Naar boven

Kinderen beleven de mooiste avonturen met Masha en de Beer

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Druktemakertje Masha en haar lieve vriend Misha de Beer hebben de harten van kinderen wereldwijd gestolen. Wist je dat ze nu ook naar jullie toe komen? Vanaf 1 november 2018 tot en met 3 juni 2019 toeren ze langs de Nederlandse en Belgische theaters met hun te gekke liveshow. Doe mee aan de winactie en maak kans op kaartjes! Maar Masha en de Beer komen ook bij jullie thuis. Want met dit (onont)beerlijke speelgoed spelen je kids alle grappige en chaotische scènes uit de animatieserie na!

De wilde avonturen van Masha en Misha de Beer

Hij had zo’n rustig leventje: Misha, de gepensioneerde circusbeer. Totdat het ondeugende meisje Masha plotseling opdook en zijn wereld op z’n kop zette. Bijna letterlijk, want niks is veilig voor de onbesuisde acties van stuiterbal Masha. Samen beleven ze de wildste avonturen en belanden ze in de grappigste situaties. Het hele dierenbos én jouw (klein)kinderen genieten mee! Logisch dat Masha en de Beer speelgoed hoog prijkt op veel verlanglijstjes voor Sinterklaas.

Hoe Masha de mancave van de Beer opvrolijkt

Misha de Beer woont midden in het bos in een gezellige mancave vol herinneringen aan zijn circusverleden. Masha valt te pas en te onpas binnen om de Beer over te halen voor een nieuw avontuur. Die avonturen spelen je kinderen na met het Masha & de Beer Grote Berenhuis. Het huis heeft twee verdiepingen, maakt geluid en komt met allerlei leuke accessoires. Bouwen én spelen doen kids met BIG Bloxx Masha & de Beer Misha’s huis. Samen met je kleine bouw je het huis na en dan kan het eindeloze speelplezier beginnen. Dat wordt beregezellig! Beide huizen komen met Masha en de Beer-figuurtjes.

Als Misha de Beer een keer écht geen zin heeft

Soms heeft Misha de Beer écht even zijn rust nodig. Dan moet Masha andere vriendjes vinden. Gelukkig heeft ze die genoeg. Dat zie je bij de Masha en de Beer Dierenvriendjes Speelset. Kijk, daar heb je het varken, de geit, de hond, de pinguïn, de haas en het eekhoorntje. Dat wordt vast een beestenboel! Dit speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

Knuffelen en spelen met Masha en de Beer-poppen

Samen de hele dag ravotten en ’s avonds lekker knuffelen in bed? Dat kan met de Masha & de Beer Masha pop. Die is 40 centimeter groot en geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Een knuffel van Misha de Beer mag natuurlijk niet ontbreken! De Masha en de Beer Pluche beer is maar liefst 43 centimeter groot. De beresterke circusbeer houdt de wacht in elke kinderkamer en is altijd in voor een potje stoeien of knuffelen!

masha-beer

 

Bekijk hier al het Masha & de Beer speelgoed

Zijn jouw kinderen ook zo gek op Masha en de Beer?