Naar boven

Klussen in de vakantie? Pak dan nu je voordeel!

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Van muurverf en douchesystemen tot gereedschap, grasmaaiers en heggenscharen. Tijdens de Doe-het-zelf-weken krijg je extra korting op tuin- en klusartikelen. In dit blog vind je alvast wat toppers, dus sla snel je slag.

Extra voordelig klussen tijdens je vakantie

De vakantieperiode is het uitgelezen moment om eindelijk eens aan die klusjes in en rond het huis te beginnen. Het weer is goed en je hebt net wat meer vrije tijd. Maar is er nóg een goede reden om te gaan klussen. Tot en met 31 juli 2016 zijn het bij ons de Doe-het-zelf-weken. Heel veel tuin- en klusartikelen zijn dan extra scherp geprijsd. Dus, hup, snel gaan kijken en aan het werk!

Naar de Doe-het-zelf-weken

 • 1/8
  Van 85,99 voor 35.99

  Histor Monodek 10 liter

  Lees meer
  Schilderplannen? Dan is dit je kans. Op tien liter Histor Monodek muurverf krijg je tijdelijk 50 euro korting! Dat is heel veel verf voor weinig. Histor Monodek geeft namelijk een zeer goede dekking, dus meestal is één laag genoeg. De verf is vochtregulerend, reukarm en oplosmiddelvrij. Ideaal voor muren en plafonds binnenshuis. Maar ook geschikt voor steenachtige ondergronden en gipskarton, hard- en zachtboard. Verkrijgbaar in drie kleuren wit.
 • 2/8
  Tot 20% korting

  Schuurmachines

  Lees meer
  Van alle klusjes is schuren ongetwijfeld een van de meest vermoeiende. Tenminste, als je het met de hand moet doen. Met een elektrische schuurmachine is het karwei vaak zo gepiept. Als je veel verf of roest moet verwijderen, maar ook als je een oppervlak moet polijsten, ben je blij als je over een goede schuurmachine beschikt. Wij geven je tijdens de Doe-het-zelf-weken 20% korting. Dus doe jezelf een plezier en ga vlug even kijken.
 • Of je nu gaat voor een hamer, een handzaag, schilderspullen of een beitel, bij Skandia weet je altijd dat je degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs krijgt. Alles is even ergonomisch en stevig in elkaar gezet. Bij ons geldt op veel Skandia-producten tijdelijk 2+1 gratis. Kun je je gereedschapskist in één keer vullen.
 • 4/8
  Tot 50% korting

  GROHE-douchesystemen

  Lees meer
  Onlangs schreven we nog een uitgebreid blog over klussen met kranen. Ook voor de douchesystemen van GROHE was daarin een hoofdrol weggelegd. Terecht, want het zijn stuk voor stuk aanwinsten voor je badkamer. Gemaakt van de beste materialen en compleet met douche, stang en thermostaatkraan. Tijdelijk krijg je tot wel 50% korting op zo'n luxe upgrade van je douche.
 • 5/8
  Vanaf 20% korting

  Grasmaaiers

  Lees meer
  In de zomer gaat er niets boven een gezond groen gazonnetje in de achtertuin. Lekker languit in de zon – wat wil een mens nog meer? En voor het onderhoud van de mat hoef je heus geen grasmeester te zijn. Met een elektrische grasmaaier ligt alles er zo weer als een biljartlaken bij. Bij ons krijg je nu minimaal 20% op de beste merken als Gardena, Bosch en Wolf-Garten.
 • 6/8
  Vanaf 20% korting

  Tuinslanghouders

  Lees meer
  Gedurende lange periodes van droogte schreeuwt de achtertuin om wat water. Dat kan met een gieter, maar met een tuinslang ben je stukken sneller klaar. En met een goede tuinslanghouder heb je de boel naderhand ook weer zo opgeruimd. Sommige tuinslanghouders rollen de slang zelfs automatisch voor je op. Nu met minimaal 20% korting.
 • 7/8
  Tot 40% korting

  Alarmsystemen

  Lees meer
  Vakantieplannen? Mooi! Maar laat je je huis wel veilig achter? Dat kan met een eenvoudig te installeren beveiligingssysteem. We hebben ze in allerlei vormen. Draadloos, met infraroodsensoren, handig bestuurbaar via je smartphone en ga zo maar door. Tijdelijk met 40% korting, dus nu is het ideale moment om je huis nog snel te beveiligen.
 • 8/8
  Tot 30% korting

  Accuboormachinesets

  Lees meer
  Iedere zichzelf respecterende klusser heeft een accuboormachine in zijn kist. Die komt namelijk overal van pas. En als je kiest voor een accuboormachineset zul je waarschijnlijk nooit meer vast komen te zitten. Je hebt dan altijd alles bij de hand voor je schroefwerkzaamheden en voor boorwerkzaamheden in hout en staal. Tot en met 31 juli met maximaal 30% korting op de beste merken.
Doe-het-zelf-weken


Welke klus ga jij deze zomer oppakken?