Naar boven

Siemens presenteert de vaatwasser van de toekomst

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Heb jij ook een vrij drukke lifestyle? Dan wil je natuurlijk geen tijd verspillen aan onnodige dingen in het huishouden. Premium witgoedmerk Siemens begrijpt dat en presenteert daarom een geheel nieuwe serie aan vaatwassers; de vaatwasser van de toekomst. Dankzij het strakke design en de innovatieve technologie verrijken deze pareltjes je keuken én vergemakkelijken ze jouw drukke leven. Lees snel verder!

Het bekroonde vaatwassermerk

Dat Siemens vaatwassers over uitstekende kwaliteit beschikken, wisten we al. Niet voor niets heeft de Consumentenbond het merk in het verleden als beste getest. Toch vond Siemens het afgelopen april tijd voor vernieuwing, want ze lanceerden een geheel nieuwe serie vaatwassers. Dat belooft wat! Siemens’ witgoed staat bekend om de iSensoric technologie, wat inhoudt dat vele sensoren de machines slimmer en efficiënter maken. Iedere vernieuwde Siemens vaatwasser is voorzien van de nieuwste technologieën. Niet voor niets is deze nieuwste generatie vaatwassers bestemd “for a life less ordinary”. De innovativiteit spat ervan af.

Alle nieuwe Siemens vaatwassers
Actie: tijdelijk tot wel €125 voordeel!

Als je overweegt om de vaatwasser van de toekomst in huis te halen, heb je nu een mooi moment uitgekozen. Tot 1 augustus 2017 krijg je namelijk bij veel modellen €50,- retour na registratie bij Siemens. En wanneer je na je aankoop een eerlijke review achterlaat, ontvang je ook nog een cadeaubon van minimaal €50,-. Die laatste actie geldt zelfs voor alle modellen!

Siemens vaatwasser
De nieuwe generatie vaatwassers
Siemens vaatwasser
Efficiënt voor ieder type vaat
Siemens vaatwasser
Een fascinerend design
Siemens vaatwasser
Speciaal voor moderne keukens

Vaatwassers met WiFi

Wat deze nieuwe vaatwassers zo uniek maakt, zijn de vele innovatieve technologieën. Zo zijn de vaatwassers bijvoorbeeld voorzien van HomeConnect, waardoor je ze kunt bedienen vanuit één app. Zo vind je het juiste wasprogramma, bedien je de machine op afstand en ontvang je een berichtje als de vaat klaar is. Diezelfde app kun je ook gebruiken voor je andere Siemens apparaten, zoals wasmachines, koelkasten en wasdrogers. De koelkast maakt zelfs een foto als je ‘m dichtdoet, zodat je weet wat erin zit. Handig!

Alle vaatwassers met HomeConnect (WiFi)

 

Zeolith technologie droogt zelfs je plastic bakjes
Vind jij het ook zo vervelend dat je plastic vaat niet helemaal droog is na een wasbeurt? Ook daar zet Siemens een slimme technologie voor in, namelijk de Zeolith technologie. Bij deze technologie wordt gebruik gemaakt van de natuurlijke stof zeoliet, die heet wordt bij contact met water. Daardoor wordt plastic dus effectief gedroogd en verloopt het opwarmen van de machine ook nog eens heel zuinig. Een unieke feature die enkel door het bedrijf van Siemens wordt maakt.

Alle vaatwassers met Zeolith

De uittrekbare VarioLade besteklade
Waarschijnlijk ben je gewend om je bestek in een mandje te zetten, maar het kan veel makkelijker dan dat. Bij de nieuwste high end vaatwassers vind je namelijk een uittrekbare VarioLade besteklade bovenin. Daar kun je heel gemakkelijk al je vorken en messen in leggen. Efficiëntie ten top! Siemens heeft een aantal verschillende soorten lades. Zo zijn de ‘plus’ en ‘pro’ lades zelfs nog wat beter dan de simpelere versie.

Alle vaatwassers met besteklade

Siemens vaatwasser

VarioFlex: flexibel indeelbaar design
Bijna alle Siemens vaatwassers zijn flexibel in te delen. Dat houdt in dat de korfen, maar ook de spijlen waarin je borden kunt zetten, inklapbaar zijn. In veel gevallen kun je zelfs de hoogte van de lades instellen. Zo is je machine ultiem flexibel en geschikt voor al je vaat. Ook van de varioFlex technologie zijn meerdere versies beschikbaar, waardoor je zelf kunt kiezen voor eenvoudig of uitgebreid.

Alle vaatwassers met varioFlex

Een strakke design keuken

Kick jij op een strak design? Dan hoort een nieuwe Siemens vaatwasser zeker thuis in jouw keuken. En met design bedoelen we niet alleen het uiterlijk, maar ook de indrukwekkende features. Zo beschikken sommige modellen over een verborgen paneel waardoor je alleen maar de deur een duwtje hoeft te geven om hem te openen. De feature ‘emotionLight’ is ook terug te vinden in een aantal modellen van de nieuwe lijn. Daardoor beschikt je vaatwasser over stijlvolle verlichting binnenin. Ideaal als je over een open keuken beschikt en niet per se het licht helemaal aan wilt doen. Zo wordt zelfs het vervelende deel van koken en dineren aangenaam.

Siemens vaatwasser
Een stijlvolle uitstraling
Siemens vaatwasser
Creëer sfeer met emotionLight
Siemens vaatwasser
Allerlei handige design features
Siemens vaatwasser
Strak, modern ontwerp

 

Alle inbouw vaatwassersAlle vrijstaande vaatwassers


Waarom zou jij een nieuwe Siemens vaatwasser willen hebben?