Naar boven

Voor Sinterklaas: top 10 leukste kinderspellen van Jumbo

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Samen spelletjes spelen betekent samen lachen, leren en lol hebben. Dat weten ze bij spellenfabrikant Jumbo als geen ander. Terwijl de Sint bezig is met alle voorbereidingen voor Pakjesavond, zijn ’s lands kindertjes druk in de weer met hun verlanglijstjes. Daarom ter inspiratie de top 10 leukste kinderspellen van Jumbo. En leuk nieuws: de top 3 kun je winnen. Hoe? Dat lees je hier!

 • 1/10
  Wie knabbelt er aan mijn huisje?

  Knibbel Knabbel Knuisje

  Lees meer
  Bij dit spannende spel proberen jonge spelertjes (vanaf 4 jaar) zoveel mogelijk snoepjes van het huis van de heks te verzamelen. Maar pas op: ze móéten langs de heks. Als zij tevoorschijn komt en ‘Knibbel Knabbel Knuisje’ kraait, dan zijn ze hun snoepje weer kwijt. Het kind met het meeste snoepgoed aan het einde van het spel wint!
 • 2/10
  Wie brengt Woezel en Pip het snelste naar huis?

  Woezel & Pip Mens Erger Je Niet

  Lees meer
  Zelf opgegroeid met het klassieke bordspel Mens Erger Je Niet? Tijd om de piepjonge volgende generatie er kennis mee te laten maken! Woezel & Pip Mens Erger Je Niet brengt de favoriete vriendjes van je kleintje (vanaf 4 jaar) tot leven én laat hem of haar kennis maken met de gezelligheid van Mens Erger Je Niet.    
 • 3/10
  Laat je tegenspeler een poepie ruiken!

  Poepie Knor

  Lees meer
  Knorren, scheetjes laten en rollen in de modder. Varkens zijn hartstikke grappige beesten! Bij het bordspel Poepie Knor proberen spelers hun eigen varkentje te redden uit de modderpoel. Hoe? Dat bepaalt het grote varken in het midden. Knort hij? Dan mag je een kaart pakken. Maar laat hij een scheetje, dan ben je juist een kaart kwijt. Niet knorrig van worden, hè!    
 • 4/10
  Op de bucketlist: ren je rot met Mr. Bucket

  Mr. Bucket

  Lees meer
  Wow, wat een actief spel! Mr. Bucket is een echte grapjas die met zijn bolle wangen ballen de kamer in blaast. Lukt het jou om als eerste 3 ballen op te scheppen en terug te gooien in Mr. Bucket? Dan win je. Die opdracht klinkt gemakkelijker dan het is, want Mr. Bucket blijft maar door de kamer rijden. Dus hoppa, niet emmeren en erachteraaaaan!    
 • 5/10
  Racen op slakkentempo

  Zippy Racers

  Lees meer
  De Zippy Racers zijn 3 vrolijk gekleurde slakken die op hun eigen tempo van de ene naar de andere bloem glibberen. Jij en je slak proberen zo snel mogelijk een hoop bloemblaadjes te verzamelen. Daarvoor moet je wel een beetje geluk hebben!    
 • 6/10
  Vis jij niet achter het net?

  Five Little Fish

  Lees meer
  Five Little Fish is een fantastisch concentratie- en geheugenspel voor kinderen vanaf 3 jaar. In de vijver zwemmen visjes met prachtige, gekleurde staarten. Draai een waterlelieblad om en zie welke kleur vis jij moet vangen. Maar hee, die visjes houden hun staart verborgen én ze zwemmen rond! Dat is dus goed opletten (en onthouden) geblazen. Lukt het jou om de juiste vis te vangen?    
 • 7/10
  Goed voorbereid beginnen aan groep 1

  Woezel & Pip op weg naar de basisschool

  Lees meer
  De eerste schooldag, dat is spannend! Gelukkig zijn daar Woezel en Pip om je voor te bereiden op de eerste dag in groep 1. Met Woezel & Pip op weg naar de basisschool gaan jullie aan de slag met kleuren, vormen, letters, cijfers en leuke dieren. Een ideaal cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar dus!    
 • 8/10
  Je kleintje leert spelenderwijs met Nijntje

  Electro Wonderpen Nijntje

  Lees meer
  Al tientallen jaren leren kinderen spelenderwijs met Electro. En nu heeft Jumbo ook een Nijntje-editie van het educatieve spel: Electro Wonderpen Nijntje. Nijntje laat kleintjes vanaf 2 jaar kennismaken met thema's zoals kleuren, dieren en herkenbare voorwerpen. Je kindje raakt met de punt van de wonderpen het antwoord op de vragen aan. Is het antwoord juist? Dan klinkt er een muziekje en brandt het lampje!    
 • 9/10
  Een partijtje Party & Co Junior? Feestelijk leuk!

  Party & Co Junior

  Lees meer
  Al jarenlang het leukste spel voor familie en vrienden: Party & Co Junior! Vorm teams en probeer elkaar te verslaan met de leuke opdrachten van het spel. Wat je daarvoor moet doen? Vol overgave imiteren, tekenen, neuriën en samenwerken natuurlijk! Wie het eerst op het laatste vak komt, wint. Lol hoe dan ook gegarandeerd!    
 • 10/10
  Meer dan krokodillentranen van het lachen

  Kroko Loko

  Lees meer
  De knotsgekke krokodil van Kroko Loko heeft altijd grote trek. Hoe meer hij eet, hoe langer hij wordt! Jij voert Kroko Loko door te onthouden waar de juiste dierenkaartjes liggen. Wie maakt de langste krokodil?    

Winactie!

Spelen jullie thuis spelletjes bij de vleet? Doe dan mee met de winactie en maak kans op de top 3 Jumbo spellen! We mogen het prijzenpakket met Knibbel Knabbel Knuisje, Woezel & Pip Mens Erger Je Niet en Poepie Knor tweemaal weggeven. Meedoen? Makkie. Stuur gewoon een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Jumbo Spellen’. De winactie loopt tot en met 9 december 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna we de prijzen zo spoedig mogelijk opsturen. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

Bekijk alle spellen van Jumbo op bol.com

Welk spel uit deze top 10 zou jullie spellenkast compleet maken?