Naar boven

Absoluut het nieuwe stofzuigen: de Dyson V8 Absolute

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Ga even na hoe vaak per week jij de stofzuiger door je huis haalt en wat een gedoe dit is. Het snoer is te kort. De stofzuiger zit constant vast achter de deur, of je salontafel. De zak zit vol en je hebt geen nieuwe zakken in huis. Bah! Zou het niet fijn zijn als deze rotklus stukken makkelijker zou worden? Absoluut mogelijk. Met de nieuwe Dyson V8 Absolute. Hun beste model tot nu toe.

Geen snoer, wél stofvrij

De naam Dyson doet meestal een hoop stof opwaaien: innovatieve, sterke stofzuigers, maar ook prijzig. Klopt helemaal. Een Dyson stofzuiger is een investering waar je wellicht even over moet nadenken. Maar daarna kun je de rest van je leven stofzuigen zonder gedoe. Geen snoer. Geen verminderde zuigkracht. Geen stofzuigerzakken. Alleen maar een lichte, draadloze stofzuiger waarmee je in no-time een stofvrij huis hebt. De nieuwste draadloze steelstofzuiger, de Dyson V8 Absolute, is nóg beter dan zijn voorgangers. Zo is de batterijduur verbeterd naar 40 minuten en de stofzuiger is nog lichter, wendbaarder en stiller. Bovendien is opvangbank voor het vuil dat je opzuigt, groter dan die van zijn voorganger. Kortom, met de Dyson V8 Absolute heb je dus een volwaardige stofzuiger in handen, die simpelweg slimmer is dan andere stofzuigers.

40 minuten batterijduur: is dat wel genoeg?

Een veelgehoorde zorg bij Dyson is de batterijduur: 40 minuten, is dat wel genoeg? Deze vraag kunnen we volmondig met ‘ja’ beantwoorden. Ga maar eens na hoe vaak jij langer dan 40 minuten aan het stofzuigen bent. Bovendien hoef je terwijl je stofzuigt niet bang te zijn voor verlies van zuigkracht. De Dyson V8 Absolute zuigt voor 40 minuten op volle kracht. Efficiënt stofzuigen dus, in minder tijd.

Image_slider_1
De Dyson V8 Absolute is ideaal voor ouders en huisdierbezitters
Image_slider_2
Je hele huis en auto van top tot teen schoon

Grof vuil en fijn stof

De techniek in de Dyson stofzuigers is niet voor niks gepatenteerd: deze is behoorlijk uniek. Daarbij is de Dyson V8 Absolute uitgerust met een nieuwe, nog betere, chemische samenstelling. De snoerloze stofzuiger wordt gevoed door nikkel-kobalt-aluminium-accu’s, waarvan de kracht nooit afneemt. Dit wordt een tikje technisch, dus dat kunnen we wellicht beter aan de experts bij Dyson overlaten. Het resultaat is dat je nog meer vermogen hebt en tot tweemaal langer kunt stofzuigen dan met vorige modellen van Dyson. Of je vloer nu vooral stoffig is, of dat jouw dreumes net een pak hagelslag over de grond heeft uitgestrooid: de Dyson V8 Absolute zuigt het allemaal net zo makkelijk op. De zachte nylonharen zuigen grover vuil op, terwijl antistatische koolstofvezelharen fijn stof verwijderen. In de roller bevindt zich een direct aangedreven motor, waardoor de roller over de hele breedte wordt benut en optimaal reinigt.

Reinig je vloer, plafonds, auto, kinderwagen…

Wat ook zo ideaal is aan de Dyson V8 Absolute, is zijn flexibiliteit. Je verandert de steelstofzuiger makkelijk in een handzame kruimelzuiger, of juist een steel om spinnenwebben en stof van het plafond te zuigen. Omdat de steelstofzuiger draadloos is, hoef je het stofzuigen van je auto ook niet langer uit te stellen. Je neemt nu gewoon je Dyson mee naar de auto, even zuigen, klaar! Al die koekkruimels in de kinderwagen of in het autostoeltje? Ook zó weg. Zo heb je als ouder meer tijd voor echt leuke dingen met je kind(eren).

Stof tot nadenken: alle voordelen van de Dyson V8 Absolute
  • Snoerloos: dat maakt stofzuigen stukken minder ingewikkeld;
  • Je verliest nooit zuigkracht door de 15 cyclonen;
  • De stofzuiger is licht en wendbaar;
  • Je kunt alle hoeken van je huis, auto of kinderwagen bereiken;
  • Ongekende batterijduur van 40 minuten;
  • Een grotere vuil opvangbank dan zijn voorganger;
  • Nooit meer stofzuigerzakken kopen;
  • Hygiënisch het stofreservoir reinigen met één druk op de knop, zonder vieze handen;
  • Geschikt voor alle vloertypen en type vuil: zuigt net zo makkelijk dierenharen als kruimels op;
  • Bij de stofzuiger krijg je twee vloerborstels – voor harde vloeren en voor tapijt -, een min rolborstel, een kleinere borstel voor bijvoorbeeld je auto een speciale kierenzuiger.

Alles van Dyson

Ben je benieuwd naar andere modellen van Dyson en wil je ze onderling vergelijken? Neem dan eens een kijkje in onze Dyson shop en zorg dat je het nieuwe jaar stofvrij kan beginnen.


Wat vind jij het meest vervelend aan stofzuigen?