Naar boven

Ontdek de wereld van mechanica met 4 gave Meccano bouwpakketten

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Ontwerpen, bouwen, racen en… aan de slag met een zelfbedacht voertuig! Kinderen die van techniek houden krijgen geen genoeg van de Meccano bouwpakketten. In elke set zitten instructies voor de bouw van veel verschillende modellen, dus het speelplezier is eindeloos. Samen met papa, mama, opa of oma ontdekt je kind de wonderbaarlijke wereld van de mechanica. Wijk af van de gebaande paden en laat je fantasie de vrije loop. Wij zeggen yes tegen Meccano!

Meccano haalt de ontwerper in je kind naar boven

Stoere helikopters, razendsnelle racewagens of robuuste rallyracers: de bouwpakketten van Meccano spreken sowieso tot de verbeelding. Al heel lang. Wist je bijvoorbeeld dat de uitvinders Steve Jobs, Steve Wozniak en Elon Musk alle drie zijn begonnen met het sleutelen aan Meccano? Meccano haalt de ontwerper in je kind naar boven. Het ontwerpen en bouwen stimuleert zijn of haar creativiteit, inventiviteit én doorzettingsvermogen. Tijd om kennis te maken met 4 fantastische Meccano bouwsets!

25 racewagens in één pakket

Gaaf, met de Super Car 25 modellen set bouwen jullie maar liefst 25 verschillende racewagens. Dankzij de turbomotor en lichteffecten zijn het stuk voor stuk snelle en flitsende exemplaren. Zijn jullie out-of-the-box-denkers? Prima, zet dan gewoon je eigen droomwagen in elkaar! De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze set is het meest geschikt voor kinderen tussen de 10 en 15 jaar oud.

Meccano

Te gek voor generatie op generatie!

Meccano Modelset Super Car

Bouw 25 modellen aan de hand van de instructies!

Meccano Modelset Super Car

En bouw nog veel meer modellen met je eigen fantasie!

Meccano bouwsets...

...zijn leuk voor jongens én meisjes!

5x een vette cabriolet

Houden jullie van snelheid én stijl? Van binnen én van buiten zitten? Dan is de Meccano Roadster Cabriolet 5 modellen set (met 174 onderdelen) jullie ding. Hebben jullie alle 5 de modellen al eens in elkaar gezet? Dan kun je met eigen ideeën aan de slag. Natuurlijk komt deze set met een motor, dus de cabrio kan écht racen. Hoe? Simpel, trek de wagen naar achteren, laat los en vrrroem! Met moeilijkheidsniveau 2 is deze set geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

De 20 gave (lucht)vaartuigen van de kustwacht

Gisteren een straaljager. Vandaag een razendsnelle achtervolgingshelikopter. En morgen een jeep om ook op land te kunnen redden. Want jullie zijn dankzij Meccano de kustwacht! Met de 406 onderdelen van de Helikopter 20 modellen set krijgt jullie bouwfantasie én knutselkunde ruim baan. Naast de 20 modellen die in de bouwinstructies staan, kunnen jullie natuurlijk ook zélf een voertuig of luchtvaartuig ontwerpen en maken om mensen mee te redden. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Meccano

De allerstoerste rallyracers

Grote, dikke banden. Een robuust frame. En een supersterke motor. Het zijn de ingrediënten van de Trophy Truck 10 modellen set. De Trophy Trucks zijn perfect geschikt voor pittige rallyraces. Jullie bouwen met deze set 10 verschillende modellen. Of – je raadt het al – een door jullie zelf ontworpen rallyracer. De bouwkit is speciaal geschikt voor beginnende bouwers vanaf 3 jaar.

Bekijk alles van Meccano op bol.com

Welk bouwpakket van Meccano bezorgt jouw kind urenlang bouwplezier?