Naar boven

Ouders opgelet: dit zijn de leukste LEGO-sets voor Sinterklaas

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

De Sint zet deze maand weer voet aan wal. Zoals altijd maakt zijn pakjesboot eerst een tussenstop in Denemarken. Daar halen de Pieten een flinke lading LEGO aan boord. Logisch, want LEGO staat hoog op de verlanglijstjes van kinderen. Maar welke bouwsets toveren de grootste glimlach op hun gezichtjes? Je leest het in dit artikel.

Beleef de mooiste avonturen in LEGO City

De droom van elk kind dat graag met LEGO speelt? Het LEGO City Bergpolitie Politiekantoor op de Berg cadeau krijgen! Dat snappen we, want kinderen tussen de 6 en 12 jaar beleven hiermee de mooiste én de spannendste avonturen. Oei! Er is een poema ontsnapt. En is dat nou een boef die met zijn boevenhelikopter probeert te ontglippen?

De LEGO City Arctic Mobiele Onderzoeksbasis op de Noordpool is het perfecte cadeau voor nieuwsgierige LEGO-fans. Zodra de onderzoeksbasis is opgebouwd, begint het grote graven. Wie weet vindt jouw (klein)kind wel de slagtand van een mammoet! Met de LEGO City Vrachttrein houd je LEGO City draaiende. Alle containers opgeladen met de vorkheftruck? Klim op de cabine, blaas op je fluit en gaan!

Bekijk alles van LEGO City
LEGO City Bergpolitie

Euhm... ontsnapt daar nou een boef met een helikopter én een poema?!

LEGO City Onderzoeksbasis

Brrrr.... Aan de slag om die mammoetslagtand te vinden!

LEGO City Vrachttrein

Alle containers opgeladen? Gaan met die trein!

LEGO Friends: vrienden waar je op kunt bouwen

Girls just wanna have fun! Dat geldt in ieder geval voor de populaire LEGO-meiden Emma, Olivia, Stephanie, Andrea en Mia. In het LEGO Friends Heartlake City Resort, waar badmeester Mason werkt, vieren Stephanie, Andrea en Olivia de vakantie van hun dromen! Feestjes op het strand, met de monorail naar het waterpark en zwemmen met een dolfijn: de vakantiepret is eindeloos.

Na de vakantie zijn de vriendinnen weer druk met het bedenken van allerlei missies. Dat doen ze in hun LEGO Friends Vriendschapshuis. Deze omgebouwde brandweerkazerne – mét paal en glijbaan! – is het hoofdkwartier van de meidengroep. Eén van de spannende plannen die ze daar bedenken? De grote racedag natuurlijk, met LEGO Friends Kart De Grote Racedag! Welke vriendin rijdt als eerst over de finishlijn?

Bekijk alles van LEGO Friends

LEGO DUPLO: spelenderwijs onwijs veel leren

Met LEGO DUPLO spelen kinderen allerlei situaties uit het dagelijks leven na, waardoor ze spelenderwijs onwijs veel leren. De meeste kids van 2 tot 5 jaar zijn gek op treinen. Daarom is de LEGO DUPLO Goederentrein ook zo’n geschikt Sinterklaascadeau. Met een klein duwtje begint de trein te rijden. En zet je de actiestenen naast de rails? Dan zal de trein toeteren, pauzeren om te tanken of met zijn lampen knipperen. Cool: de trein kun je ook met de app bedienen! De haven, de boot, het café en het laadstation, twee kranen én drie figuren zorgen voor eindeloos speelplezier.

Met de LEGO DUPLO Mijn Eerste Dier Opbergdoos leren de allerkleinsten (al vanaf 1,5 jaar) dieren, kleuren en vormen kennen. Op de boerderij van LEGO DUPLO Avonturen op de Boerderij is het geen moment saai. De kinderen helpen mee bij het voeren van de boerderijbeesten. Gelukkig is er ook nog genoeg tijd om lekker te spelen met dat lieve konijntje!

Bekijk alles van LEGO DUPLO

Spanning en avontuur met LEGO NINJAGO

LEGO NINJAGO is niet voor de bangeriken onder ons! Fans van de LEGO NINJAGO-film spelen bloedstollende filmscènes na, maar je kunt ook je eigen verhalen verzinnen. Vlieg op de rug van de LEGO NINJAGO Stormbringer Draak en schiet bliksemschichten uit zijn bek! Kijk wel uit voor Daddy No Legs, want die wil jullie vangen.

Bij LEGO NINJAGO Firstbourne Draak help je Kai en Cole om Firstbourne, de moeder van alle draken, te redden uit de handen van de drakenjagers. HunterCopper is sluw, want hij probeert jullie af te leiden met een heerlijk gebraden kalkoentje. Trap er niet in! De LEGO NINJAGO Dieselnaut is een krachtige tank met veermechanisme en kraan met ninjagrijper. Pak je wapens en verweer je tegen Iron Baron, Heavy Metal en Skullbreaker!

Bekijk alles van LEGO NINJAGO
Bliksems!

De LEGO NINJAGO Stormbringer Draak schiet bliksemschichten!

Oh jee, drakenjagers!

Red de Firstbourne Draak uit hun handen!

Ninjaaaaa!

Verweer je tegen Iron Baron, Heavy Metal en Skullbreaker met de Dieselnaut!

Nieuw: De LEGO® Film 2

Binnenkort is het zover en kun je De LEGO® Film 2 in de bioscoop zien! In Nederland draait ‘ie vanaf 6 februari 2019 en in België vanaf 20 februari. Check alvast de trailer!


Met welk LEGO-speelgoed speelt jouw (klein)kind het liefst?