Naar boven

Perfect voor kerst: de gaafste LEGO Technic bouwpakketten

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Samen bouwen, spelen en avonturen beleven. Dat doen grootouders, ouders, (klein)zoons en (klein)dochters al sinds 1977 met de stoere machines, kranen en auto’s van LEGO Technic. Het ideale kerstcadeau voor jong én oud! Daarom zijn de ongelooflijk vette Volvo Concept Wiellader ZEUX en de Bosbouwmachine speciaal voor de feestdagen van 7 tot en met 25 december extra laag geprijsd! Check ook deze andere sets, die niet afgeprijsd maar wél even tof zijn.

Samen bouwen, ontdekken en rijden

Zijn jij en je zoon of dochter gek op auto’s, tractors en alles wat maar op wielen rijdt? En zijn jullie klaar voor de volgende bouwuitdaging? Ga dan samen aan de slag met de LEGO Technic Volvo Concept Wiellader ZEUX! Dit supervette model heeft een arm en laadschop die je tegelijk of apart kunt bedienen. LEGO heeft de ZEUX in samenwerking met Volvo bedacht. Je kunt de ZEUX wiellader ook nog eens ombouwen tot de futuristische Volvo Concept Truck PEGAX. Bouw dus twee geweldige wagens uit één bouwpakket!

De Bosbouwmachine is een brute alleskunner

Boomstammen optillen en verplaatsen, gewassen oogsten en boomstammen laden? De LEGO Technic Bosbouwmachine is een alleskunner! Met zijn robuuste banden en zilverkleurige velgen is de machine net echt. Start de LEGO Power Functies-motor en bestuur de grijparm. Zo verzetten jullie heel wat werk deze feestdagen! En, we benadrukken het nog maar eens, van 7 tot en met 25 december zijn zowel de LEGO Technic Volvo Concept Wiellader ZEUX als de LEGO Technic Bosbouwmachine extra scherp geprijsd!

Bouw de krachtigste sportwagen ooit

Voor diehard LEGO-bouwers met een lange adem is er het LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron model. Een echte collector’s item met maar liefst 3599 onderdelen. Hij is gemaakt in samenwerking met de Italiaanse supercar-fabrikant Bugatti Automobiles S.A.S. Als je deze ‘doe-het-zelf-bolide’ hebt gebouwd, staat er een echte eyecatcher in je kamer.

De glanzende aerodynamische sportwagen heeft spaakvelgen met logo, gedetailleerde remschijven en een W16-motor met bewegende zuigers. Open de deuren en bewonder de uitgebreide cockpit en Technic-versnellingsbak met acht versnellingen en beweegbare schakelpook! Spoiler-alert: gebruik de sleutel om de achterspoiler vanuit de normale stand in de topsnelheidsstand te zetten en zo de maximumsnelheid van 420 km/u te halen. Verheug jij je al op het eerste ritje?

De vetste features van het LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron model
  • Exclusieve LEGO Bugatti Chiron replica met een schaal van 1:8.
  • Talloze luxe details, zoals de aerodynamische carrosserie, beweegbare achterspoiler, spaakvelgen met logo en laagprofielbanden, gedetailleerde remschijven en een W16-motor met bewegende zuigers.
  • Gedetailleerde cockpit met een LEGO Technic-versnellingsbak met 8 versnellingen en beweegbare schakelpaddle.
  • Het stuur is voorzien van het embleem van Bugatti.
  • De set is verpakt in een luxueuze doos, inclusief een verzamelbrochure in kleur met uitgebreide bouwinstructies.
De Bugatti Chiron...

...is een replica op een schaal van 1:8.

Talloze luxe details...

...zoals de aerodynamische carrosserie, beweegbare achterspoiler en spaakvelgen met logo.

Spoiler-alert...

...gebruik de sleutel om de achterspoiler vanuit de normale stand in de topsnelheidsstand te zetten.

Laat je uitdagen door LEGO Technic

Op zoek naar nog meer LEGO Technic uitdagingen? Bekijk dan de LEGO Technic KraanLEGO Technic Mack Anthem of de LEGO Vorkheftruck 2-in-1 bouwsets. Kies bij de kraan voor de bovenste of onderste kraanmodus om de gemotoriseerde functies te gebruiken. Laat de steunpoten zakken, draai de bovenbouw 360 graden, bedien de lier of stuur de arm maar liefst een meter hoog de lucht in.

Mack Anthem: truck én vuilniswagen

Nog zo’n uitdagend model is de LEGO Technic Mack Anthem. Met 2590 onderdelen bouw je een gedetailleerd model van de Mack Anthem-truck met aanhangwagen. Zet de vrachtwagen in de juiste positie, laat de steunpoten zakken en gebruik de gesynchroniseerde kraanarmen om de container op de aanhanger te plaatsen. Uitgespeeld? Dan bouw je de truck om tot de iconische Mack LR-vuilniswagen!

Robuuste vorkheftruck én sleepwagen

Met de 2-in-1 LEGO Technic Robuuste Vorkheftruck zet je een robuuste heftruck met achterwielbesturing en hoogreikende hefvorken in elkaar. Klaar met de heftruck? Maak er dan een sleepwagen van, zodat je andere auto’s kunt ophalen van de weg!

Alles van LEGO Technic

Krijgen jij en je (klein)kids geen genoeg van de gedetailleerde en uitdagende bouwpakketten van LEGO Technic? Bekijk dan het hele assortiment in de LEGO Technic shop.

Bekijk alles van LEGO Technic

Wie is bij jullie thuis de grootste LEGO Technic-fanaat?