Naar boven

Honeywell Lyric T6: een slimme gadget voor een veilig huis

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Kan jouw huis wel een snufje innovatie gebruiken? Verrijk 'm dan met Honeywell’s Lyric T6. Met het echte leven als uitgangspunt past deze slimme thermostaat zich aan jouw hectische en onvoorspelbare lifestyle aan. Lees snel verder voor meer informatie.

Innovatief en slim

Maar wat houdt dat snufje innovatie eigenlijk in? Nou, de Lyric T6 combineert verschillende innovatieve opties in een heel gemakkelijk te gebruiken product. Een vernieuwende optie is bijvoorbeeld geofencing; temperatuurregeling die is gebaseerd op de locatie waar jij je bevindt. Wat verder ontzettend handig is, is dat je de temperatuur via de Lyric app vanaf iedere plek kunt regelen. Of je nu eerder thuiskomt van je werk óf tot in de late uurtjes doorfeest: de thermostaat past zich altijd aan jouw drukke agenda aan. Dat is nog eens lekker thuiskomen.

Honeywell Lyric T6
Eenvoudig te gebruiken
Honeywell Lyric T6
Speciaal voor jouw lifestyle
Honeywell Lyric T6
Regel alles vanaf iedere plek
slider2_lyric_t6
Stijlvol in ieder interieur

Groeit met je mee

Honeywell’s Lyric T6 werkt daarnaast met Apple Homekit. Zo kan ‘ie eenvoudig worden aangestuurd met de Apple voice assistant, Siri®. Honeywell werkt trouwens continu samen met partners als Apple, zodat ze blijven innoveren. Zo groeit de Lyric T6 mee met jouw persoonlijke wensen als het gaat om de manier waarop je je huis instelt. En mocht jouw persoonlijke wens ook iets te maken hebben met een gestroomlijnd design: ook dat zit goed. Deze slimme thermostaat staat namelijk absoluut niet verkeerd in het interieur.

Voor ieder huis

Het diepgaande begrip van het thuisecosysteem en de technologie in meer dan 150 miljoen huizen zorgt ervoor dat Honeywell net een stapje verder kan denken. Zo weet deze zelflerende thermostaat precies hoe lang het duurt om jouw huis op de juiste temperatuur te krijgen. Wat voor weer het ook is. En omdat ze verstand hebben van zo’n groot aantal huishoudens, werkt de Lyric T6 natuurlijk op elke ketel en iedere stadsverwarming.

Honeywell Lyric T6

Lyric T6R: slim, veilig en comfortabel

Naast de nieuwe Lyric T6, biedt Honeywell ook de Lyric T6R aan. Deze slimme thermostaat heeft een draadloze koppeling met je CV-ketel. Verder beschikt dit model over exact dezelfde eigenschappen als de bovenstaande versie. Dat houdt in dat ‘ie comfort biedt wanneer je thuis bent, besparingen wanneer je weg bent en connectiviteit hoe jij het wilt. Wat je ook kiest, je hebt altijd alles onder controle én je verbruikt gegarandeerd minder energie. Dat betekent natuurlijk lagere kosten, dus meer geld voor de leuke dingen in het leven. Win win.

Honeywell Lyric T6
Eenvoudig te programmeren
slider_lyric_t6
Geofencing op je smartphone
Honeywell Lyric T6
De handige Lyric app


Waarom wil jij een slimme thermostaat winnen?