Naar boven

Contigo drinkbekers: buitenshuis nooit meer mokken over dorst

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Dorst is er om te lessen! En dat kan niet beter dan met een Contigo drinkbeker. Ben je op zoek naar een waterfles, drinkbeker voor kinderen of thermosbeker om dranken warm of koud te houden? Er is altijd wel een prachtige en – vooral – praktische Contigo drinkbeker die perfect bij je past! Dorst jij zo’n beker?

Contigo drinkbekers: 100% morsbestendig

Ben je buitenshuis? Dan loopt dorst lessen vaak uit op een knoeiboel. Een natte tas door een slecht sluitende deksel en water dat bij de eerste de beste kuil over je schoot vliegt: het is schering en inslag. Zeker bij kinderen of tijdens het sporten. Maar niet met Contigo drinkbekers! Die zijn namelijk 100% morsbestendig. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk, makkelijk schoon te houden en een lust voor het oog. Beter, zo’n beker!

Contigo drinkbekers

West Loop: houdt warme dranken warm en koude koud

De West Loop is een drinkbeker én een thermoskan. Door zijn dubbele wand van roestvrij staal met vacuümgeïsoleerde technologie blijven warme dranken tot 5 uur warm. En koud drinken zelfs 12 uur koud! Ideaal voor achter het stuur of tijdens het werken: je bedient de West Loop met één hand én gegarandeerd mors- en lekvrij! Met AUTOSEAL druk je gewoon zachtjes op de knop om te drinken. Laat je los, dan sluit de drinkopening automatisch. De deksel kan in de vaatwasser en is open te buigen voor makkelijke reiniging. De West Loop is verkrijgbaar in zo’n beetje alle kleuren van de regenboog: zilver, raspberry, wit, zwart, Monaco blue, rood, gunmetal en Carribean Sea.

Contigo drinkbekers

Cortland: de beste drinkfles voor onderweg

De Cortland is een drinkfles van de makkelijkste soort. Met AUTOSEAL voorkom je morsen, aangezien ‘ie tussen twee slokken door automatisch sluit. Het beschermde mondstuk weert vuil en bacteriën. Schoonmaken? Een peulenschil. De deksel kun je namelijk openbuigen en de fles is vaatwasserbestendig. Ook bij deze drinkfles drink je soepeltjes met slechts één hand. Handig voor de Marco Polo’s onder ons: hij is met een karabijnhaak vast te hangen. De body van Tritan-copolyester verkleurt niet, houdt geen geuren vast en is geheel vrij van BPA. Al met al een kleurrijk flesje, want de Cortland is er in de uitvoeringen citroengrijs, Monaco blue, radiant orchid en grayed jade.

Gizmo Flip: perfect voor kleine kinderhandjes

Contigo is er ook voor kinderen! Voor kinderen is knoeivrij drinken helemaal een uitdaging. Daarom heeft de Gizmo Flip een aantal bijzondere functies. Zoals AUTOSPOUT: als je kind één keer op de knop druk, klapt de drinktuit omhoog. Drinken is simpel dankzij het rietje (dat aan de onderkant schuin is zodat kinderen ook het onderste uit de fles kunnen zuigen). De Gizmo Flip is kleine kinderhandjes-proof, want de handige draaghendel is voorzien van zachte grip. De drinktuit blijft goed schoon omdat hij in een tuitkapje zit. En ook deze (BPA-vrije) beker kan in de vaatwasser. Welk motiefje vindt jouw kind het leukst: cherry blossom love birds, wisteria flowers, cardinal rock on of sapphire dinosaur?

Contigo drinkbekers

Een drinkbeker: daar vaart het milieu wel bij

Contigo betekent ‘met jou’ in het Spaans. En het merk werkt graag met jou samen. Niet alleen om haar producten te verbeteren, maar ook het milieu. Gebruik jij een Contigo drinkbeker in plaats van plastic flesjes of bekertjes? Dan vaart het milieu daar wel bij! Niet in de laatste plaats omdat de bekers zó duurzaam zijn ontworpen dat je ze gerust een paar jaar intensief kunt gebruiken. En dat scheelt qua vervuiling een slok op de (spreekwoordelijke?) borrel!

Bekijk alle drinkbekers van Contigo


Welke Contigo drinkbeker lijkt jou de handigste?