Naar boven

Eén gereedschap voor al je klussen? Bosch PMF multitool!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

De Bosch PMF multitool is een veelzijdig elektrisch gereedschap waarmee je talloze klussen aanpakt. Zagen, slijpen, schuren en ga zo maar door... Bevestig simpel het juiste accessoire en klaar. Multicool!

Wat is een multitool?

Een multitool maakt klussen een stuk gemakkelijker. Frezen, krabben, zagen, doorslijpen, snijden, schuren, polijsten… Met de multifunctionele Bosch PMF 350 CES, PMF 250 CES en PMF 220 CE heb je altijd de juiste tool in huis. Dankzij de talloze Starlock-accessoires, die je er in een handomdraai op klikt, repareer, creëer en renoveer je er voortaan zorgeloos op los. Onderaan dit blog geven we 10 keer de allround PMF 250 CES weg!

Alle Bosch PMF multitools

Wat maakt een Bosch PMF multitool nou zo goed?

Bosch PMF multitools zijn comfortabel, gebruiksvriendelijk en overal inzetbaar. Neem nou deze Bosch PMF 250 CES. Een krachtige allrounder die zelfs op de moeilijkst toegankelijke plekken uit de voeten kan. Hij heeft een 250-watt-motor met Constant Electronic en een traploze instelling van de bewegingen. Daarmee heb je altijd een gelijkblijvend hoog vermogen dat je precies op het materiaal of werk kunt afstemmen. Door een groot aantal accessoires is hij zeer geschikt voor allerlei (detail)werkzaamheden. Met het Bosch AutoClic-systeem kunnen de Starlock-accessoires binnen enkele seconden zonder inbussleutel worden gewisseld. Meer over Starlock lees je hieronder.

bosch-pmf-multitool-1
Meer dan genoeg kracht
bosch-pmf-multitool-2
Bereik alle hoeken en gaten
bosch-pmf-multitool-3
AutoClic en je accessoire zit vast!
De voordelen van een Bosch PMF 250 CES Multitool
  • Gemakkelijk en zonder gebruik van gereedschap wisselen van accessoires in slechts 3 seconden door het nieuwe AutoClic-systeem;
  • Flexibel inzetbare helper door een groot aantal innovatieve Bosch Starlock-accessoires;
  • Nauwkeurig en behoedzaam invallen door afgeronde snijranden van de invalzaagbladen met Curved-Tec;
  • Hoge bewerkingssnelheid door krachtige motor van 250 watt.

bosch pmf multitool starlock

Starlock-accessoires

Starlock is een opnamesysteem van Bosch en biedt je de perfecte oplossing voor al je klussen. Starlock is bruikbaar met de aansluiting van de meest gangbare merken. Het systeem werkt uitermate efficiënt, zonder krachtverlies tussen machine en accessoires. Ook kun je geen verkeerde combinaties maken en zo per ongeluk beschadigingen veroorzaken. Met meer dan twintig in Zwitserland gemaakte Starlock-accessoires heeft Bosch het meest uitgebreide assortiment voor de multitool.

Zelf uitproberen? Doe dan mee aan de onderstaande winactie. Schrijf je wel een review als je gewonnen hebt?


Wat wordt jouw eerstvolgende klus?