Naar boven

L’OR capsules en koffiebonen: voor koffie met een gouden randje

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

De morgenstond heeft goud in de mond. Tenminste, als je de dag begint met een kopje koffie van L’OR. Het van origine Franse merk – ‘l’or’ betekent ‘het goud’ in het Frans – is al jaren favoriet bij koffiekenners. Speciaal voor de liefhebbers komt L’OR nu met een nieuwe, verfijnde smaak koffiebonen: Crema Absolu Classique. Een instant klassieker. En voor Nespresso®*-koffiemachines kun je nu ook aluminium capsules van L’OR kopen. Gegarandeerd een intense espresso-ervaring!

*Merk van een derde partij niet verbonden aan JACOBS DOUWE EGBERTS. Voor een lijst van geschikte koffiemachines zie www.lorespresso.com.

L’OR prikkelt je zintuigen

Goede koffie drínk je niet alleen, goede koffie beleef je. Met al je zintuigen! En dat weten ze bij L’OR. Dus brengen ze sinds 1992 de beste koffie ter wereld naar de consument. Het exclusieve selectieproces van de koffiebonen zorgt voor verfijnde aroma’s en een perfecte balans tussen milde en krachtige smaken. Zo is ieder kopje koffie een ultiem genietmoment. Met een gouden randje!

L'or Espresso

Van temperamentvol tot verfijnd

De ene koffieboon is de andere niet. Daarom hanteert L’OR gouden standaarden bij het selecteren van koffiebonen. Slechts 1 op de 1.000 bonen is goed genoeg! Maar een goede boon is pas het halve werk. Na die strenge selectie volgt het geraffineerde L’OR brandingsproces op hoge temperaturen. Iedere koffievariant krijgt door het branden een diepe kleur, unieke smaak en eigen kenmerken. Van temperamentvol en uitgesproken, via kruidig en prikkelend tot verfijnd en gebalanceerd. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Ze smaken verrukkelijk!

Straffe bak met koffiecapsules

In 2010 had L’OR een unicum met de eerste plastic koffiecapsule die speciaal ontwikkeld is voor de Nespresso®*-koffiemachine. Smaken als Lungo Profondo, met zijn hinten van geroosterde amandelen en uitdagend zoethout, en de expressieve Ristretto (met intensiteit 11!) veroverden al snel de harten van koffiekenners. In totaal kun je kiezen uit maar liefst 10 hoogwaardige en exclusief geselecteerde blends.

Nieuw! L’OR aluminium espressocapsules

In 2017 doet L’OR er nog een schepje bovenop met de lancering van aluminium koffiecapsules. Natuurlijk ook weer geschikt voor je Nespresso®*-machine. Omdat de capsule luchtdicht is, blijven alle aroma’s behouden. Dat levert jou gegarandeerd een intense(re) espresso-ervaring op. Om het af te maken: de crèmelaag van deze capsulekoffie behoort tot de crème de la crème!

*Merk van een derde partij niet verbonden aan JACOBS DOUWE EGBERTS. Voor een lijst van geschikte koffiemachines zie www.lorespresso.com.

Puur espressogenot

Ben jij iemand die graag zijn eigen boontjes maalt? Kies dan voor verse koffiebonen van L’OR. De L’OR Espresso-collectie is er speciaal voor liefhebbers van donkere en intense koffie. Zoals Forza: een rijke melange van diepdonker gebrande Arabica-bonen met een hint van chocolade en wijn. En Onyx, dat dankzij een combinatie van Arabica- en Robusta-bonen een intense, krachtige en uitgesproken smaakintensiteit oplevert.

Nieuwe smaak, lang genietmoment

Veel koffieliefhebbers zijn erop gebrand om af en toe nieuwe smaken te proberen. Daarom komt L’OR nu met Crema Absolu Classique. Een koffieboon speciaal voor de verfijnde, uitgebalanceerde en fluweelzachte koffiebeleving. En perfect voor een smaakvolle ‘lungo’, oftewel ‘uitgerekte espresso’. Zodat je genietmoment nog langer duurt!

 


Wat is jouw favoriete L’OR-variant en waarom?