Naar boven

Zelfs het zware werk wordt een eitje met Bosch

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Waar denk je aan als je denkt aan klussen? Juist, aan Bosch. En Bosch komt nu met de meest ergonomische accuklopboormachine voor maximaal gebruiksgemak in de doe-het-zelf markt. Benieuwd wat dat precies inhoudt? Lees snel verder!

De Bosch van elektrisch gereedschap

Waarom kiezen voor Bosch? Nou, omdat je dan kiest voor klantgerichtheid en vooral voor grote innovatiekracht. De totaalaanbieder voor alle denkbare klussen in en om het huis. Het assortiment van Bosch puilt inmiddels uit met slimme producten en handige oplossingen voor doe-het-zelvers. Goed, tijd om eens te kijken naar een wel heel speciaal product.

Ergonomisch design voor het beste resultaat

De Bosch PSB 18 LI-2 Ergonomic accuklopboormachine. That’s right, ergonomisch. Klinkt goed, maar wat houdt dat eigenlijk in? Het heeft vooral te maken met het design. Het nieuwe design van deze machine zorgt ervoor dat je hand optimaal in lijn is met de aandrukkracht en de motor. Dit doet veel goeds voor het resultaat, maar dit maximale gebruiksgemak zorgt ook voor de juiste houding en minimale inspanning. Hoewel we dat vaak vergeten, weten we allemaal hoe belangrijk het is. Toch, klussers?

Imageslider2
Voor krachtig schroeven en boren

met meer precisie

Imageslider1
Compact en licht

handig voor werken boven het hoofd

Imageslider3
Boort moeiteloos in metselwerk

maar ook in hout en staal

Goed te bedienen, ook door jou

Ook voor beginners is ‘ie zeer geschikt. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat het schroeven en boren stukken gemakkelijker gaat. Dankzij het compacte formaat, het lichte gewicht en de vorm is hij zeer goed te bedienen. De onmiddellijke stop door de anti-terugslag sensor zorgt ervoor dat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken.

bosch accuklopboormachine

Klaar voor het zware werk?

Deze Bosch accuklopboormachine is speciaal gemaakt voor de zware klussen van doe-het-zelvers. Met zijn krachtige 18V 2,5 Ah Li-Ion accu boort hij zelfs moeiteloos in steenhard metselwerk. Ook voor hout en staal deinst deze krachtpatser niet terug. Niet voor mietjes dus. De bijgeleverde accu past overigens ook op andere Bosch 18 Volt machines die werken op een Li-Ion accu. Zo hoef je maar 1 machine met een accu aan te schaffen. Je kunt de Bosch PSB 18 LI-2 Ergonomic accuklopboormachine ook goed gebruiken voor bijvoorbeeld de bouw van een carport, een tuinhuis of een terrasoverkapping.

Bosch gereedschappen met het 18 volt systeem

Maximaal uithoudingsvermogen

De Bosch PSB 18 LI-2 Ergonomic accuklopboormachine beschikt over een SYNEON chip. Deze zorgt voor de perfecte interactie tussen de smart Li-Ion accu, de krachtige motor en de robuuste versnelling. Dit zorgt voor een maximaal uithoudingsvermogen en optimaal vermogen. De slimme SYNEON chip zorgt voor 20% meer efficiëntie wat uiteindelijk zorgt voor de optimale kracht voor iedere doe-het-zelf klus.

Bosch gereedschappen met een SYNEON chip

Specificaties

  • Max. toerental 1340 omw/min
  • Li-Ion accu
  • 2,35 kg (met accu)
  • Voedingsspanning 18 Volt
  • 2 snelheden
  • 21 standen
  • 13 mm metalen snelspanboorkop
  • Batterijcapaciteit 2500 mAh

Bosch Ergonomic serie

Naast de ergonomische accuklopboormachine heeft Bosch ook een ergonomische accuboormachine ontwikkeld, namelijk de Bosch PSR 18 LI-2 Ergonomic. Het verschil tussen deze twee machines is dat je met de PSB accuklopboormachine ook kan boren in metselwerk tot 11 mm. Dit in tegenstelling tot de PSR accuboormachine, want deze machine is juist geschikt om te boren in hout en staal.

Bekijk alle Bosch Ergonomic artikelen

bosch accuklopboormachine


Waarom zou jij deze accuklopboormachine graag willen testen?