Naar boven

Maak kennis met de tofste strategische spellen van nu!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Laat je meeslepen in de werelden van Star Wars, Arkham en KeyForge of red jezelf en je medespelers uit de wildernis in Discover Lands Unknown. Dat is de kracht van strategische spellen: je gaat op in een andere, magische wereld en wordt gedwongen slim, creatief en snel te denken. Verslavend! Maak kennis met de tofste strategische spellen van dit moment. En je kunt er zelfs een winnen!

Vecht het uit in de ruimte met Star Wars X-Wing 2.0

Iconische ruimtegevechten uit de Star War-films nabootsen bij jou thuis op tafel? Dat doe je met Star Wars X-Wing 2.0, een vernieuwde editie van het megapopulaire Star Wars X-Wing miniatuurspel. Het spel in een (heel kleine) notendop: jij en je tegenstander stellen ieder je eigen vloot samen, met schepen als de Millennium Falcon en natuurlijk X-Wings. Het doel is om elkaars vloot uit te schakelen. In iedere ronde verplaats je je schepen. Tegenstander recht in het vizier? Dan mag je vuren. Maar pas op dat je zelf niet geraakt wordt!

Wat is er anders?

De regels én uitbreidingen van Star Wars X-Wing 2.0 zijn anders dan die van de eerste versie. Om te kunnen spelen heb je de Star Wars X-Wing Starterset nodig. Daarin zitten de 2 TIE/In fighter miniaturen, 1 T-65 X-Wing miniatuur, manoeuvreertemplates, dials, kaarten, dobbelstenen en spelregels. Je breidt het spel uit met de Star Wars X-Wing 2.0 BTL-A4 Y-Wing Expansion Pack en de Star Wars X-Wing 2.0 TIE Advanced x1 Expansion Pack. Ben je al een X-Wing 1.0-bezitter? Dan kun je al jouw schepen weer laten vliegen met een conversion kit. Check de Star Wars X-Wing 2.0 Rebel Alliance Conversion Kit en de Star Wars X-wing 2.0 Scum and Villainy Conversion Kit. En houd bol.com in de gaten, want binnenkort verschijnen er nog meer nieuwe releases!

Bekijk alles van Star Wars X-Wing 2.0

Red de wereld met Arkham Horror 3rd Edition

De wereld redden, misschien wel ten koste van je geestelijke gezondheid of je leven. Dat is jouw zware taak in Arkham Horror 3rd Edition. Met dit coöperatieve spel kruipen jij en je medespelers in de huid van onderzoekers. Jullie proberen gezamenlijk de wereld te bevrijden van gevaarlijke Eldritch-wezens. Ontrafel de mysteries, vind bondgenoten en versla angstaanjagende monsters! Het spel is gebaseerd op het werk van H.P. Lovecraft.

afbeelding Arkham
+
+
Arkham Horror 3rd Edition - Engelstalig Bordspel
Fantasy Flight Games
€ 66,95

Onthul verborgen geheimen met KeyForge

Welkom in Crucible, de kunstmatige wereld waarin alles mogelijk is! Bij het unieke kaartspel KeyForge Call of the Archons word jij een machtige Archon die de verborgen geheimen van The Crucible onthult. Je vecht via kaartdecks met ontelbare planeten en beschavingen tegen andere Archons. Zet ze slim in, troef je tegenstanders af en verzamel sleutels om de geheimen te ontrafelen. De eerste Archon die 3 sleutels weet te maken, wint het spel!

Interactieve afbeelding Keyforge
+
+
Keyforge starterspack
Fantasy Flight Games

Vind de weg terug naar huis met Discover Lands Unknown

Jij en je medespelers zijn verdwaald in een ruige omgeving, zoals een onbewoond eiland, besneeuwd berggebied of woeste woestijn. Samen proberen jullie te overleven én te ontsnappen. Maak kennis met het bijzondere, coöperatieve strategische spel Discover Lands Unknown. Elk spel is een mix van omgevingen, verhaallijnen, personages, locaties, items en vijanden waarmee zich een unieke verhaallijn ontvouwt. Spelers werken samen in hun strijd om water, voedsel en tools. Maar het avontuur kent vele geheimen…

Interactieve afbeelding Discover Lands Unknown
+
+
Discover Lands Unknown - Engelstalig Bordspel
Fantasy Flight Games
€ 64,95

Winactie!

Sta jij te trappelen om de wereld te redden van die nare Eldritch-wezens? Dit is je kans! Doe mee aan de winactie en wie weet speel jij binnenkort eindeloze potjes Arkham Horror 3rd Edition. We geven deze prijs eenmaal weg. Meedoen? Dat is simpel. Mail naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Arkham Horror’. De winactie loopt tot en met 14 januari 2019.

Na afloop van de winactie krijgt de winnaar bericht van ons, waarna we de prijs zo snel mogelijk opsturen. Alle voorwaarden van deze winactie vind je hier.

Bekijk alle strategische spellen op bol.com

Welk strategisch spel is jouw all time favorite en waarom?