Naar boven

Sensuele smaaksensatie! SENSEO Original: hoe sterk wil jij ‘m?

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Koffie die klaar is binnen een minuut, met één druk op de knop. Met keuze uit vijftien verrukkelijke smaakvariaties. Bedekt met een fluweelzachte cremalaag en in de sterkte die jij wilt. Fata morgana? Nee hoor, de nieuwe SENSEO Original met intensity select.

De revolutie van SENSEO Original

Een ware revolutie was het! Philips introduceerde in 2001 de SENSEO met zijn vernieuwende koffiepads. Koffie maken was nog nooit zo snel en eenvoudig. Philips zou natuurlijk Philips niet zijn als het al die tijd stil had gezeten. De basis van de SENSEO Original is nog steeds hetzelfde: supersnel verrukkelijke koffie maken met koffiepads. Maar verder is ‘ie compleet vernieuwd. De koffieboosttechnologie bestond bijvoorbeeld al langer. Nu heeft Philips ook intensity select toegevoegd.

Naar de SENSEO informatiepagina

Intensity select: sterke bak of lekker mild

De één houdt van koffie die zo sterk is dat er een lepeltje in blijft staan. De ander van een wat wateriger bakje. Of je nu een kleine-maar-sterke of grote-doch-milde kop wilt: met SENSEO bepaal je nu de smaakintensiteit helemaal zelf. Een lungo (‘lange’, oftewel grote) koffie is standaard. Druk je twee keer op de knop dan krijg je een sterkere maar wat kleinere bak. Natuurlijk kun je daarbij nog steeds kiezen of je één of twee kopjes tegelijk zet.

Koffieboosttechnologie: 45 stralen

De koffieboosttechnologie haalt het onderste uit de kan voor de koffiepads en brengt de krachtige koffiesmaak van de 50 zorgvuldig geselecteerde bonen maximaal over op jouw kopje koffie. Hoe? Welnu, eerst komt er een klein beetje heet water op de gemalen koffie. Gevolg: de smaak komt vrij uit de bonen. Vervolgens spuiten maar liefst 45 heetwaterstralen gelijkmatig op de pad. Zo wordt de gemalen koffie in de koffiepad optimaal benut en trekt alle smaak eruit. Om vervolgens in jouw mond te belanden. Heerlijk!

SENSEO Original

SENSEO is sinds jaar en dag hét synoniem voor gemak. Dus schakelt het apparaat zichzelf na een half uur vanzelf weer uit. Niet alleen gemakkelijk, ook nog eens goed voor het milieu.

SENSEO Original in alle soorten en maten

De SENSEO (Original)-apparaten worden geleverd in verschillende soorten en maten. Zo is er bijvoorbeeld een XL-versie met waterreservoir van 1,2 liter waar je acht koppen mee kunt zetten. En een SENSEO met een luxe roestvrijstalen afwerking. Met de Latte Duo maak je naast gewone koffie ook cappuccino, latte macchiato en café latte. Houd je van zilvergrijs, roetzwart, dieprood, lichtblauw, wit of zwart-metaal? Je vindt altijd een SENSEO die bij je past.

Actie: ontvang 150 koffiepads gratis!

Ja, je leest het goed: 150 koffiepads, helemaal gratis. Je krijgt ze na aanschaf van een van de SENSEO Original actiemodellen. En die vind je hier. Deze actie loopt tot en met 18 oktober 2017. In de actievoorwaarden (NL en BE) lees je precies hoe het werkt.

 


Wat vind jij het handigste aan SENSEO?