Naar boven

Steeds de slappe lach met Kalvijns SlapStick dilemmaspel

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Wat doe je liever: één keer het plasje onderin de kliko opdrinken? Of een week lang kattenvoer eten? Je móét kiezen! Het is één van de dilemma’s uit het hilarische spel Kalvijns SlapStick. Kalvijn is de eerste Nederlandse YouTube-ster met zijn eigen spel. En guess what: het is precíes zo gedurfd en grappig als je van hem zou verwachten. Alle slapstick op een stokje: je kunt het spel nu winnen!

Kalvijns SlapStick: aan de slag

Ben jij één van Kalvijns honderdduizenden fans? Dan ken je de supergrappige dilemma’s uit zijn vlogs natuurlijk wel. Geïnspireerd op zijn video’s – die soms ook halve slapsticks zijn – is er nu dus Kalvijns SlapStick dilemmaspel. Kalvijn daagt vrienden en families uit om het tegen elkaar op te nemen. In het spel rekenen jullie af met allerlei zéér prangende vragen over zéér gevoelige onderwerpen. Wie komt er zonder kleerscheuren door Kalvijns SlapStick heen? En wie ziet er straks uit als de geslagen hond?

We leren je de klappen van de SlapStick

Goed, het spel draait dus om twee dingen: dilemma’s en slaps (klappen). Die slaps worden uitgedeeld met de slapstick, een geinige blauwe hand op een stokje. No worries: verwondingen loop je daarbij niet op. Spelers trekken omstebeurt een kaart met daarop een dilemma of een waar of niet waar-vraag. Twee voorbeelden:

  1. Dilemma: je hele bericht wordt meteen gewist als je een typefout maakt óf je mag alleen nog maar met een pink appen.
  2. Waar of niet waar-vraag: plassen onder de douche is vies.

Nu moet jij bedenken: welk antwoord kiest het merendeel van mijn gezelschap? Kies je het juiste antwoord, dan ontwijk je de slap voor een zacht briesje. Maar gok je verkeerd? Ai… dit moet voor je vrienden voelen als een (figuurlijke) slag in het gezicht, want je kent ze blijkbaar niet zo goed! Daarom mogen je tegenspelers jou slappen met de stick. Stikgaaf!

Kies je het juiste antwoord?

Dan ontwijk je de slap voor een zacht briesje.

Gok je verkeerd?

Ai, je tegenspelers mogen jou nu slappen met de stick!

Wat vindt Nederland?!

Spelen jullie Kalvijns SlapStick met zijn tweeën of drieën? Dan is de groep te klein om te bepalen wat de meerderheid op de dilemma’s antwoordt. Geen probleem! Kalvijn heeft de stellingen namelijk ook ‘persoonlijk’ aan alle Nederlanders voorgelegd. Handig, want dan weet je eindelijk hoeveel procent van de Nederlanders liever zijn kliko leegdrinkt dan een week kattenvoer eet. Schat jij de Nederlanders verkeerd in, dan weet de slapstick je wang te vinden! En dat is (g)een slappe hap.

Kalvijn denkt aan ál zijn fans

In de doos zitten twee kaartspellen: een set donkerblauwe kaarten voor spelers vanaf 10 jaar en een set die geschikt is voor spelers vanaf 14 jaar. Ja, Kalvijn heeft aan fans in alle leeftijdsgroepen gedacht. Dat verdient een schouderslap… euh… klopje.

Sfeer nieuw

Van clicks naar slapsticks

Vlogger Kalvijn is al jaren een gigantische ster in YouTube-land. Hij heeft meer dan 880.000 volgers op YouTube en won in 2018 de prestigieuze VEED Award voor Beste Mannelijke YouTuber. Logisch dat uitgever Identity Games samen met hem dit hilarische spel heeft gemaakt. Over zijn carrière schreef Kalvijn eerder het boek ‘Van niks naar clicks’ en daar kan hij nu dus het vervolg ‘Van clicks naar slapsticks’ aan toevoegen. Wat een klapper!

Winactie!

Ben jij klaar om te testen hoe goed je jouw vrienden en familie kent? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op Kalvijns SlapStick! We mogen deze prijs driemaal weggeven. Meedoen werkt als volgt. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Kalvijns SlapStick’. Verstuurd? Tijd om de rechter upperslap alvast te oefenen, want deze winactie loopt tot en met 9 december 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna we de prijzen zo spoedig mogelijk opsturen. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Wat zou jij kiezen? Eén keer het plasje in de kliko opdrinken of een week lang kattenvoer eten?