Naar boven

Win de zak van Sinterklaas met 11 geweldige cadeaus!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht! Oei, kunnen je Pieten die grote zak vol cadeautjes wel tillen? Dat wordt flink sjouwen. Net als vorig jaar geven wij een enorme zak weg met de 11 leukste speelgoedartikelen van dit moment. Deze cadeautjes mogen écht niet ontbreken op pakjesavond. Kun jij – of kan jouw instelling – deze mooie prijs goed gebruiken? Lees dan gauw verder!

Dat wordt een feestelijke beestenboel

Kinderen zijn dól op dieren. En al helemaal op beesten die kunnen zingen, dansen en grapjes maken. De FurReal Rock-a-Too Papegaai draait hier zijn hand (of vleugel) niet voor om. Deze showbizzvogel entertaint de hele familie! Nog zo’n interactief dier is het Zoomer Hongerig Konijn, een lief wit konijntje met mooie grote ogen die precies aangeven hoe hij zich voelt. Kattenliefhebbers worden blij van het Lost Kitties Multipack. In dit melkpak zitten 5 superschattige katjes verborgen in de klei. Komen jullie ze bevrijden? K(l)eileuk!

Op dit speelgoed kun je bouwen

Ready for take-off? 3, 2, 1… ontsteking! Met de PLAYMOBIL Marsraket met lanceerplatform is een heuse Marslancering kinderspel. Extra leuk zijn de licht- en geluidseffecten. Op zoek naar nog meer bouwplezier? Gevonden: de 160-delige Clics Emmer: kleurige bouwstenen die handig in elkaar klikken. Met de bijgeleverde bouwplannen toveren jullie zo een vliegtuig, hond of treintje tevoorschijn. Maar bouwen naar eigen inzicht mag natuurlijk ook! Wist je dat knikkeren cooler is dan ooit? Wel als je het doet met de Boomtrix Starter Set Knikkerbaan in ieder geval. Jullie bouwen zelf een parcours en gebruiken de zwaartekracht voor de vetste tricks. Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018!

Interactieve afbeelding 2
+
+
+
+
+
+

Sinterklaasje dankjewel, voor dit leuke kinderspel

Welk kind is nou niet dol op een goede poep- of plasgrap? Met het Poepspel Kinderspel – het spel waarbij iedereen wind(t) – komen jullie hoe dan ook aan je dagelijkse dosis slappe lach. Leg je kaarten zo snel mogelijk in de juiste volgorde, geef een klap op het scheetkussen en win! Verlies je? Oei, dan krijg je een drol op je hoofd. Spannend: bij Woezel & Pip Ik leer Op weg naar de Basisschool bereiden jullie je voor op de eerste schooldag. Dit bordspel is dus ideaal voor kindjes vanaf 3 jaar. Samen met Woezel & Pip maken jullie kennis met vormen en kleuren, letters, tellen én allerlei lieve dieren.

Interactieve afbeelding 3
+
+
+
+
Poepspel - Kinderspel
Identity Games
€ 14,99

Speelgoed waar ze nooit genoeg van krijgen

De zak is nog niet vol hoor! Naast al deze leuke dieren, bouwsets en spelletjes zitten deze drie knallers ook nog in de zak van Sinterklaas:

  • Kinderen leggen hun coolste acties op het skatebord of in het zwembad haarscherp vast. Check de VTech Kidizoom Action Cam 180 Kindercamera! Met deze compacte en multifunctionele camera schieten ze foto’s en video’s die ze ook nog eens kunnen bewerken met effecten. Dankzij de waterdichte behuizing duiken ze er zo het zwembad mee in!
  • Snij, ontwerp en maak! De sticks van de Cutie Stix Ontwerpstudio hebben de leukste afbeeldingen, kleuren en vormen. Snij ze in stukjes en maak mooie armbanden. Of versier er jullie nagels mee!
  • De eerste superzachte BABY born® Soft Touch Meisje Interactieve babypop. Wat is ze lief en zacht! Met haar 11 levensechte functies is ze nauwelijks van een echte baby te onderscheiden. Deze BABY born® huilt, lacht, plast en doet zelfs een grote boodschap!

Winactie!

Kun jij – of kan jouw instelling – de zak van Sinterklaas dit jaar wel gebruiken? Doe dan mee met onze winactie. We geven de prijs één keer weg. Meedoen is makkelijk. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Zak van Sinterklaas’. Leg in de mail uit waarom de zak van Sinterklaas bij jou of je organisatie goed op z’n plek is. Deze winactie loopt tot en met 29 november 2018.

Na afloop van de winactie krijgt de winnaar bericht van ons, waarna we de prijzen zo spoedig mogelijk opsturen. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Vertel het ons: welke persoon of instelling verdient dit jaar de zak van Sinterklaas met deze 10 geweldige speelgoedartikelen? En waarom?