Naar boven

We hebben een klusje voor je: neem een kijkje in de kluswinkel

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Je hoort het huizenbezitters wel eens zeggen: 'een huis is nooit af'. Niet helemaal waar natuurlijk, maar er zit een kern van waarheid in; want er valt altijd wat te klussen in en om het huis. En daar helpen we je graag een handje bij met onze kluswinkel, waar je meer dan 90.000 klusartikelen vindt.

Er zat een schroefje los

Natuurlijk heb je niet alle 90.000 klusartikelen uit onze kluswinkel nodig, maar we kunnen ons voorstellen dat je wel wat handgereedschap of elektrisch gereedschap kunt gebruiken. Want een schilderij ophangen gaat toch een stuk sneller en makkelijker met een schroevendraaier van Stanley of met een boor- en schroefmachine van Bosch. Stanley is net als Bosch een expert op (elektrisch) gereedschapsgebied. Zo verkoopt het merk (bekend van het wereldberoemde Stanley-mes) schroevendraaiers in allerlei soorten en maten. En in sets, zodat je nooit hoeft te zoeken naar een passende schroevendraaier.

Nice to know: via deze Kluspagina kun je gericht op zoek naar de klusartikelen die je nodig hebt.

Gratis accessoireset
Bij Bosch kun je terecht voor losse gereedschappen, maar ook voor toolboxes; ‘gereedschapskisten’ met daarin een machine en talloze onderdelen zoals bitjes en boortjes, zodat je vrijwel elke klus in een handomdraai kunt klaren. En tijdens de Doe-het-zelfweken krijg je, bij besteding van minimaal 99 euro aan Bosch-gereedschap, een 34-delige Bosch-accessoireset van 18,95 euro cadeau. Heb je trouwens geen idee welke boor- en schroefmachine je nodig hebt? Laat je dan informeren én adviseren door deze informatiepagina.

Naar de Bosch-actiepagina

Sfeer_kluswinkel2

Sanitair

Is je badkamer toe aan een make-over? Ook dan ben je in onze kluswinkel aan het goede adres, want je vindt er meer dan 10.000 badkamer- en sanitairartikelen. Denk aan items als wastafels, toiletten, badkuipen, douchekoppen, kranen en zeepdispensers. Kortom, you name it, we’ve got it. En we bezorgen het in veel gevallen gratis bij je thuis. Over sanitair gesproken: momenteel krijg je tot wel 50% korting op de regendouches van GROHE. Je kunt kiezen uit verschillende douchesystemen, dus wil je weten welke douches zijn afgeprijsd? Klik dan op onderstaande button.

Regendouches met korting

Tijd voor wat nieuws?
Als je dan toch aan de badkamer gaat klussen, dan kan je gelijk wat nieuws installeren, toch? Bijvoorbeeld een kraan uit de nieuwe GROHE Essence New-serie. Deze kranen hebben een eenvoudig maar elegant design, zijn uitgevoerd in glanzend GROHE StarLight®-chroom en je kunt kiezen uit wastafel-, bad- en douchekranen. Nieuwsgierig naar deze nieuwe lijn met kranen? Ga dan naar deze GROHE Essence New-pagina.

Sfeer_kluswinkel


Wat kun jij nog gebruiken uit onze kluswinkel?