Naar boven

Maak elke douchebeurt uniek met de Hansgrohe Raindance!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

De nieuwste handdouche van Hansgrohe laat je met één druk op de knop je favoriete straal kiezen. Van een stortbui tot een zachte regendrup. Hansgrohe Raindance Select is de naam. Tijd voor een regendansje!

Weer een nieuwe manier van douchen

Het Duitse Hansgrohe bestaat al sinds 1901 en is wereldwijd de grootste leverancier van douchekoppen en kranen. Door de jaren heen heeft Hansgrohe de manier waarop we douchen meermalen veranderd. Alles werd steeds makkelijker, zuiniger en comfortabeler. En net als je denkt dat douchen nu echt is zoals het moet zijn, komt het bedrijf met de Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet. Een handdouche die je met één druk op de knop van straal kunt laten veranderen. En dat is niet het enige slimme aan deze nieuwe doucheoplossing…

hansgrohe-raindance-select-knop
3 stralen, 1 knop
hansgrohe-raindance-select-120mm
Een diameter van 120 mm
hansgrohe-raindance-select-reinigen
Reinigen met één vinger

Eén druk op de knop is genoeg

Met de Hansgrohe Raindance Select-lijn wil Hansgrohe iedere douchebeurt uniek maken. Of je nu van zachte druppels of krachtige stralen houdt: met een Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet douche je altijd onder de perfecte straal. Je kunt namelijk zelf kiezen hoe het water op je neerdaalt. Niet met zo’n draaisysteem, waarbij je de douchekop in een onmogelijke stand moet wringen. Nee, je wisselt gewoon met de handige Select-knop tussen de drie verschillende straalsoorten: Rain – krachtige regenstraal, RainAir – volle zachte regenstraal en WhirlAir – intensieve Whirl massagestraal. Dat is genieten geblazen.

Tot 50% korting op een complete douche

De Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet heeft een diameter van wel 120 mm. Hierdoor word je echt met een deken van water omhuld. De handdouche is bovendien extra gemakkelijk schoon te houden. Dankzij QuickClean wrijf je al het kalk en vuil heel eenvoudig met een vinger weg. Ideaal! Trouwens, als je de Hansgrohe Raindance Select wil ophangen in je douche heb je nog wel een douchekraan, doucheslang en glijstang nodig. Die vind je allemaal op deze pagina. Of je gaat voor een complete Hansgrohe Raindance Select douchesysteem met thermostaatkraan. Nu met 47% korting!

Samenvatting Hansgrohe Raindance Select

  • Kleur: wit/chroom
  • Diameter: 120 mm
  • Drie verschillende straalstanden
  • Met handige Select-knop
  • Met één vinger te reinigen dankzij QuickClean


Wat is jouw favoriete douchestraal?