Naar boven

10x geweldig Sinterklaas-speelgoed voor je peuter

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Het maakt niet uit hoe klein ze nog zijn: kinderen zijn dól op cadeautjes. Helemaal als Sinterklaas ze in een zak voor de deur zet. Dit innovatieve, creatieve en leerzame speelgoed maakt Sinterklaasavond – en vele speeluurtjes erna – onvergetelijk voor jouw peuter!

Peuterspeelgoed Sinterklaas DUPLO dierentrein

Alle dieren aan boord van de dierentrein!

Bouw met je kleintje een olifant met glijbaanslurf, giraffe met wiebelnek of leeuw met reuzenbek.  Zet ze achter elkaar en, tadaaa, hier is de dierentrein! Na het spelen bergen jullie alle blokjes weer op in de handige opbergdoos. De LEGO DUPLO Mijn Eerste Dier Opbergdoos is heerlijk leerzaam en leuk speelgoed voor kinderen tussen de 1,5 en 3 jaar oud.

Bekijk alles van LEGO DUPLO op bol.com

Peuterspeelgoed Sinterklaas Bla Bla Blocks

Deze blokken zingen het hoogste lied

De interactieve blokken van het VTech Bla Bla Blocks Speelhuis zijn genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018. En dat komt vooral door het verrassingselement: als je peuter bepaalde blokjes in het ‘magische raam’ plaatst, beginnen ze spontaan te zingen of te praten! Dat maakt het bouwen extra leuk en spannend.

Bekijk al het speelgoed van Vtech op bol.com

Peuterspeelgoed Sinterklaas Sensory Blocks

Blokken met gevoel

Nog zo’n fantastische set speelblokken. De BRIO Sensory blokken verschillen van structuur, materiaal, vorm, kleur en geluid. Zo prikkelen ze de zintuigen van je peuter. En ze stimuleren de motorische vaardigheden, het logisch denken en de creativiteit. Want leren is een spelletje!

Meer van BRIO voor de allerkleinsten op bol.com

Peuterspeelgoed Sinterklaas Playmobil Ark van Noach

Ga je ook mee op de ark van Noach?

Twee giraffen, twee leeuwen, twee olifanten, een vogelpaartje en natuurlijk ook één keer Noach. Ze kunnen allemaal mee op de PLAYMOBIL 123 Meeneem Ark van Noach. Extra leuk voor in bad: de boot kan écht drijven!

Ga naar de PLAYMOBIL shop op bol.com

Peuterspeelgoed Sinterklaas SES My First Sensory kralen

Ze (k)rijgen er geen genoeg van

Je peuter maakt prachtige kettingen met de SES My First Sensory kralen. De kralen hebben verschillende vormen, materialen, kleuren en texturen. Heel leerzaam voor je kleintje dus. Ze worden er creatief van en oefenen hun motoriek. Krijg jij de eerste ketting cadeau?

Bekijk alles van SES My First op bol.com

Peuterspeelgoed Sinterklaas Richie

Een heel fijn knuffelkonijn

Kijk daar heb je Richie, dat superzachte lieve knuffelkonijn van Happy Horse! Wat vindt je peuter van de nieuwe, eigentijdse donkerroze kleur van deze kroelkoning? Richie is verkrijgbaar in verschillende formaten en hij knuffelt met iedereen!

Bekijk alles van Happy Horse op bol.com

Peuterspeelgoed Sinterklaas Nijntje

Waar is Nijntje?

Hee, hoor ik Nijntje roepen vanachter de bank? ‘Ik ben hier!’ Of zit ze toch in de klerenkast? ‘Ik ben hier!’ Ja, gevonden! Je peuter heeft eindeloos veel zoek- en speelplezier met Nijntje Verstoppertje Spelen. Als je haar verstopt en op de knop drukt, roept ze iedere 10 seconden. Wie Nijntje als eerste vindt, wint het spel! Het verstopspel is ook beschikbaar met Bumba en Woezel & Pip.

Bekijk al het speelgoed van Nijntje op bol.com

Peuterspeelgoed Sinterklaas Ravensburger Aqua Doodle

Kunstig handen- en voetenwerk

Met Ravensburger Aqua Doodle® Baby maakt je baby of peuter kunstwerken met de voetjes en handjes. Het idee is even simpel als geniaal: zodra je kind een nat voetje of handje op de mat zet, verschijnt er een blauwe afdruk. Met de grappige stempelvormen toveren jullie er nog een stel eendjes en visjes bij. Als het water opdroogt, is de mat weer wit. En dan begint de pret van voor af aan!

Bekijk alles van Aqua Doodle op bol.com

Peuterspeelgoed Sinterklaas Vtech hobbelpaard

Een high tech hobbelpaard

Het VTech Baby 2 in 1 Hobbelpaard is niet zomaar een hobbelpaard. Een ritje op dit interactieve ros is nooit hetzelfde. Je kleintje leert kleuren, dieren en locaties kennen door op de knipperende toetsen te drukken. Het beestje heeft een repertoire van maar liefst 50 melodietjes, gezongen liedjes, geluiden en zinnetjes. Indrukwekkend!

Bekijk alles van Vtech op bol.com

Peuterspeelgoed Sinterklaas Ses My First Fluffy

Kliederen voor beginners

Gaaf én handig: de SES My First Fluffy vingerverf is dik, luchtig en voelt als een soort mousse. Je peuter kan er dus heerlijk mee kliederen. Valt er een potje om? Dan stroomt de verf er niet meteen uit. Fijn! Deze fluffy vingerverf is al geschikt voor kleintjes vanaf 1 jaar.

Bekijk alles van SES My First op bol.com

Van welk speelgoed zou jouw peuter dolenthousiast worden op pakjesavond?