Naar boven

Bosch wasmachines en drogers wéten wat je was nodig heeft

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 5 minuten

Zelfs de Consumentenbond en Kieskeurig.nl bevestigen het keer op keer; Bosch is hét best geteste merk op het gebied van wasmachines en drogers. Om daar nog een schepje bovenop te doen, lanceert Bosch nu ook nog eens haar nieuwste (en allerbeste) modellen. Dankzij unieke functies als WiFi en i-DOS staat gebruiksgemak op de eerste plaats. Lees snel verder, want je kunt er zelfs eentje winnen!

Bekijk alle best geteste Bosch machines

Echte Bosch features

De best geteste modellen zijn uiteraard voorzien van de beste features. Zelfs de standaard features, die op veel Bosch apparaten te vinden zijn, zijn indrukwekkend. Zo vind je op de meeste wasmachines de functie VarioPerfect, waarmee je sneller en efficiënter kunt wassen. Dankzij de perfecte programmaopties kun je werkelijk iedere hoeveelheid en ieder soort textiel uitstekend wassen. En daarmee bespaar je tot wel 65% tijd en 50% energie. De bijvulfunctie is één van de standaard features die de Bosch machines extra gebruiksvriendelijk maakt. Tot slot is er de zelfreinigende wasmiddellade bij Bosch wasmachines. Een ideale functie, want zo koekt de lade niet aan doordat hij automatisch wordt doorgespoeld.

Tijdelijk tot €75 voordeel!

Goed nieuws; momenteel geldt er een hele scherpe actie bij Bosch. Je ontvangt namelijk tot wel €75 voordeel op Bosch wasmachines en drogers! In België geldt deze actie als kassakorting en in Nederland als cashbackactie.

Bosch wasmachines en -drogers
Het allerbeste voor jouw was
Bosch wasmachines en drogers
Ontdek het exclusieve Bosch i-DOS
Bosch wasmachines en drogers
Wassen was nog nooit zo eenvoudig
Bosch wasmachines en drogers
Unieke functies als Active Oxygen

Automatisch doseren met i-DOS

Dat waren slechts de standaard functies. Snel door naar het echte werk. Wist jij al dat 90% van de mensen te veel wasmiddel gebruikt? Dat wil Bosch graag voorkomen met de unieke i-DOS functie. Zo wordt wasmiddel en wasverzachter namelijk automatisch gedoseerd. Precies op de juiste, beschermende manier voor jouw kleding. Hoe het werkt? Nou, je giet de fles er gewoon helemaal in. Wanneer hij weer aangevuld moet worden, krijg je vanzelf een melding. Daardoor kun je 20 beurten lang wassen zonder aan te vullen en hoef je niet na te denken over welke hoeveelheid bij welk kledingstuk hoort. Ideaal! Deze functie is zelfs een aantal keer als het belangrijkste pluspunt genoemd bij tests van de Consumentenbond en Kieskeurig.nl. Logisch te verklaren, want je bespaart niet alleen wasmiddel, maar ook energie en water.

Alle wasmachines met i-DOS

Bedien ‘m met een app via wifi

Ooit gehoord van wasmachines met wifi? Of drogers met wifi? De nieuwste Bosch wasmachines en drogers kun je aansluiten op HomeConnect, het systeem van Bosch en Siemens waarbij je alles met een app kan bedienen. Maar dan ook echt álles. Alsof je een kijkje in de toekomst neemt. Misschien heb jij nog wel een aantal apparaten van Bosch en Siemens in huis, zoals een oven of een koelkast. Met behulp van HomeConnect maak je je huis in een handomdraai smart. Ook maakt de app het makkelijker om het juiste wasprogramma te kiezen. Daarnaast kun je in de machine kijken wanneer iets mis is. Dat maakt service extra makkelijk.

Alle HomeConnect modellen

Nooit meer het pluizenfilter schoonmaken

Als we ergens een hekel aan hebben, dan is het wel het schoonmaken van het pluizenfilter van je droger. Toch? Vanaf nu is dat verleden tijd, want de wasdrogers van Bosch beschikken over een zelfreinigend pluizenfilter. Tijdens het droogproces wordt de condensor geheel automatisch tot wel vier keer gereinigd. Zo blijven de drogers van Bosch hun hele levensduur extreem zuinig. En ze leveren ook nog eens continu een optimaal droogresultaat. Deze mooie functie heeft er zelfs voor gezorgd dat de machines als beste getest werden in het verleden. Normaal gesproken moet je dit namelijk eens in de 8 droogbeurten doen, met een stofzuiger tegen het filter aan of onder de kraan. Als dat vervelende schoonmaakklusje wegvalt, bespaar je dus veel tijd.

Alle modellen met zelfreinigend pluizenfilter

Ultiem hygiënisch op lage temperaturen

Een andere unieke feature is Active Oxygen. Dankzij deze technologie wordt er een nevel met active zuurstof op je was verspreid. Daardoor worden alle bacteriën gedood die normaal gesproken slechts bij hoge temperaturen weggaan. Ideaal bij het ontsmetten van kinderkleding, bijvoorbeeld. Op zoek naar een model met deze functie? Ga dan voor de Bosch WAW32790NL – Serie 8 – Active Oxygen. Naast Active Oxygen, beschikt dit model over een laadvermogen van 9 kilo, energielabel A+++ en een duidelijk display.

De voordelen van Bosch wasdroogcombinaties

Heb je niet zo veel ruimte in huis? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor een wasdroogcombinatie. Allerlei voordelen van wasmachines en drogers komen samen in de Bosch wasdroogcombinaties. Denk bijvoorbeeld aan een zelfreinigende condensor, veel verschillende sensoren, een overstromingsbeveiliging met levenslange garantie, een kleding beschermende trommel, een breed scala aan programma’s en zuinige warmtepomptechnologie voor het drogen. Klinkt goed, toch? Als je echt efficiënt met je ruimte om wilt gaan, kun je zelfs kiezen voor een inbouw model.

Bosch wasmachines en drogers

Maak kans op een Serie 8 wasmachine of -droger

(Deze winactie is helaas afgelopen)
Wil jij graag een Serie 8 wasmachine of wasdroger winnen? Dat kan! Wij mogen er namelijk eentje weggeven. Vul onderstaand winformulier in, verzamel alvast een wasje en maak direct kans. Veel succes!

Jouw favoriete Bosch feature
Wij zijn ontzettend benieuwd welke van deze functies jij het liefst zou willen hebben. Heb jij daar al een idee over? Laat het ons weten via een leuke reactie!

 


Welke van de functies van Bosch zou jij het liefst willen hebben?