Naar boven

Het mooiste houten speelgoed van Goula

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Het prachtige houten speelgoed van Goula: misschien heb je er zelf wel mee leren puzzelen en tellen? Dan is het extra leuk om die traditie door te geven aan de kleintjes van nu. De puzzels en spellen van duurzaam hout staan hoe dan ook garant voor jarenlang speel- en leerplezier. Maak nu kennis met de top 10 houten speelgoed van Goula.

 • 1/10
  Veel meer dan alleen de tijd leren

  Kalenderklok

  Lees meer
  Met de Goula Houten Kalenderklok (vanaf 3 jaar) leert je kleintje niet alleen klok kijken, maar ook alle ins en outs over de seizoenen, maanden, dagen van de week én het weer. Is het zonnig? Of is er harde wind in aantocht? Geef het aan op de klok.
 • 2/10
  Vis ook eens buiten het net

  Hengelspel

  Lees meer
  Wat heb jij nou aan je hengel hangen? Is het een schattig visje of een zwarte laars? Je weet het nooit met het Goula Houten Hengelspel (vanaf 3 jaar). Weer een laars gevangen? Gooi je hengel nog een keer uit en wie weet vang je dit keer een prachtige blauwe vis.
 • 3/10
  Stapelgek op het...

  Stapelspel

  Lees meer
  Wat een stapelgekke, gekleurde houten konijnen zitten er in het Goula Houten Stapelspel (vanaf 2 jaar). Kijk op de kaarten met de voorbeelden en probeer de 12 konijnen op dezelfde manier te stapelen. Maar let op: de opdrachten worden steeds moeilijker!
 • 4/10
  Verrukkelijk veel puzzelplezier

  Eten en drinken puzzel met houten knopjes

  Lees meer
  Hoe ziet de binnenkant van een ei eruit? En wat zie je als je de magnetrondeur opendoet? Met de Goula Houten Knopjes Puzzel van 14 stukjes leren de allerkleinsten om vormen en kleuren te ontdekken. Waar moet een stukje liggen? Daarvoor moeten ze kijken naar wat er ín de keukenproducten zit. Zo’n lekkere puzzel: wedden dat ze straks zonder morren hun eten opeten?
 • 5/10
  Met kikkersprongen vooruit

  Kikkerpuzzel

  Lees meer
  Met de Goula Houten Educatieve Kikkerpuzzel krijg je 3 puzzels in één. De kikkervormige puzzel is namelijk opgebouwd uit 3 niveaus, die ieder een ander verhaal vertellen: dat van de kikker, de kikkervisjes en de kikkerdril. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
 • 6/10
  Kinderen worden kampioenen van de seizoenen!

  Lotto Seizoenen

  Lees meer
  Leer je kinderen de seizoenen kennen met Goula Lotto Seizoenen (vanaf 3 jaar). Dit superleuke spel bestaat uit 24 grote fiches van stevig karton. Op ieder fiche staat een afbeelding. Hoort de sneeuwpop bij de herfst of de winter? En hoe zit het met de duikbril? Plaats de fiches op de kaarten met het juiste seizoen en puzzel ze aan elkaar.
 • 7/10
  Zie ze vliegen met de...

  Insectenpuzzel

  Lees meer
  De Goula Magnetische Insectenpuzzel is niet zomaar een puzzel: je kunt de 10 stukjes namelijk met een houten hengeltje vangen! Vang de spin, het lieveheersbeestje of de rups en plaats ze in het goede vakje. Leuk voor kinderen vanaf 2 jaar.
 • 8/10
  Beestachtig leuk

  Huisdierenpuzzel

  Lees meer
  Met de Goula Houten Huisdierenpuzzel leren de allerkleinsten (vanaf 1 jaar) al puzzelen. Plaats de stukjes van de hond, het vogeltje, de kat en het visje in het juiste vakje.
 • 9/10
  Zeg Roodkapje waar ga je heen?

  Roodkapje geheugenspel

  Lees meer
  Helpt jouw kleintje Roodkapje om met haar mand vol lekkers naar oma te gaan? Daarvoor moet hij of zij goed kunnen onthouden. In het Roodkapje houten geheugenspel zitten 18 stukjes: 2x Roodkapje, 2x Oma, 2x De Grote Boze Wolf, etc. Wie heeft er een olifantengeheugen en kan de meeste setjes pakken?
 • 10/10
  De hoogste tijd voor klokkijken!

  Leerklok

  Lees meer
  Is het al tijd om klok te leren kijken? Met de Goula Houten Leerklok (vanaf 3 jaar) hebben kinderen de uren en minuten zo onder de knie. Natuurlijk draaien de houten wijzers echt!
Goula Interactieve afbeelding
+
+
+
+
Houten Stapelspel Goula
Goula
€ 27,95
Goula Houten Hengelspel
Goula
€ 13,95

Houten speelgoed met een gouden randje

Kies je voor speelgoed van Goula, dan kies je voor spellen en puzzels van topkwaliteit. Al sinds 1942 maakt familiebedrijf Goula speelgoed van duurzaam hout en niet-giftige verf en lak. De spellen zijn eenvoudig en veelzijdig tegelijk. Ze stimuleren het denkvermogen, de coördinatie en de creativiteit van kinderen. Want spelenderwijs leren ze het meest!

Goula Interactieve afbeelding 2
+
+
+
+

Bekijk al het houten speelgoed van Goula

Winactie!

Aan de slag met de seizoenen, het weer, de maanden en de dagen van de week? Kinderen leren het zo met een Goula Houten Kalenderklok. Daar kun je de klok op gelijk zetten.

Goed nieuws: we mogen 3 kalenderklokken weggeven. Meedoen met deze winactie is simpel. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Goula houten speelgoed’. Hierna is het een kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 2 december 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht. De prijs wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Van wat voor houten speelgoed houdt jouw kind het meest?