Naar boven

Buitenkans: profiteer van 50 euro voordeel op SONOS

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Heb je al een tijdje het idee om een speaker van SONOS te kopen of ben je al de gelukkige eigenaar van één of meer speakers en wil je graag uitbreiden? Dit is je kans, want tot en met 31 december 2017 profiteer je van maar liefst 50 euro voordeel op de SONOS PLAY:1 en PLAY:3. Lees snel verder voor meer info over deze actie en de SONOS-speakers.

Korting op SONOS: sounds good!

SONOS, je hebt er vast weleens van gehoord of zo’n speaker in actie gezien bij een vriend of vriendin. Of op je werk. Zo nee, bekijk dan eerst onderstaande video voor een indruk.

Van wishlist naar playlist
Weet je al precies welke SONOS speaker je wilt hebben, bijvoorbeeld als kerstcadeau? Dan zijn dit de speakers met voordeel. Haal ze in huis of zet ze op je wishlist:

Profiteer van voordeel op Sonos

Korting op Sonos
+
+
+
+
Sonos PLAY:1 - Wit
Sonos
€ 179,00
Sonos PLAY 1 - Zwart
Sonos
€ 179,00

Nog niet overtuigd?

Okay, heb je jezelf nog niet over de streep getrokken? Lees dan verder om te ontdekken wat die voordelige SONOS speakers te bieden hebben. SONOS PLAY:1 en PLAY:3, kom er maar in. Deze draadloze speakers hebben een aantal gemeenschappelijke eigenschappen. Zo zijn ze heel makkelijk te installeren, ze zien er strak en modern uit en je kunt ze bedienen via wifi met je smartphone of tablet, via de gebruiksvriendelijke SONOS-app. En mocht je in heel je huis naar je favo muziek willen luisteren, dan kun je de speakers aan elkaar koppelen. Maar zelfs het geluid uit één enkele speaker klinkt al waanzinnig. Dus waar ga jij voor? De vochtbestendige SONOS PLAY:1? Of de veelzijdige SONOS PLAY:3? Welke ‘PLAY’ je ook kiest, je kunt erop rekenen dat je een draadloze speaker krijgt waar je heel blij van wordt. Ook omdat ze tijdelijk afgeprijsd zijn!

Profiteer van voordeel op Sonos

Meer van SONOS

Het mooie van SONOS is dat het merk voor vrijwel iedereen een ‘audio-oplossing’ heeft. Zo heeft het merk ook de PLAYBAR en de SUB in het assortiment. De PLAYBAR is een zogenaamde soundbar die je makkelijk aan je tv koppelt om van je huiskamer een mini-bioscoop te maken. Houd daarbij wel rekening met de buren, tenzij ze ook van jouw SONOS willen genieten – wat we ons zo kunnen voorstellen. De SONOS SUB is een stijlvolle, strak vormgegeven en gebruiksvriendelijke subwoofer die je kunt gebruiken als toevoeging op de PLAYBAR om een 3.1-kanaals hifi-systeem te creëren. Haal ze allebei in huis en je weet niet wat je meemaakt als je het volume hoog zet en een film opstart.

korting op Sonos

En last but not least: de SONOS ONE, de smart speaker voor muziekliefhebbers. Je leest er hier alles over. Maar profiteer eerst van het voordeel op de SONOS PLAY:1 en de SONOS PLAY:3.


Welke Sonos speaker heb jij op het oog?