer de muur van je studentenkamer kunt (over)schilderen. En met vijf liter latex kom je een heel eind.
 • 7/10
  Klussen op niveau

  Altrex Steddy Huishoudtrap

  Lees meer
  Op een stoel of een tafel klimmen om iets op te hangen... Het is verleidelijk om te doen, maar vooral gevaarlijk. Gebruik daarom liever deze Altrex Steddy huishoudtrap. Hij is gemaakt van lichtgewicht aluminium en geschikt voor gebruik in en rondom het huis. Verder is de Steddy voorzien van een groot bordes, hoge kniebeugel, afgeronde treden en anti-slip voetjes. Safety first!
 • 8/10
  Eerst klussen, dan douchen

  Kirchoff Nanja Douchesysteem

  Lees meer
  Lukt het je niet om die lekkende douchekop te repareren omdat 'ie gewoon te oud is? Wees dan rigoureus en vervang het complete douchesysteem, zodat je daarna een ontspannende douche kunt nemen. We adviseren in dit geval het Kirchoff Nanja douchesysteem, want die is maar liefst 40% afgeprijsd. Het systeem bestaat uit een stortdouche, een handdouche met drie standen en al het materiaal dat je nodig hebt om het aan te sluiten en te bevestigen in je douche.
 • Douchesysteem vervangen? Vervang dan ook meteen de kraan door deze thermostaatkraan van Schütte. Hiermee regel je heel simpel de temperatuur van het water, zodat je nooit in de kou staat - tenzij je dat echt wil. Voor de veiligheid is deze kraan voorzien van een 'kinderslot', zodat de temperatuur niet door een kinderhand boven de 38 graden Celsius kan worden ingesteld. Tijdelijk 31% afgeprijsd!
 • 10/10
  Waar rook is, is vuur

  Smartwares Brandpreventieset

  Lees meer
  Eigenlijk zou het verplicht aanwezig moeten zijn in elk (studenten)huis: een brandpreventieset. Je kunt er heel wat ellende mee voorkomen, dus waarom haal je deze brandpreventieset van Smartwares niet in huis? Deze set bestaat uit drie drie rookmelders, een koolmonoxidemelder, een blusdeken en de nodige batterijen. Kortom, alles wat je nodig hebt om een rampscenario te voorkomen. Bekijk trouwens de productpagina voor brandpreventietips, zodat je weet wat je moet doen met je brandpreventieset.

kluswinkel


Wat is jouw favoriete gereedschap?