Naar boven

Gebruik je boerenverstand: speel Koehandel, het bordspel!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Koehandel, het kaartspel was nog maar het begin; maak je op voor Koehandel, het bordspel! "Een prachtige melkkoe in de aanbieding - wie biedt? Hoor ik daar vijftig? Tachtig?".

Boer zoekt koe

Beste fan: zit je er klaar voor? Want er is nu Koehandel, het bordspel! Je kunt rekenen op meer dan een uur doldwaas veilingplezier op de veemarkt – staan je klompen al klaar? Koehandel, het bordspel, heeft alles wat jouw boerenhart begeert: dieren, veilingen en nog veel meer. Maak het je medespelers lastig, manipuleer de marktprijs, beproef je geluk in de loterij…. Het spel heeft twee niveaus: voor beginners met een beetje boerenverstand is het meteen goed boeren. Maar in het spel voor gevorderden breekt bij de kenners van de koehandel pas écht het beest los: tien verschillende veilingen én voor het eerst jonge dieren om de boel op te schudden. Mo’j ’s kieken hoe leuk dà wordt!

Koehandel_1

Wat ga je allemaal beleven met Koehandel, het bordspel?
  • De veemarkt is ideaal voor spelers die het Koehandel-kaartspel niet of maar een beetje kennen;
  • De jaarmarkt is voor degenen die het kaartspel al helemaal onder de knie hebben!
  • Meerdere varianten, waaronder de jonge dieren-variant;
  • Ook met twee personen te spelen;
  • Hilarische manieren om je tegenstander ‘dwars’ te zitten, zoals met het marktwaarde-bord;
  • Een bord maakt het spel visueel;
  • Er zijn wel tien verschillende veilingen;
  • Inclusief een houten veilinghamer – verkocht!

Koehandel, al jaren een klassieker

Koehandel is zo’n bord- en kaartspel dat je eigenlijk gewoon in huis moet hebben; over een goed potje Koehandel wordt nog dagen nagepraat. En wist je dat er zelfs elk jaar Nederlandse Kampioenschappen Koehandel zijn? Eénmaal… andermaal… verkocht! Maar wie heeft nu eigenlijk wie te pakken? Alleen als je listiger bent dan de rest krijg je de meest lucratieve dieren. Haal, kortom, de familiebanden aan op de veemarkt deze feestdagen; op naar de veiling!

Koehandel_1

Koehandel_Quote
"Speel ik nou zo goed, of spelen jullie zo slecht?"
Sprak het varken uit Koehandel wijs

Alleen voor Koehandel meesters…

Ben jij al jaren de baas van de veiling? Wrijf dan nu maar vast je handen warm voor een nieuwe uitdaging: Koehandel Master. Hier wordt het echt venijnig! Eindelijk is er een compleet nieuwe masterversie; met nieuwe dieren, nieuwe acties en nieuwe regels – voor wie de standaard Koehandel geen geheimen meer kent. Bemachtig jij het stamboekschaap of het rasvarken? Wie blijft met de rat zitten? Wie is de meester Koehandelaar? Vergeet het toetje op eerste kerstdag maar, het is tijd voor Koehandel.

Koehandel_1

Met hoeveel koeien ga jij het nieuwe jaar in?

Mocht het een beetje indutten op oudejaarsavond zo rond elf uur, dan hebben wij wel een goed idee: zet Koehandel, het bordspel op tafel en je vergeet zelfs om twaalf uur vuurwerk af te steken. Maar dà gif niks – op de veiling is het veel spannender. Wat denk je er van? Eenmaal…

Koehandel_1

Bekijk alles van Ravensburger

Hoe gebruik jij je boerenverstand tijdens een potje Koehandel?