Naar boven

THOMAS stof- en waszuigers: speciaal voor dierenvrienden

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

De visite staat al bijna op de stoep, en dan ontdek je ineens allerlei vervelende vlekken en dierenharen. Een stressmomentje die veel dierenvrienden herkennen. Gelukkig kun je dit eenvoudig en snel oplossen dankzij de bijzondere AQUA+ Technology in THOMAS stof- en waszuigers. Mét echte Duitse THOMAS-kwaliteit natuurlijk. Zo creëer je merkbaar een frisse lucht in huis!

THOMAS stof- en waszuigers met allround AQUA+

Dankzij de AQUA+ Technology van THOMAS verwijder je heel grondig en eenvoudig fijnstof, dierenharen, vuil en pollen. En dat ook nog eens heel snel. Stofzuigen, vegen en drogen doe je namelijk zelfs in één handeling. De THOMAS stof- en waszuigers beschikken over waterfiltertechniek en een speciaal sproei-extractie-systeem. Zo ga je zelfs hardnekkige vuilsporen grondig te lijf. Tapijt, stoffering, hout, natuursteen, laminaat of parket; THOMAS kan iedere ondergrond aan. Alle huishoudelijke apparaten van THOMAS worden gemaakt in Duitsland, waar ze je een uitstekende kwaliteit garanderen.

Alle THOMAS huishoudelijke apparaten

Schoon huis én frisse binnenlucht

Diepliggend vuil en dierenharen verwijderen in een handomdraai? Dat doe je met de THOMAS TWIN XT. Dé professional die eigenaren van huisdieren een handje helpt. Waar een reguliere stofzuiger zijn grens al heeft bereikt, gaat dit exemplaar gewoon door. Dankzij het speciale dierenhaar-mondstuk en het sproeidruksysteem voor vochtreiniging is je huis in no-time weer stralend schoon. Je kunt de THOMAS TWIN XT zowel nat als droog gebruiken; als stofzuiger zonder zak met AQUA+ filterbox en als waszuiger. Deze stofzuiger heeft een 1600 Watt 3-traps zuigvermogen, een speciaal sproeidruksysteem en een actieradius van 11 meter.

THOMAS stof- en waszuigers

AQUA+ Technology: Hoe het werkt

AQUA+ Technology bestaat uit twee verschillende onderdelen, namelijk het AQUA+ filter systeem en het sproei-extractie-systeem. De eerste is het waterfilter waarin stof, haar, pollen en dergelijken samen het afvalwater vormen. Dankzij het sproei-extractie-systeem gebruiken de apparaten van THOMAS bij vlekverwijdering en natte reiniging een reinigingsoplossing. Die wordt met druk diep in de vezels gesproeid of op harde vloeren afgezet. Vervolgens zuig je het afvalwater opnieuw op. Deze modellen beschikken dus niet over een stofzak, maar over een speciale filterbox. Het legen van de box met vuil water doe je heel eenvoudig (en zonder stofontwikkeling). Bovendien zorgt het waterfiltersysteem voor een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van de binnenlucht.

THOMAS stof- en waszuigers

Reinig je huis, auto en garage

De robuuste THOMAS Boxer multifunctionele stof- en waszuiger is ideaal voor de doe-het-zelver. Met deze nat en droog specialist kun je namelijk heel effectief de garage, auto of hobbyruimte schoonmaken. Multifunctioneel dus. Hardnekkige vlekken in stoelen, tapijten en op harde vloeren maak je grondig schoon met de uitgebreide accessoires van dit Duitse multitalent. Dankzij de beschermende bumper zal je je meubels, auto en andere items niet snel beschadigen. Met een krachtige 4 Bar drukpomp wordt water en shampoo gesproeid en vervolgens weer opgezogen in de vuilwatertank, waar tot wel 12 liter water in past. De stofzak en het harmonicafilter vangen fijn stof en grof puinafval op. Ook is deze sterke 2-in-1 draagbare en handstoomreiniger, dankzij de speciale toebehoren voor honden- en kattenharen, ideaal voor dierenvrienden. Je kunt hem zowel binnens- als buitenshuis eenvoudig inzetten dankzij de speciale metalen, lichtlopende wieltjes en zijn actieradius van 13m.

THOMAS stof- en waszuigers

Perfect Air Animal Pure: 100% stofvrij

Met de Perfect Air Animal Pure Sledestofzuiger van de Duitse stofzuigerspecialist ben je verzekerd van 100% stofvrijheid en een frisse lucht. Deze stofzuiger heeft geen zak, maar een speciale AQUA-PURE-FILTERBOX. Het voordeel? Bij het legen van de box zullen stof- en geurdeeltjes nooit ontsnappen. De box vul je met slechts 1 liter water. Alle pollen, allergenen, dierenhaartjes en huisstof die je opzuigt, worden volledig in het water gebonden en vervolgens verwijderd. Zo ontsnapt er niets meer in de lucht. De binnenlucht wordt zelfs een stuk frisser, want de afvoerlucht uit dit apparaat is 100% voelbaar verfrist. Net als bij de andere THOMAS stofzuigers, zorgt de hoge zuigkracht ervoor dat dierenhaartjes feilloos worden verwijderd uit tapijt en andere stoffen. Hoewel dit apparaat geen waszuiger is, maakt de bypass gekoelde motor van 1600 W het wel mogelijk om kleine hoeveelheden water op te zuigen. Ideaal wanneer de hond na een boswandeling met natte pootjes sporen nalaat.

 

Alle THOMAS huishoudelijke apparaten

 


Wat zijn jouw schoonmaaktips voor huisdiereigenaren?