Naar boven

Ontdek hét partyspel van 2018: Who’s the Dude?

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Een goed huisfeestje is pas echt compleet wanneer je een leuk partyspel hebt gespeeld. En wanneer je hebt gewonnen natuurlijk. Maar inmiddels ken je alle gezelschapsspelletjes wel zo'n beetje, toch? Tijd voor wat nieuws. Met het nieuwe, komische partyspel Who's the Dude verras jij alle gasten. Benieuwd hoe het werkt?

Hilarisch en onhandig

Hij is relaxed, onhandig en maakt de meest bizarre dingen mee. Dát is de Dude. Samen met deze levensgrote, opblaasbare pop beeld je in Who’s the Dude zoveel mogelijk verschillende situaties uit. Zo beeld je bijvoorbeeld een bepaald beroep uit, speel je een scène na uit een film of doe je een bepaalde sport na. Je vindt wel 440 verschillende opdrachten in dit hilarische partyspel. En tijdens al die opdrachten is de Dude je allerbeste vriend. Never a doll moment. 

Who's the dude
Hilarische opdrachten
Who's the dude
Gegarandeerd een goed feestje

Het spel waarin je het met elkaar doet!

Maar wat maakt dit dan eigenlijk hét partyspel van 2018? Naast het feit dat je met de Dude in lachwekkende situaties belandt, is er natuurlijk ook een spannend wedstrijdelement aan verbonden. Want winnen willen we allemaal. Je krijgt 45 seconden om zo veel mogelijk opdrachten uit te beelden, waarbij de andere spelers natuurlijk binnen de tijd moeten raden wat je bedoelt. Gelukt? Dan is de volgende speler aan de beurt. Degene die na 4 rondes de meeste punten heeft, is de winnaar! En de Dude? Die wint natuurlijk altijd.

Partyspel who's the dude

Het leukste feestje

Vier je binnenkort je verjaardag? Of breng je graag wat leven in de brouwerij op feesten van anderen? Dan is de Dude de juiste +1 om mee te nemen. Je kunt dan met ongeveer 3 tot 8 spelers (van 16 jaar en ouder) lol beleven aan Who’s the Dude. En goed nieuws; dit nieuwe spel is namelijk vanaf nu al bij ons verkrijgbaar! In de verpakking vind je de levensgrote opblaas Dude, 440 opdrachten, 110 opdrachtkaarten, scoreformulieren en natuurlijk de spelregels. Niet valsspelen hé?

#whosthedude

Dit unieke partyspel heeft zelfs een eigen app! Zo kun je de meest lachwekkende selfies met de Dude maken én direct delen met vrienden via Twitter, Instagram, Facebook, Snapchat of YouTube. Met de hashtag #whosthedude natuurlijk.

Partyspel who's the dude

Winactie!

Je hoort het gude: wij geven ‘m weg, dat Who’s the Dude! Omdat het scheepsrecht is maar liefst driemaal. Ben jij zo’n dude (m/v) die graag prijzen in de wacht sleept? Doe dan mee aan onze winactie door een e-mail te sturen naar weblog@bol.com. Zet in de onderwerpregel de tekst ‘Deze dude (m/v) wil graag Who’s the dude winnen!’. De winactie loopt tot en met 14 januari 2019.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna we de prijzen zo snel mogelijk opsturen. Alle voorwaarden van deze winactie vind je hier.


Wat is jouw favoriete partyspel tijdens huisfeestjes?