Naar boven

Vileda Steam stoomreiniger: optimale hygiëne in huis

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

De vloer reinigen is nu eenmaal niet je favoriete huishoudelijke klusje. Maar dankzij de Vileda Steam stoomreiniger wordt het toch een stuk minder vervelend. Met dit handige apparaat kun je namelijk allerlei soorten vloeren intensief reinigen, en daar heb je niet eens schoonmaakmiddel bij nodig. Ideaal! Lees snel verder, want je kunt 'm ook nog eens winnen.

Huishouden met een glimlach

Wanneer je je woning gaat schoonmaken, is Vileda de partner bij uitstek. Vloeren dweilen, ramen zemen en kleding drogen en strijken; voor ieder vervelend klusje biedt Vileda een oplossing. Met meer dan 65 jaar ervaring kun je erop rekenen dat de producten betrouwbaar en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Dat niet alleen, want ze zijn ook nog eens duurzaam. Zo zorgt Vileda ervoor dat jij je huishoudelijke taken met gemak – en misschien zelfs met een glimlach – uitvoert.

Vileda Steam
Vloeren reinigen met gemak
Vileda Steam
Vileda Steam voor optimale hygiëne
Vileda Steam
Zonder moeite een glanzende vloer
Vileda Steam
Schoonmaken zonder schoonmaakmiddel

Vileda Steam voor de ultieme reiniging

Bij een frisse, gezonde leefomgeving hoort natuurlijk een stralend schone vloer. Met de Vileda Steam stoomreiniger wordt het reinigen van je vloer een stuk eenvoudiger. Met dit product verwijder je namelijk wel 99,9% van de bacteriën, en dat ook nog eens zonder schoonmaakmiddel. Dat merk je niet alleen in je portemonnee, maar het heeft ook een positief effect op de natuur, huisdieren en kinderen. Zo garandeert deze stoomreiniger optimale hygiëne in je huis.

Hoe werkt het?

Tijd voor een opfrisbeurt? Vul dan het reservoir van de Vileda Steam met maximaal 400ml water door gebruik te maken van de meegeleverde beker. In slechts 15 seconden is het water opgewarmd; klaar voor gebruik. Je kunt zelf het gewenste stoomvolume instellen, afhankelijk van het type vloer. Dankzij de twee meegeleverde microvezelhoezen kun je doelmatig werken, aangezien deze stof de stoom gemakkelijk doorlaat. De hoes bevestig je heel eenvoudig op de kop van het systeem dankzij het Velcro systeem, oftewel het klittenbandsysteem. Na gebruik kun je de hoes schoonmaken op 60 °C in de wasmachine.

Vileda Steam

Een stralend schone vloer

Is de Vileda Steam naar wens afgesteld? Dan kun je tot wel 130 m² vloer reinigen. Ook tijdens het reinigen is ‘ie erg gebruiksvriendelijk, mede dankzij het lichte gewicht van 2,3 kg. Je kunt de Vileda Steam op alle soorten vloeren gebruiken, zelfs op stoffen vloerbedekking en kortharige tapijten. Daar kun je het speciale accessoire voor gebruiken. En dankzij de driehoekige kop van de stoomreiniger is geen enkel hoekje in huis meer veilig. Ook het snoer van 6 meter zorgt ervoor dat je alle uithoeken kunt bereiken. Reinigen is daardoor niet alleen gemakkelijk, maar ook effectief. De Vileda Steam verspreidt de damp op het pad dat je aflegt. Het resultaat? 99,9% van de bacteriën is gedood en jouw huis is dus weer stralend schoon. Maximale doeltreffendheid gegarandeerd.

Vileda Steam stoomreiniger

Wij geven 25x een Vileda Steam weg!

(Deze winactie is inmiddels afgelopen)
Zou jij de vloer in huis graag een opfrisbeurt willen geven met de Vileda Steam? Dat komt goed uit. Wij mogen namelijk maar liefst 25 Vileda Steam stoomreinigers weggeven! Alles wat jij hoeft te doen, is je gegevens achterlaten in onderstaand winformulier. Zo maak je direct kans. Veel succes!


Wat is jouw persoonlijke schoonmaaktip?