Naar boven

Yo-kai Watch 2: de nieuwste Nintendo-game voor kids

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Kunnen we Yo-Kai Watch al bestempelen als de nieuwe Pokémon? Misschien wel, want deze Nintendo game is razend populair. Ook de tweede versie van deze game is nu verkrijgbaar, zelfs helemaal in het Nederlands gesproken! Yo-kai Watch 2 Giga Geesten en Yo-kai Watch 2 Skelet Spoken zijn speciaal gemaakt voor jonge spelers, of gewoon voor iedereen die zich weer even jong wil voelen. Ga met ons mee op avontuur en ontdek het unieke verhaal van de Yo-Kai.

Ontmoet de ondeugende Yo-kai

Yo-kai? Wat zijn dat nu weer? Misschien heb je nog nooit van ze gehoord, maar Yo-kai zitten overal en zorgen voor dagelijkse ongemakken. Ben je een beetje chagrijnig, kun je niet stoppen met bewegen of heb je altijd honger? Reken maar dat daar een ondeugende Yo-kai achter zit. Alleen jij kunt ze vinden met je speciale horloge, de Yo-kai Watch. Pas wel goed op, want er zijn ook boze wezens die je zomaar kunnen aanvallen. Gelukkig staan de bevriende wezens altijd voor je klaar in Yo-kai Watch 2. Samen probeer je de problemen op te lossen en maak je zo veel mogelijk vrienden. Zelfs met de boze Yo-kai.

Het verhaal van wereldwijde chaos

In deze tweede editie van de game zijn er twee verschillende groepen Yo-kai, namelijk de Skeletspoken en de Gigageesten. Een duistere kracht heeft gezorgd voor ruzie tussen de twee groepen. En dat resulteert in wereldwijde chaos. In Yo-kai Watch 2 ga je op avontuur en ontdek je nog veel meer over de mensen, de geheime locaties en de gekke Yo-kai. Zo zijn er heel veel verborgen plekken om te onderzoeken en meer dan honderd nieuwe Yo-kai om te vinden. Soms resulteert een ontmoeting in een battle, maar het uiteindelijke doel is natuurlijk om vriendschap te sluiten.

Yo-kai watch 2

Skelet Spoken of Giga Geesten?

Er zijn twee verschillende versies van deze Nederlandstalige game te verkrijgen, namelijk Yo-kai Watch 2 – Skelet Spoken en Yo-kai Watch 2 – Giga Geesten. Deze spellen zijn te spelen op een Nintendo 2DS of 3DS. In beide games kun je vechten en vriendschappen sluiten met meer dan 350 Yo-kai. Daarvan zijn er zelfs honderd gloednieuw! Natuurlijk hebben alle Yo-kai hun eigen karaktertrekken. Het verschil tussen beide games is dat je sommige Yo-kai slechts in één versie van de game tegenkomt. Dus kies jij voor de Botjes, of voor de Giga’s? En wat kiezen je vrienden? Ook dat is interessant, want je kunt namelijk ook tegen vrienden battelen.

Yo-kai Watch 2
Gameplay: de battle
Yo-kai Watch 2
Vriendschap met Yo-kai Brushido
Yo-kai Watch 2
Nate ontdekt driedubbele Yo-kai situatie
Yo-kai Watch 2
Vermakelijke minigames

De unieke, humoristische karakters

Samen met hoofdpersoon Nate ga je op zoek naar de Yo-kai in verschillende dorpjes. Nate reist zelfs door de tijd, waardoor hij van zijn grootvader alles kan leren over de Yo-kai en het mysterieuze horloge. Eén van de eerste Yo-kai die hij ontmoet heet Jibanyan. Meestal ligt hij met een stuk chocola in zijn mond te luieren, maar soms gaat hij de confrontatie aan met passerende vrachtwagens. Vaak zonder succes. Whisper is de Yo-kai-butler, die vastbesloten is om Nate wat meer bij te brengen over Yo-kai. Hij weet alleen zelf vaak niet meer hoe het precies zit… En zo zijn er nog tal van andere karakters met unieke eigenschappen die jij kan gaan ontdekken met je Yo-kai Watch.

Yo-kai Watch 2

Waarom je Yo-kai Watch 2 niet mag missen

Als echte fan van Japanse role-playing games is dit een game die je niet aan je voorbij mag laten gaan. In Japan is Yo-kai Watch al jaren een gigantisch succes. Sommige fans geven zelfs aan dat deze game het succes van Pokémon overtreft. En dat zegt wat. Heb jij een Nintendo 2DS of 3DS? Scan daarmee dan deze QR-code en je kunt meteen de gratis demo van de game downloaden! Zo ontdek je zelf de wondere wereld van de Yo-kai.

Yo-kai Watch 2


Waarom ben jij fan van Japanse role-playing games?