Naar boven

Allergische reacties bestrijd je met de producten van Dyson

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Hoesten, niezen, jeuk... Klinkt bekend? Allergische reacties zijn zeker geen pretje. De oorzaak is mede te vinden in de lucht die je zo'n 20.000 keer per dag inademt. Daarin vind je namelijk allerlei microscopisch kleine allergenen. Gelukkig kun jij, met een beetje hulp van Dyson, daar heel gemakkelijk iets aan veranderen. Op naar een schoner huis en een gezonder leven.

Allergenen zitten overal

Zoals je weet, kunnen allergenen allergische reacties oproepen. Zo kunnen ze leiden tot hoesten, niezen, jeuk en tal van andere klachten. De grootste boosdoener van allergische reacties in huis is huisstof (volgens de Wereldgezondheidsorganisatie). Menselijke huidcellen, uitwerpselen van huisstofmijten, pollen, schimmels, vezels, bacteriën, plantendeeltjes, insecten en chemische stoffen; je vindt ze allemaal in huisstof. Sommige deeltjes zijn maar 0,5 micrometer groot – tot 200 keer kleiner dan de diameter van een menselijke haar – maar het effect is goed voelbaar. En bovendien ontzettend vervelend. Gelukkig helpen de producten van Dyson bij het bestrijden van huisstof én alle andere allergenen.

Overige allergenen

  • Pollen: Pollen en andere allergenen die via de luchtwegen binnenkomen, bevinden zich weliswaar aanvankelijk in de lucht, maar worden in huizen op de vloer en onder meubels aangetroffen.
  • Dode huidcellen en vergane uitwerpselen: Katten, honden en andere huisdieren kunnen deze microscopische materialen door het hele huis verspreiden.
  • Uitwerpselen van huisstofmijten: Deze microscopische deeltjes bevatten eiwitten die astma-aanvallen en allergische reacties kunnen veroorzaken. En omdat ze zo klein en zo licht zijn, komen ze gemakkelijk in de lucht terecht, waardoor de kans dat we ze inademen nog groter wordt.
  • Vluchtige organische stoffen: Huishoudelijke schoonmaakproducten en luchtverfrissers kunnen vluchtige organische stoffen bevatten die in de lucht verdampen.
  • Schimmels: Sporen van schimmels zijn hardnekkig. Daardoor vertonen mensen die allergisch zijn, het hele jaar door symptomen. Maar die symptomen worden meestal ernstiger in het najaar, als het nat en zacht weer is en gewassen worden geoogst.
  • Luchtverontreiniging buitenshuis: Bronnen zoals boompollen, deeltjes en uitlaatgassen van voertuigen kunnen het huis binnendringen en daar achterblijven. De lucht in het gemiddelde huis kan wel tot 5 keer zo vervuild zijn als de buitenlucht.

Het Allergy Friendly Certificaat

Maar wat kan Dyson voor jou betekenen? Nou, alle stofzuigers van dit A-merk zijn gecertificeerd als asthma & allergy friendly™. Feitelijk houdt dat in dat ze door Allergy Standards Limited zijn goedgekeurd voor mensen met allergieën. Bij Dyson zoeken ze namelijk altijd naar een manier om met hun machines steeds meer allergenen te verwijderen. De ideale keuze als je een allergie hebt dus.

Dyson

Multifunctionele luchtreinigers

Voor een schone, gezonde lucht in huis gebruik je een Dyson luchtreiniger. Die controleren en reinigen de lucht automatisch, zodat verontreinigde stoffen en allergenen uit de lucht worden verwijderd. Zélfs deeltjes van slechts 0,1 milimeter.* De Dyson luchtreinigers beschikken over een filter dat een laag actieve koolstofkorrels bevat. Die helpt luchtjes en schadelijke, giftige stoffen vangen. Natuurlijk is ook aan het gebruiksgemak gedacht. Als je gebruik maakt van de Dyson app, bedien je de luchtreiniger namelijk heel makkelijk op afstand. Kies je voor de Dyson Pure Cool Link luchtreiniger, dan geniet je het hele jaar door van een extra functionaliteit. Deze luchtreiniger verwarmt en verkoelt namelijk. Een ventilator, verwarming en luchtreiniger in één. Twijfel je nog? Geen probleem, want momenteel geldt de Dyson 30 dagen op proef actie, waardoor je de luchtreinigers eerst kunt testen.

*Getest volgens EN1822

Dyson

Gebruiksgemak voorop

De allergenen die je op de vloer vindt, zoals huisstof, ga je te lijf met een snoerloze stofzuiger van Dyson. In de eerste plaats ontzettend praktisch, aangezien je geen last hebt van het snoer. Ook kun je de steelstofzuiger snel en eenvoudig omzetten in een kruimelzuiger. Fijn voor de trap bijvoorbeeld. Natuurlijk houdt ook dit pareltje rekening met je allergie. De na-motorfilter van de snoerloze stofzuigers verwijdert allergenen en blaast een schonere lucht uit. Aangedreven door een Dyson digitale motor, hebben deze exemplaren een hoge zuigkracht. Net als bij de eerdergenoemde modellen is het stofreservoir op hygiënische wijze te reinigen. Wel zo fris.

Dyson

Een schone vloer, een schone lucht

Je kunt ook kiezen voor een Dyson sledestofzuiger. Deze stofzuigers verwijderen (dankzij de gepatenteerde cycloontechnologie) zowel grover vuil als microscopisch kleine allergenen en bacteriën. Daar waar andere stofzuigers snel verstopt raken, zet Dsyon door. De Dyson Cinetic Big Ball stofzuigers verliezen geen zuigkracht. Dat komt door de 36 Dyson Cinetic uiteinden. Die bewegen tot wel 5000 Hz en voorkomen dat microscopisch stof zich ophoopt en dat de luchtstroom blokkeert. Een nieuw hygiënisch mechanisme verwijdert stof en vuil uit het reservoir, waardoor je niet eens de vuile filters hoeft te wassen of te vervangen. Ook vastzittend stof en vuil duw je gemakkelijk uit de bak tijdens het legen, waardoor je het vuil niet hoeft aan te raken. En nog een fijn feitje; de Dyson Cinetic Big Ball stofzuiger stoot een schonere lucht uit dan de lucht die u inademt. Aan mensen met allergieën is zeker gedacht, want tijdelijk ontvang je bij aanschaf van Dyson sledestofzuigers een gratis allergiekit!

Dyson
Gemakkelijk en hygiënisch legen
Dyson
Verwijdert zelfs de kleinste deeltjes
Dyson
Stoot een schone lucht uit

Maak kans op een Dyson luchtreiniger

(Deze winactie is helaas afgelopen)

De belangrijkste stap om je allergische klachten te verminderen, is natuurlijk een schone lucht in huis. En daar kunnen wij je bij helpen. We geven namelijk 1x de Dyson Pure Cool Link luchtreiniger weg! Deze luchtreiniger verwarmt en verkoelt, wat hem extra functioneel maakt. Meedoen? Vul dan onderstaand winformulier in, dan maak je direct kans. Veel succes!


Wanneer heb jij het meest last van je allergie?