Naar boven

Top 10: het leukste speelgoed voor Sinterklaas!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 5 minuten

Wordt er thuis alweer driftig gewerkt aan verlanglijstjes voor het heerlijk avondje? Van de LEGO City Passagierstrein tot Recoil lasergamen: volgens onze ingewijde Hulppieten is dít de top 10 van allerleukste speelgoed voor Sinterklaas!

 • 1/10
  Met LEGO op het juiste spoor

  LEGO City Passagierstrein

  Lees meer
  Allemaal aan boord van de LEGO City Passagierstrein! Deze gemotoriseerde locomotief bestuur je met een afstandsbediening. Kijk: daar is de conducteur, dus houd je kaartjes maar paraat. Is het al tijd voor een muffin of croissantje van de boordbistro? Alles mag, maar pas op dat de boel niet ontspoort! Alle LEGO treinen
 • 2/10
  Uitpakken en uitpakken en uitpakken op pakjesavond!

  L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps

  Lees meer
  Het perfecte cadeau voor nieuwsgierige aagjes én modeliefhebbers: L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps. De modieus vermomde poppen verbergen maar liefst 15 verrassingen. Pak je vergrootglas erbij en mix en match hun outfits om alle verrassingen te ontgrendelen.
 • Dit is knikkeren 2.0! Met de Ravensburger GraviTrax Starter Set Knikkerbaan bouw je een parcours vol actie. Zet de kracht van magnetisme, kinetica en zwaartekracht in om jouw knikkers het snelst naar de finish te krijgen. Dit topspeelgoed is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018!
 • 4/10
  La vita è bella voor kindjes met babypop Luvabella!

  Luvabella Interactieve Babypop

  Lees meer
  De Luvabella Interactieve Babypop is net een échte baby. Ze heeft een hartslag, lacht, slaapt, reageert op gekietel én leert langzaam haar eerste woordjes. Hoe meer de jonge moeder of vader voor dit schattige baby’tje zorgt, hoe meer ze leert. Een groot voordeel: luiers verschonen hoeft niet!
 • 5/10
  Jouw kleine wordt een grote kunstenaar!

  Dessineo Schildersezel

  Lees meer
  Zet de Dessineo Schildersezel neer en je kind voelt zich op slag de nieuwe Picasso of Rembrandt. Met hulp van sjablonen leert je kleintje meer dan 30 verschillende dieren te schilderen. Goed voor de creativiteit én motoriek! Verf, roller, penseel, palet papier en instructies: je krijgt het er allemaal bij. Opent jouw (klein)kind binnenkort zijn of haar nieuwe expositie in de woonkamer?
 • 6/10
  Kun jij inparkeren of ga je naar de haaien?

  Hot Wheels Ultimate Series Garage 2018

  Lees meer
  Parkeren was nog nooit zo spannend! In de Hot Wheels Ultimate Series Garage 2018 is plek voor dik 90 auto’s. Maar voordat ze strak kunnen inparkeren, moeten ze eerst de adembenemende dubbele loopingbaan én een bloedstollende haaienaanval overleven!

  Alles van Hot Wheels
 • 7/10
  Twiedeltwiedeltwiedeltweet!

  Tweet Beats Basisset

  Lees meer
  Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is. Dat geldt helemaal voor de Tweet Beats Basisset. Tweet Beats zijn muzikale vogeltjes met ieder een eigen stijl en geluid. Je maakt allerlei liedjes door de vogels op verschillende plekken in de boom te zetten. De Basisset van 4 vogeltjes kun je uitbreiden met extra vogeltjes, die weer andere stijlen hebben. Tijd voor de vogeltjesdans of toch liever iets van Birdy?
 • 8/10
  Pijlsnel spel!

  NERF Delta Trooper

  Lees meer
  Iedereen in positie? Wapens geladen? Schieten maar! Met de NERF Delta Trooper ben je altijd klaar voor het gevecht. Tijd om de tegenstander te overvallen? Houd de trekker ingedrukt en pomp de laadhendel naar achteren en naar voren. Zo schiet je 12 pijlen razendsnel achter elkaar af. Maar zorg wel dat je niet meteen al je kruit verschiet. Raak spel!

  Alles van NERF
 • 9/10
  Winterwonderlijk leuk!

  PLAYMOBIL Kristallen Paleis

  Lees meer
  Welkom in het PLAYMOBIL Kristallen Paleis, maar pas op dat je niet uitglijdt! Het glinsterende Kristallen Paleis is een betoverende plek van ijs en sneeuw. De bewoners? Dat zijn de Sneeuwkoningin en haar kleindochter Finya. Wow, heb je de troonzaal al gezien? Hee, daar heb je die knappe prins Florin. Lukt het hem het hart van prinses Finya te veroveren? Met het Kristallen Paleis beleven jouw (klein)kinderen eeuwige sneeuwpret!

  Alles van PLAYMOBIL
 • 10/10
  Laser. Sneller. Toffer.

  Recoil Starter Set Laser GPS FPS Spel

  Lees meer
  Recoil Starter Set Laser GPS FPS Spel is een epische en levensechte first shooter lasergame. Creëer je eigen speelveld, gewoon buiten op straat. Via de WiFi-Hub zien jij en je medespelers op jullie smartphones hoeveel levens en kogels jullie nog hebben. En je ziet waar de tegenstander zich bevindt! Extra gaaf: door het geluid en de tegendruk van het geweer is het spel nóg realistischer.

Speelgoed voor Sinterklaas: nóg meer keuze

Om het de goedheiligman nog een beetje moeilijker te maken, hebben wij een hele Speelgoedwinkel vol met de leukste cadeautjes. Het zou natuurlijk kunnen dat het lievelingscadeau van jouw (klein)kinderen er nog niet tussen zat. Neem dan vooral een kijkje.

Moeite met het vinden van een geschikt cadeau? Gebruik dan de Cadeauvinder. Zoveel cadeaus gekocht dat niet alleen de schoentjes, maar ook alle laarsjes én sokjes vol zitten? De (klein)kinderen worden dolenthousiast als ze hun cadeaus in deze Juten Zak van Sinterklaas vinden.

Ontdek de Speelgoedwinkel! Vind je ideale cadeau


Wat hebben jouw kinderen al op hun verlanglijstje staan?