Naar boven

Zie je kinderen grooven met Tweet Beats

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

De Tweet Beats bewijzen voor de zoveelste keer: er is geen muzikaler dier dan de vogel. Met deze swingende vogeltjes maken kinderen binnen no time fantastische muziek. Hoe dat werkt, leggen we hier uit. En we vertellen hoe je kans maakt op een Tweet Beats Basisset!

Iedere Tweet Beat swingt zoals het gebekt is

Twiedeltwiedeltwiedeltweet… De Tweet Beats zijn stuk voor stuk muzikale wezentjes. Maar ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, dus ze hebben allemaal hun eigen stijl en geluid. Zo is er een vogel met een reggae sound, maar er zit ook een rapper bij. Elke vogel heeft de drums, bas, melodie en zang die bij z’n stijl past. Zet je de vogeltjes in de boom? Dan beginnen ze direct muziek te maken. De onderste tak geeft de drums, de takken erboven de bas, melodie en zang. Wissel je de vogels van plaats, dan ontstaat er dus weer heel andere muziek. Deze vogeltjes hebben dus meer dan alleen noten op hun zang!

Je kids vinden hun groove met de Tweet Beats

Kinderen maken in no time de gaafste Tweet Beat-combinaties en creëren zo de leukste muziek. Ze ontdekken op een vrolijke manier hoe muziek in elkaar steekt. Wie weet legt het de basis voor een hobby voor het leven? En zo niet: dan zorgt het in ieder geval voor veel dansplezier bij jullie thuis!

Sfeer

Meet de Tweet Beats!

Tijd om kennis te maken met de Tweet Beats. In de Tweet Beats Basisset zitten 4 vogels. Sunshine… sunshine reggae… Strandbal Bobbie brengt een relaxte reggaevibe uit Jamaica over. Jenny is een Amerikaanse superster die altijd het hoogste lied zingt. En is dat daar Binky? Jawel, het is de razend populaire winnaar van Engeland Zingt en Swingt. De band is compleet met MC Jay, een stoere boy van de straat. Met deze 4 vogels maak je dus 24 verschillende variaties. Neem je er een Tweet Beat bij? Dan kun je al 120 muzikale combinaties creëren!

Diva en Pingy voor extra schwung

Gelukkig zijn er genoeg vogels die wel mee willen swingen. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal. Ontmoet bijvoorbeeld de klassiek geschoolde Pingy. Let op: deze pientere pinguïn is best een ondeugende jongen, dus houd hem in het gareel. En dat geldt eigenlijk ook voor Diva, de Queen of R&B die de hoogste eisen stelt aan haar kleedkamer!

C.H.I.P. en Beaty voor nog meer swag

Zijn jouw kids meer van de electro? Dan is de Franse C.H.I.P. vast hun vogel van keuze. C.H.I.P. is half vogel en half robot en weet wanneer hij de beat moet droppen. De eeuwig bouncende Beaty vindt alles best, zo lang hij maar mag breakdancen. Muziekelijk leuk, die Tweet Beats!

Win de Tweet Beats Basisset!

Zit er volgens jou wel muziek in de Tweet Beats? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een Tweet Beats Basisset! We delen de prijs drie keer uit. Meedoen? Eitje! Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Tweet Beats’. De winactie loopt tot en met 9 december 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna we de prijzen zo spoedig mogelijk opsturen. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Wat voor muziek zou jij willen maken met de Tweet Beats?