Naar boven

Shop het leukste buitenspeelgoed!

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Buitenspelen! Kinderen zijn er dol op. Zeker als ze zich uit kunnen leven op een trampoline, in een zandbak of met een te gek spelletje. In dit blog hebben we het populairste buitenspeelgoed voor je op een rij gezet.

Al het leukste buitenspeelgoed op één plek

Kun je je de zomers van vroeger nog herinneren? Samen met je vriendjes en vriendjes buitenspelen in het zonnetje? Iets mooiers bestond er toen niet. Nou, dat gevoel gun je jouw kinderen toch ook! Met het buitenspeelgoed in dit blog maak je van je achtertuin een waar pretpark. Van trampoline’s en zwembaden tot speelhuisjes en loopfietsen. Dus waar ga jij de kids blij mee maken?

buitenspeelgoed

BEKIJK AL ONS BUITENSPEELGOED
 

Spring ’s in the air

Met een trampoline springen de kinderen letterlijk een gat in de lucht. Eindeloos plezierig én gezond. Spelenderwijs werken ze aan hun evenwicht, coördinatie en motorische vaardigheden en kunnen ze zich helemaal uitputten. Eenmaal aan het springen heb je uren geen kind meer aan ze. Bij ons vind je trampolines in alle soorten en maten. Veel hebben er zelfs een veiligheidsnet, zodat er haast niets meer fout kan gaan. Ook bieden we veel accessoires als beschermhoezen en ladders. Wil je precies weten waar je op moet letten bij de aanschaf van een trampoline? Jump dan naar deze handige informatiepagina.

buitenspeelgoed-trampoline

Zwemparadijs in de tuin

Zeker op hete dagen is zwemmen en met water spelen ideaal. De kids kunnen namelijk actief bezig zijn zonder oververhit te raken. Dus maak je achtertuin tot een tropisch zwemparadijs! Bijvoorbeeld met een zwembad. We hebben ze in alle maten en voor alle leeftijden. Van grote familiebaden, waar je lekker samen in kunt, tot babybadjes voor de allerkleinsten. Voeg er nog een spetterende waterbaan of watertafel vol bootjes, hijskraantjes en andere speelopties aan toe en de waterpret kan niet meer op. Zin in een flink watergevecht? Kies dan snel je Super Soaker of een ander waterpistool! En geef de kinderen er ook een, anders is het zo oneerlijk…

buitenspeelgoed-watertafel

Spelenderwijs leren

Leren en spelen gaan heel goed samen. Sterker nog, kinderen leren het best als ze het naar hun zin hebben. De specialisten van het merk BuitenSpeel willen kinderen en hun ouders stimuleren om naar buiten te gaan en dingen te ontdekken en creatief bezig te zijn. Ze doen dat met een hele reeks te gekke spellen voor buiten. Van blikgooien en Jeu de Boules tot zaklopen en het spannende werpspel Kubb. Voor al onze buitenspelletjes, klik je hier!

buitenspeelgoed-kubb-buitenspeel-winactie2

Loopfietsen: veilig oefenen voor het echte werk

De meeste kinderen leren eerst lopen en veel later pas fietsen. Toch kan het allemaal een stuk sneller. Met een loopfiets! Deze zijn al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Ze zijn er met 2, 3, of 4 wielen en zowel voor binnen als voor buiten. Een loopfiets is geweldige manier om met fietsen te beginnen en helpt bovendien bij de ontwikkeling van de beenspieren en het evenwichtsgevoel. Maar waar moet je op letten als je een loopfietsje gaat kopen? Onze informatiepagina helpt je een keuze maken.

buitenspeelgoed-loopfiets

Zandbakken, glijbanen, schommels en speelhuisjes

We zouden ze bijna vergeten. Maar een tuinpretpark is natuurlijk niet compleet zonder speeltoestellen. Bij ons vind je ze allemaal. Zandbakken én bijbehorend zandspeelgoed dat de kinderen ook op het strand kunnen gebruiken. En schommels en glijbanen voor ‘grote’ en kleine kinderen. Roetsj!

Ook voor groot buitenspeelgoed ben je bij ons aan het juiste adres! Zelfs voor complete speelhuisjes of speeltoestellen die van alle avonturen zijn voorzien. We komen alles zelfs gratis bij je thuisbezorgen. Buitengewoon toch?

buitenspeelgoed-speelhuisje

Deel je ervaringen

Hoe ga jij deze zomer buitenspelen met de kinderen? Laat het ons weten op onze Facebookpagina.


Reageer hier en praat mee!