Naar boven

Zie ginds komt de stoomgenerator – de Tefal Liberty SV7030!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Aan de meeste huishoudelijke klussen wil je gewoon zo min mogelijk tijd kwijt zijn, toch? Strijken kost over het algemeen aardig wat tijd, maar niet als je de gebruiksvriendelijke Tefal Liberty SV7030 stoomgenerator gebruikt. Waarom dat zo is, lees je in dit blog.

Van strijkijzer naar stoomgenerator

Wie met kreukvrije kleding door het leven wil gaan, zal regelmatig het strijkijzer moeten hanteren. Daar is helaas niets aan te veranderen. Wat je wél kunt veranderen is het apparaat waarmee je strijkt. Door voor een stoomgenerator als de Tefal Liberty SV7030 te kiezen maak je het strijken voor jezelf makkelijker en misschien zelfs wel leuker. Bovendien bespaar je er tijd mee, want makkelijker betekent in dit geval ook sneller. Sneller dan een traditioneel strijkijzer én sneller dan een stoomstrijkijzer.

Tefal Liberty SV7030

Stoomstoot

Makkelijker en sneller; hoe zit dat? Welnu, de Tefal Liberty SV7030 is een stoomgenerator en dat is goed, want dit type strijkijzer is lichter, kleiner en daardoor makkelijker te hanteren dan een stoomstrijkijzer, omdat er in het strijkijzer zelf geen water zit. Dat zit namelijk in een XL-waterreservoir met een inhoud van 1,5 liter. Bovendien, dankzij dat grote reservoir, hoef je het niet steeds bij te vullen met water en heb je tijdens het strijken constant een grote hoeveelheid stoom tot je beschikking, 120 gram per minuut om precies te zijn. Hiermee krijg je in een mum van tijd alle kreukels uit dat mooie overhemd of die sjieke blouse. Kom je een hardnekkige kreukel tegen? Geen probleem. Geef ‘m een stoomstoot van 310 gram en hij is zo verdwenen.

Twee minuten

De Tefal Liberty SV7030 is overigens binnen twee minuten ‘op stoom’, zodat je vrijwel meteen aan de slag kunt gaan met de strijk. Sta je op het punt om je gestreken blouse van de klerenhanger te halen, maar spot je een achtergebleven kreukel? Gebruik dan de verticale stoomfunctie van de Liberty SV7030, zodat je die kreukel ter plekke glad kunt strijken. Met deze functie kun je zelfs de gordijnen aanpakken, zonder dat je ze van de roede hoeft af te halen. Ideaal toch?

Soepele strijkbewegingen

Nog niet helemaal overtuigd? Blijf dan nog even, want de Tefal Liberty SV7030 wordt nóg idealer. Hij is namelijk voorzien van een keramische strijkzool met een uitstekend glijvermogen – voor soepele strijkbewegingen – en uitgerust met een Eco-stand voor beperkt energieverbruik, zonder dat de stoomprestaties van de Liberty SV7030 er onder lijden. Schaf je deze stoomgenerator aan, dan krijg je er twee anti-kalkcartridges bij om de Liberty SV7030 kalkvrij te houden. Afhankelijk van hoeveel uur je per week strijkt, is het verstandig om 1, 2, 3 of 4 keer per jaar de cartridge te vervangen. Strijk je gemiddeld 1 a 2 uur per week, dan volstaan twee cartridges per jaar. Ze zijn trouwens supermakkelijk te vervangen, zoals je in onderstaande afbeelding kunt zien.

Tefal Liberty SV7030

Strijken met een glimlach

Tot slot goed om te weten: om een stoomgenerator te kunnen gebruiken heb je een speciale strijkplank nodig waar het apparaat stabiel op kan staan, zoals de Tefal TI1200. Haal je de Liberty SV7030 en deze strijkplank in huis, dan begin én eindig je voortaan elke strijkklus met een glimlach.

20 euro retour op de Liberty SV7030!

Tefal zorgt voor een extra glimlach door je in de periode van 16 november 2017 tot en met 8 januari 2018 tot wel 50 euro retour te geven na aanschaf van een stoomgenerator. Deze actie geldt voor een aantal stoomgeneratoren, waaronder de Liberty SV7030. Schaf je deze aan, dan krijg je 20 euro retour.

> Bekijk alle stoomgeneratoren in de actie

 

Tefal Liberty SV7030


Wat lijkt jou het grootste voordeel van de Tefal Liberty SV7030?